Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 11:09

Kokoska Když jsem kdysi dávno, ještě jako dítě, byla ve Francii, strašně se mi líbila ta auta s oknem dokola olepeným známkami. Tak jsem se těšila, když tu začaly taky, že si takovou sbírku taky nastřádám.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 11:13

continuity Kokoska na slovensko nejezdim,psala jsem o statech co s nima mam co do cineni.

Ja ji taky kupovala v lednu a doslo.

Taky mi prijde fajn,ze to plati od datumu co se to koupi ne jak znamka prosinec/leden.

Sweet Potatono seskrabovani.

A uplne bylo fajn neseskrabnuta a nova....coz bylo pravidelne,protoze jsem to kupovala po deseti dnech.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 12:31

Zarinya na to seskrabavani jsem dostala nejlepší řadu snad tady.

Dřív, než na okno, nalepit na oblečení. Na okno až pak.

A fakt to fungovalo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 12:33

Dadoo to znam od meho muze,no uplne snadne to ani tak neslo obvzlast v zime.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 12:45

Dadoo to znám příběh jak lepili švýcarskou známku jentaktak, aby to šlo sundat a po vyletu prodat. 

Pak otevřeli za jízdy okynko a ona jim vyletěla ven. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 13:17

Dadoo My jsme si teda takhle známku taky prelepovali z jednoho auta na druhý, za ten rok třeba třikrát,pětkrát šla. Nikdy jsme pokutu nedostali, že tam nemáme SPZ napsanou a to jsme jezdili tak dvakrát třikrát týdně po dálnici. Ale nevím možná kdyby nás zastavili, viděli by, že je značně jeta. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 13:32

Karjatak to ty ten el.system neoblibujes coz?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 14:37

Zarinya Jeee. Mně je to jedno, protože na mém autě ta známka je:-D:-D:-D. Ale jednou se tady řešilo to nalepování na kalhoty a já si říkám ,,sakra, to tolik lidí jako přelepuje?,, Vůbec jsem nepochopila, že se bavíte o tom sloupnutí na konci roku;-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 18:45

continuity no zrovna švagrovi upozornenie na končiacu známku neprišlo a zistil to až keď mu prišla pokuta za jazdu bez známky . Nemal ju pol roka, cestuje dosť, tak sa trasie, koľko toho ešte príde. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 19:00

continuity to znam pribeh, jak rakouskou dalnicni znamku i s tim papirem zastrcili za okraj okynka, aby ji po tydnu nemuseli rvat dolu, a dostali pokutu... a pak zjistili, ze ta rakouska se da sloupnout uplne v pohode, takova silnejsi folie to je. A hadej, kdo to byl!

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 19:47
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 19:59
Reakce na Mrakoplas:

continuity no zrovna švagrovi upozornenie na končiacu známku neprišlo a zistil to až keď mu prišla pokuta za jazdu bez známky . Nemal ju pol roka, cestuje dosť, tak sa trasie, koľko toho ešte príde. 

​tohle jde tedy uplne mimo me.Ze prislo upozorneni beru jen jako bonus,jinak bych sla hledat do auta vytisknuty papir.Nepamatuji si den,ale mesic kdy jsem to kupovala tedy jo.

Jeste pochopim kdyz tak nekdo jezdi par dni,ale pul roku?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:07

Zarinya 

Já se přiznám, že zdejší diskuse mě asi zachránila. Mám auto převedené v létě, známka mu platila ještě teď do konce ledna, ale upozornění by mi nepřišlo, tralala. Já jsem se v týdnu bila v prsa, jak jsem dobrá, že jsem si vzpomněla, že si mám zkontrolovat, jestli mi platí zelená karta, ale na známku jsem vůbec nevzpomněla. Takže ti děkuju , tys to myslím tady nakousla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:10

dynda neni zac.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:12

dynda ono se musi pri nakupu zaskrtnout, ze ma to upozorneni prijit. U zeleny karty spoleham, ze to pojistovna vcas posle.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 20:15

Zarinya no on si rok predtým na jar kúpil nové auto a hneď k tomu aj diaľničnú. Vtedy niekedy začalo aj platiť, že ročná známka platí 365 dni a nie do konca decembra. Tak na to na jar proste zabudol, roky zvyknutý na starý systém. Tak nie každý to drží v hlave, ja by som si to tiež nepamätala. Už ma pripomienku.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:00

Kokoska 

Zaškrtnout je mi houby platný, když to přijde někomu jinýmu. Jako ona by se ta zpráva ke mně asi dostala, ale to už  nezjistím, když už jsem zaplatila za další rok.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2022 21:08

Zarinya Tak tohle já pochopím. Já bych byla schopna i bez třeba té nalepené nebo koupené známky najet na dálnici. Prošlé mám vždycky kde co. Prostě někdo je takovej bezmozek;-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2022 23:41

Karja já si minule vzpomněla těsně před nájezdem. Po letech jsem měla jet po dálnici a k tomu ještě tohle:) Bylo to loni tak jsem aspoň nemusela honit nějaký obchod a koupili jsme jí přes mobil.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 10:07

Kokoska Copak známka. Na technickou kdyby chodilo upozornění...