Luna Maaaamiiiiii muzu/chci/pojd/podivej se/pomoz mi s... Uaaaa!
jezis..Já pevně věřila že už mě to nikdy nikdy nepotká a teď to budeme mít na 3 dny malýho synovce na hlídání![]()
Luna Maaaamiiiiii muzu/chci/pojd/podivej se/pomoz mi s... Uaaaa!
jezis..Já pevně věřila že už mě to nikdy nikdy nepotká a teď to budeme mít na 3 dny malýho synovce na hlídání![]()
JankaM My jsme se s kolegyní shodly, že půl roku šetříme na prázdniny, abychom mohli někam upíchnout děti a druhý půl rok šetříme na vánoce.
Luna Jenomže tobě ty šaty aspoň sluší!!! Já to mam narvaný šatama, do kterých snad jednou zase zhubnu
takže ani nekupuju nový, protože mi nesluší NIC, prostě NIC.
Držím palce, to dáš ![]()
999 Bude to v klidu, ale jen ze uz bych to davni mela, nebyt tech pijavic!![]()
Děsně mi vadí kecy typu naše medailová naděje, želízko v ohni na medaili atd. Vadí mi běžně tady ta očekávání a podsouvání, ale teď s olympiádou je toho nějak moc. Samo fandím a přeju svým oblíbencům, aby vyhráli, ale fakt si nemyslím, že by měl kdokoliv madaile očekávat...
A pak ještě ty kecy o zklamání naší naděje
kdyz nevyhraje.
notna Jojo, když se umístí, je to úžasný, když ne, prostě ti druzí byli tentokrát lepší.
notna Tak to je pokazde, ze nakonec medaile privezou ti, se kterymi se tolik nepocitalo a nebyl na ne ten tlak. Nebo delaji sport, ktery neni uplne moc videt. Me je pokazde lito tech medailistu, kteri vozili z kazde olympiady/mistrovstvi neco a pak na konci kariery dostanou "cocku", jak si dovolili nepsotoupit ani do finale treba. Jo lidi jsou nevdecni...
notna a když vyhraje tak se ,, přepisují dějiny,,
notna už ani nemluvím o tom, že dnes to u nás to bude jako v tom vtipu:
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: "Nic". Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti. Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: "Také Tě miluji". Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mne příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jista, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali
notna Já tu olympiádu nějak moc nevnímám, ale říkám si, že ta Mäki si z nás všech dělá snad prdel!:-D:-D To je neuvěřitelný jako, neuvěřitelný. Prostě si odskoči porodit a pak dává osobacky a ještě vypadá tak pěkně. Hustý. Určitě neumí vařit a neví, co je variabilní symbol (to nevěděl nějakej fotbalista, soudkyně v procesu tím obhajovala že někomu naletěl,hrozně mě to pobavilo:-D). Ne je to prostě hustý.
Karja
on je tam rychlý povrch, těch osobáků a rekordů je tam spousta. Čímž nechci snižovat její výkon, absolutně to nechápu, sedm měsíců po porodu![]()
Prý běhala ještě v 35. týdnu docela dost kilometrů týdně, prostě tomu podřídila úplně všechno. Já si teda neumím představit dvou nebo tří fázově trénovat a ještě k tomu vstávat v noci k dítěti a tak. Normálně ty manželky sportovců líčí, jak muž dorazí z tréninku domů a potřebuje dvě hodiny spát, než je schopný fungovat. A ona se jde místo regenerace starat i dítě. Nechápu.
Karja Maki je úžasná, ale mě teda dostaly do kolen překážkari na čtvrtce, i když jsme tam neměli zastoupení. U chlapů světový rekord stačil na třetí místo! To byl neuvěřitelný závod. A u žen druhá taky v světovém rekordu, byla rychlejší než půlka závodnic v hladké 400.
Nakonec i ten Adam dnes dal v rychlolezeni dva osobaky. Nešlo mu to dnes vůbec špatně, ale ten závod je cely na palici, to se ví od zacatku. rozhodně nemám pocit, že zvítězil ten nejlepší. A co nezvládla trojkombinace a divné bodování, dodělali stavěči cest na boulderu.
Evaeva No tak ono asi má doma dobre zázemí, jak od partnera tak babiček, to by bez toho asi nešlo, takže se třeba prospí...ale stejně si pak s tím dítětem moc neodpočine. Je to prostě jako mít mimino a chodit do práce no a to ještě pořádně fyzicky náročné!
Karja zázemí musí mít určitě, ale partner je taky atlet
Je to práce, kam si můžeš vzít dítě, ale zase ta fyzická náročnost...
continuity Ja vetsinu videla a bylo to jako hodit si korunou, kdo vyhraje. Ti co mi prisli fakt dobri, tak taky nemaji placku. Tak snad za ty tri roky az vypadne ta uvodni blbina na rychlost.
Karja Maki je skvela! Neuveritelna. Ale treba ma k tomu hodny dite a to hlidani. Muj prcek uz mesice spi celou noc, uz si ani nepamatuju, kdy naposled jsem k nemu vstavala. Akorat jsem lemra lina, tak bych neobehla ani blok
.
continuity příští olympiádu prý bude jedna z těch tří disciplín samostatně a ty zbývající v kombinaci a tu další olympiádu už budou všechny tři zvlášť. To mě překvapuje, proč teda nejsou zvlášť rovnou, když už se ví, že je budou oddělovat.
Evaeva protože MOV pro tuhle olympiádu uvolnil jen jednu sadu medailí a mezinárodní lezecká federace pak koumala, jak to udělat, aby ani jedna disciplina z těch tří nebyla diskriminovana. Docela dost lezcu uvažovalo i o bojkotu tohoto formátu, ale olympiáda je olympiáda, tak se nakonec podridili. Je to šílený paskvil. Pro Paříž už naštěstí vyjednali oddělení rychlosti, což už dává smysl.
Mohučanka aha, to jsem nevěděla. Zajímavé.
Mohučanka další věc, kterou asi nešlo předem domyslet není jen to, jestli vyhraje nejlepší. ten šílený úraz staršího Mawema jde taky částečně za tím. to mi je líto podstatne víc než to, že Adam nemá medaili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.