Vsem dekuju, jsem z toho i takova otravena, ze to dobehlo i me, sebehlo se toho vic tedkon:(
Přiznání
Úplněk bude zítra.
Pinot Noir tak to doufám, že bude zamračeno ![]()
Mohučanka u nás má vliv na spánek úplněk bez ohledu na to, jestli je vidět, nebo ne.
rasaNori drž se ![]()
Úplněk bude zítra.
to mi ani neříkej
nesnáším úplněk a děti (speciálně mladší) to podedily.
Pinot Noir Mohučanka Jak opadalo listí v lese, tak mi měsíc svítí přímo do oken a v jedné fázi přímo do postele. Takže kdo dnes mezi třetí a pátou ranní čučel do stropu? A jestli bude jasno, jako že bude, tak dneska znova...
Byt je sám o sobě tmavý, tak nechci dávat závěsy, zkrz záclony ten měsíc svítí dost no.
rasaNori ženská sice vydrží víc než kůň, ale i tak jsou určitý limity. Ty si nakládáš slušně, tak není divu, že to někdy prosákne. Promluvit si o všem s někým nezaujatým je určitě ku prospěchu věci ![]()
rasaNori moc drzim palce a musim se priznat, ze mi tahleta vase @Karja priznani taky v leccems pomohla. Ja byla uplne v pytli loni a pripadala si jako slaby kus, ale aspon ted vim, ze to tak neni. Ted koncime sedmidenni synovu (bezproblemovou) karantenu a ja musim rict, ze jsem vyhorela uz za 2 dny
. Mne z toho uz slusne hrabe, muz se mi mota doma uz dva roky, manzelstvi nam diky tomu zestarlo tak o 20 let, do toho ty deti porad zavrene doma a vymysleji blbosti, kamkoli jdu, tak jsem jak samozivitelka ovesena detmi, protoze muz tu praci dost proziva...a na pozadi v hlave furt cloveku srotuje ten kovid. no a tech par kamaradek, ktere mam, tak to jsou casto dost silne osobnosti a takove desne pozitivni a namotivovane a moje fnukani moc nechapou. Jedna mi dokonce tvrdi, ze je ty lockdowny jako rodinu posunuly. Ja ji to i verim a preju, ale nas to posunulo leda tak smerem k Bohnicim.
Gatita muz a deti mi behem tydne asi 6x uplne prekopali plany, a vcera si muz dovolil vypnout kure v troube, nez bylo podle mych predstav dopecene. Zakopany na zahrade neni jen proto, ze jsem za sebou praskla dverma a odkracela vyvencit psa.
Fakt mam dost, stavba, vecne nachrblane deti, oscilace mezi nasi firmou a potrebou seberealizace ![]()
rasaNori boze potlapkavam
je to fakt strasne obdobi
Úplněk bude dnes a zas je nějakej magickej, protože říkali, že bude lehké počít. Tak žádný blbosti!
Gatita ja sa tiež pridávam k tým, čo už majú všetkého plne zuby, hlavne teda tej izolácie. Muz je nonstop v práci, staršia robí z bytu kôlničku na drevo ( a vôbec sa jej nečudujem chudati), mladšia spi čím ďalej tým horšie a za posledných niekoľko mesiacov som okrem svokry a svagrinej nevidela nikoho. Mam výčitky svedomia, že staršia je odkázaná viac menej na seba, byt vyzerá ako po výbuchu, a počasie naprd.
Keď si predstavím, akym rušným spoločenským životom som žila, keď bola staršia babo, je mi do plaču. Ešte aj do prace som chodila!
Gatita naše karanténa taky probíhá poklidně, ale poslední dny mi taky nebylo do skoku. Jak bylo hnusně a člověk neměl žádný "rozvrh", ty dny se hrozně rozplizly a vlekly. Dneska je sluníčko, tak aspoň něco, rázem mám třikrát tolik energie. A udělali jsme si aspoň vycházku na balkón.
betsey u nas to taky vypada strasne, doslova neni kam slapnout. A muj muz je taky neustale v praci a pracuje z domu, coz je ta nejhorsi kombinace - nemuzem do toho pokoje a musim deti usmernovat. Co je ale prima, ze deti uz spolu ruzne neco kuti. To me hrozne bavi, je na ne hezky pohled.
Evaeva my nastesti nebyli nemocni ani c+, navic starsi je dost samorost a hraje si sam. Jen je blbe, ze by se nemelo ven. Doma to je s nimi fakt hukot. Starsi samostatne namlel orechy na vanocni peceni a jeste ho hodlam namotivovat na myti oken
. Chtelo by to nejake filmy pro deti, ale prijde mi, ze na hbo a ivysilani nic moc kloudneho pro 6+ neni. Koukal se na Paddingtona, ale zvlast ho to nezaujalo.
Gatita dcera je 6+ a teď u nás doma frčí Adéla ještě nevečeřela. Strašně se jí to líbí a chechtá se u toho jako divá. As některým pasážím nerozumí, ale evidentně to nevadí. :)
Úplněk bude dnes a zas je nějakej magickej, protože říkali, že bude lehké počít. Tak žádný blbosti!
Bude nejdelší zatmění měsíce za posledních 500 let!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje