Ze si kamarad vzal sebestrednou hysterku neznamena, ze ji musim mit rada a snazit se s ni vychazet!!! Fujtajksl ale uz![]()
Přiznání
rasaNori lituji. Já se s jedním známým přestala kvůli jeho babe radši bavit. Když mu projížděla mobil, tak našla moje číslo, a protože je žárlivá, tak mi začala vyvolávat. Nejdřív do telefonu jen funela, potom volala schválně v noci a nadávala mi. A já vůbec nevěděla, o koho jde. Hrozna blbka.
nonemy Ježíš, tak to je normálně už diagnóza ale. rasaNori Musíš se s ní nebavit:-D Se mnou se takhle baví/nebaví manzel moji fakt milované kamarádky. Já se o tom teda mezi známými nebavím, abych ji neuvedla do nějakých rozpaků nebo tak, ale nedávno jsem se nějak podrekla a dělá to zřejmě ještě jedné naší kamarádce typove (věk, vzdělání, ,,společenské postavení:-D,,) jako jsem já. Prostě nás má za blbky. Nebo me teda určitě a jako furt, už třeba deset let a to já jsem dost postoupila za ten čas, už mám vejsku jako on, děti, hypotéku, nejsem úplnej debil:-D. Dřív jsem chápala, že ty naše pozice jsou trochu jinde, tak mě nebere Tak kdyby se se mnou nebavil, udělá líp, ale on mě vždycky jde jako pozdravit a prohodit řeč, úplně mě něčím vždycky shodí, zadupe nebo nebere vážně. Takže i ignorovat lze a nevadí to!
Karja tohle je hrozný. To jako člověk si u něj musí zasloužit, aby se s ním bavil?
Mám takového kolegu. U něj při každý začíná od nuly, a on po několika letech uzná, jestli hodnej jeho majestátu. Těžký život s nima.
continuity No asi vlastne ne, asi jsem prostě nula navždy:-D Neřekla bych, že třebe nebere ženský, on je jakoby moderní nemá žádné sovinisticke ani macho kecy, dětem i rodině se věnuje hrozně moc. Ale on zrejme jako nebere ta ženská přátelství. Když si to tak vezmu sám asi vyloženě kamarády nemá, furt jen práce, práce, lidi z práce. Takže to asi jakoby shazuje, že řešíme kraviny a drbeme a nemáme co na práci a sdělit svetu, ale dost často se to teda nehodí, jak ,,starneme,, máme ty děti, teď ten kovidak do toho, tak se bavíme o kravinach bohužel čím dál tím míň. Fakt bohužel.
Karja to je ta, jak jsme resili ze se nechavam opecovavat a nechystam obcerstveni a tak:D od tehle debaty se nicmene situace krapet zmenila, a maji mimino a potichu delam v rohu kiskis. Je to hnusny, ale jsem taky jenom clovek![]()
rasaNoriTak jak říkám, má toho teď ,,hodně,, tak ji můžeš legitimně ignorovat, abys nerušila;-)
žluťásek mě zase fascinují příspěvky, ve kterých pisatel vyjádří názor a zakončí to větou: " To je můj názor."
Většinou ani nenapíšou celou tu větu. Jen: "Můj názor."
![]()
Sweet Potato přesně.
Karja Treba je ten chlap jenom lehce divnej. Takovy lehky asperger a neumi se chovat
.
Jos Hele nemyslím si, on se komunikaci a vlastně tak jako i svou osobnosti živí, a dobře:-D. Fakt si myslím, že mě má za debila prostě. Taková neschopacka nehodna věcné konverzace:-D
Karja si trochu zaspekuluju.. tohohle typka samozrejme neznam tak se ho to treba vubec netyka... jen par podobnych jsem potkala, co se tak pohrdave vyjadrovali o tech "zenskych vecech" a nabyla jsem dojmu, ze se vlastne boji. treba toho, kdyz si tak partnerka s kamaradkou/kamaradkama spita ty "zenske hlouposti", tak se treba bavi o nem. proste ze se citi ohrozeni ve sve muzske roli nebo jak to rict, jako by ho ten zensky kolektiv nejak desil ci podryval jeho domnelou autoritu
viktorka_od splavu Hahaha, tak to se děsí velice správně!:-D Von asi poznal, že mu vidím až do kalhot!:-D
Karja "Fakt si myslím, že mě má za debila prostě. Taková neschopacka nehodna věcné konverzace:-D"
Co mi to důvěrně připomíná? Jo aha, mého exmanžela! ![]()
Karja moje kdysi nejlepší kamarádka si našla taky takového přítele. Velké manažerské zvíře, se mnou se choval jak asociální hňup a že mě považuje za nulu bylo jasné od prvního setkání. Ale on si to dokazal zmanažovat i doma a do roka od jejich seznámení jsem o kamarádku přišla. ![]()
viktorka_od splavu Jo, no něco na tom bude fakt. Mně už dlouho přišlo, že jako si na té prezentaci rodiny a vztahu hodně dává záležet (ale fakt takový to na sílu, že jo, já přijedu na návštěvu a řeknu spis ,,ty vole už nemůžu,, ale některý lidi ventilujou schválně jen to nejlepší a ještě okatě). No a máš pravdu, jemu je jasný, že ona mi všechno řekne popravde, kdo je a není jakej sekáč. Hahahahaha! A mám ho!
Pinot Noir No víš co, ono to nepoznáš hned. Ale já ho vídám už léta a ten ,,nás vztah,, je furt takovej. Jinak si o ním nic špatného nemyslím, mám ho jako manžela kamarádky ráda, on je dobrej. Myslím, že platí to co píše Viktorka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí