continuity no to jo...Bylo to na ně prostě moc a on už tedy není nejmladší. Když jsem to viděla, brrrr.
Přiznání
Mohučanka continuity A mi se hrozně líbilo, jak na obtížnost lezl Schubert. Sice jsem fandila Adamovi, ať to vyhraje, ale Rakušan lezl fakt pěkně.
brrr tak on je absolutní špička v lezení na obtížnost. Já toto zrovna nevidela, páč jsem měla od 14 schůzku, ale večer se podívám ještě s mužem.
brrr Jojo, Schubert byl skvělý. Borec na konec prostě.![]()
brrr jo, ten byl úplně betonovej, tu medaili mu přeju.
Blbej nápad, začít se koukat na Stranger things vecer, kdyz jsem sama v baraku![]()
Blbej nápad, začít se koukat na Stranger things vecer, kdyz jsem sama v baraku
Naopak - takhle si to nejlépe vychutnáš
. Už se těším na další sérii - prý by měla být na podzim
.
Mulen je to blbej nápad, znám to!![]()
Hanka Htv spala jsem s rozsvicenou lampickou, ale stihla jsem dva dily
Podobně jsem dopadla, když jsem četla Trhlinu od Kariky - to jsem se ještě dlouho bála jít v noci na WC a projít se sama lesem (ve dne) - kdo nečetl/a chce se bát
, doporučuji!
Hanka H jj, četla jsem to taky, zmním lesem v noci bych nešla doteď!
Mulen Nedavno mi pri sberu boruvek zdrhnul pes. Asi sel obejit znamy kout lesa. Uz se dost stmivalo, sousedova tricetihlava smecka severskych psu k tomu vyla do eteru. Tak jsem si taky rikala, aby nekdo neutrpel sok az potka absolutne cernou bestii velikosti maleho medveda, ktera obcas hrdelne blafne
.
Jos to by mě asi kleplo ![]()
Jos my jsme na dovolený v Jizerkách a na výletě v lese za náma vyběhl velkej pes, za ním druhej. Skoro jsem se počůrala. Byli na řetězu, ze zatáčky to nebylo vidět. Normálně je mi psů na řetězu neskutečně líto, tentokrát jsem ale doufala, že ho maj krátkej ![]()
žluťásek Uff teda. Nasi to nebyli, ti retezy nemaji
. Ale kousek od nas maji dva psy na retezu a jsou v zatacce v lese
. Kdyby nahodou, tehle nic nedela, dokonce ani nezdrha, ale vyplasil nejakou kunu. 
Hanka H a viděla jsi to zfilmované?
Jos ale ta kosticka nevypada jako z kuny...
Kokoska Taky mě to napadlo, spíš jako stehenní kostička urostlého chlapa... To si mazlík asi přines z toho lesa ![]()
Jos aaaaa, šli jsme kousek od vás? :-))
Vašeho medvěda bych ale taky potkat samotnyho v lese nechtěla, jezis, asi bych umřela ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje