Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:16

Karja Kolegyně se teď pohádala s nejlepší  celoživotní kamarádkou, protože si prý něco řekly na manžele a je šlus. Kdyby to aspoň pořád neměla tendenci s každým řešit do detailů, už jsem jí řekla, že mě to nezajímá, znám obě holky, partnery ne.

Online dzizisketa
8794 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:18
Reakce na Sweet Potato:

​Většinou ani nenapíšou celou tu větu. Jen: "Můj názor."

​To musí být, bez tohoto dovětku by totiž ono sdělení každý považoval za tvrdá data přece. 

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:53

viktorka_od splavu Jo, to je dobrej postřeh, tak to bývá. Já mívala za mlada hodně problémy s muži mých kamarádek, vždycky mě měli za takovou moc samostatnou a feministickou, nevím přesně kde nabrali ten dojem. Přitom o nějakém podrývání nemohla být řeč, když si kamarádky stěžovaly, většinou jsem se jich ještě zastávala. :-)

Jinak nejhorší z tého sorty mužů je jeden spřátelenej psycholog, bože ten chlap se nedá vystát, protivnej, urejpanej a myslím, že ženský nemá rád obecně. Naštěstí ho znám jen vzdáleně. 

Online Karja
43825 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 10:58

Kan Jo tak to já nemám jako ambice co komu kdakat do chování manželů, to ne, navíc já jsem hodně tolerantní člověk. To jsem chtěla jen napsat, že kdyby si mě tenhle přestal všímat uplne budu radši než tohle:-D. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 11:25

Karja Vím, že ty ne. 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 18:42

Připomněly jste mi, že jsem před pár dny po letech viděla televizní inscenaci Nevěsta (a druhý, trochu slabší díl Tchýně), vynikající, skvěle obsazené (Galatíková, M.Fišerová), ale strašné, strašné. A bojím se, že takových domácností a manželů je pořád dost.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 18:46

Sweet Potato a o čem to je? Já to neznám..

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 18:48

Ounz 

https://www.fdb.cz/film/nevesta/35999

Ten popis teda takhle vyznívá strašně debilně.

Offline Catherinne
10701 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 18:50

Sweet Potato jo, to bylo strašný, viděla jsem Nevěstu, doufám, že dnes už se takhle nežije...

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 19:18

Catherinne Věřím, že oproti tomu roku 1985 fakt mnohem méně.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 19:20

Sweet Potato aha, díky. Nic veselýho, koukam

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 19:24

Sweet Potato taky to neznam a koukam,ze je to na you tube.

tak alespon mam zitra co k zehleni.:-)

Offline Gatita
8485 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 07:53

Sweet Potato ja videla kousek Tchyne, ale asi jenom pet minut. Nebyl tam zrovna zadny chlap ani tchyne, jen matka hrdinky. A ta matka mi prisla strasna, to tam byl jeste nekdo horsi? No vypla jsem to a byla rada, ze osmdesatky jsou pryc:)

Edit tak to nebyla matka, ale tchyne. Asi to budu muset zkouknout cele:)

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 08:43

Gatita Ten druhý díl je myslím slabší. Ale ta postava tchýně je v prvním v podstatě kladná. Aspoň ze začátku.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 08:49

V posledni dobe se potykam s nejakou osobni krizi, po vcerejsim vybuchu se ukazalo ze to asi bude chtit nejakou profesionalnejsi pomoc... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 09:00
Online Karja
43825 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 09:06

rasaNori Držím ti palce! To má každej něco dnes, mi přijde, zvlášť mi přijde ze jako po té mateřské se tak nějak člověk promění (já). Já si třeba chtěla udělat rok ,,volno,, ale jestli mě někdo zaměstná, tak půjdu pracovat, myslím, že bych to už nedala, že se potřebuju rozčilovat taky kvůli něčemu jinemu a nějaké nové podnety. Prostě mi přijde, že ta péče o male děti a k tomu ta covidova krize neustále nekde v pozadí už samo o sobě stačí, pokud k tomu řešíš ještě nějaké problémy navíc, tak je to prostě takové krásné plodné prostředí pro růst nějaké psychické krize. Držím ti palce ať tě někde brzo vezmou, pak už to půjde samo! 

Ale nebyl včera nějakej úplněk? Já jsem měla včera úplně marieuden (Hahaha, jako byly jsme doma a šly dvakrát asi 800m ale pohoda) a pak večer jsem taky úplně bouchla a to na velkoumalou která je hodná (jakoby:-D pro tolerantního rodiče s nervama z kamene je hodná:-D:-D)...No a taky už jsem si říkala, že se normálně někam zapisu, ale určitě mi řeknou, že jsem normální (jako minule, to mi řekli, že jsem normální, všechno mi odkejvali a ještěze můzu spíš sedět v jejich křesle). No ale řekla jsem si, že tam napíšu, už tím se člověk tak jako ozdravi, když to pojmenuje a přizná si to! Pak budu třičtvrtě roku čekat a kdoví, třeba se to bude zhoršovat, takže to bude třeba. 

No jak říkám, držím ti! Ono se to vyřeší, jen začít! 

Offline continuity
41799 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 09:15

rasaNori

Jak píše Karja . Je to fakt těžká doba. 

Offline continuity
41799 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 09:17

rasaNori

Jak píše Karja . Je to fakt těžká doba. 

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 18. listopadu 2021 09:27

rasaNori  Držím pěsti, profesionálům se nebraň. Ono vůbec to období s malými dětmi je dost rizikové, k tomu tahle podělaná doba. A pokud se nepletu, nějaké ty rekonstrukce u vás taky probíhají? To je hned několik rizikových faktorů na hromadě, spíš by byl div, kdybys to všechno utáhla s úsměvem na rtech. I to počasí tomu nahrává-aspoň u mě to funguje.