Dalia vím, že je těžké nic nehledat, ale zkus to překonat, běž na dlouhou procházku, vyčisti si hlavu, koukej na stromy, na nebe
![]()
Přiznání
Držím všechny palce s vyšetřeníma i s portem! A jak píšou holky, ten zánět v těle plus prodělanej Covid ty markery můžou dočasně zvednout. A je moc dobře, že je paní doktorka pečlivá a posílá tě na další vyšetření. A vím, že je to těžký, ale negoogli, fakt to není k ničemu dobrý, akorát se ještě mnohem víc vystresuješ a už jen tím si ještě přitížíš.
Jsi úžasně statečná žena, a že se občas potřebuješ vypsat/vypovídat, není projev slabosti, je to prostě lidský. A je to daleko lepší než to bezmocně dusit v sobě. Sice tu pro Tebe nemůžeme udělat víc než tě vyslechnout, vyjádřit ti podporu a držet ti ze všech sil palce, ale snad v těch černých chvílích alespoň trochu pomáhá i tohle.
A podle fotky máš po ruce nádhernýho terapeuta (ty tlapičky!), tak ti snad pomůže na to tolik nemyslet a nemalovat si černý scénáře (což se samozřejmě lehko řekne, ale hůř udělá, ale za pokus to určitě stojí). Drž se!![]()
Ale ten kocourek! Jeho přítomnost musí být přímo blahodárná! (Chybí tu ten smajlík, který má srdíčka místo očí.)
Dalia Jsi nesmírně statečná. A rozhodně piš cokoliv a kdykoliv. Jak už tu bylo napsáno, všechny ti tady držíme palce ![]()
Ještě jednou moc děkuji, že jste mě včera večer podržely. Paniku jsem překonala, ale vím, že zase přijde. Je strašně těžké být s tím sama. Zvířata pomáhají, ale přece jenom neobejmou a neřeknou, že to bude dobré.
V posledních dnech se už budím se strachem a nemám ani chuť vstát. V noci se mi zdají sny, ve kterých prožívám všechno, o co mě rakovina připravila (zase učím nebo mám zase muže a cítím se být milovaná a hlavně ženská). Pak se vzbudím a... však víte. Nevím, jak dál. Nejraději bych vše zaspala. Dokonce jsem se přistihla při myšlenkách, že se snad těším, až usnu a nevzbudím se. A přitom mě to s*re, holky, já chci žít. Bez strachu, bez bolestí a bez té strašné únavy na těle i na duši.
Antidepresiva beru, k psycholožce chodím, stejně to nepomáhá.
Dalia nejhorší je, kdyz si v noci nemáš s kým promluvit. Piš sem, tu vždy někdo je.
Dalia já dočítám zpětně...jen ti chci říct,abys sem psala a postěžovala si kdykoliv budeš potřebovat..sdělené trápení je poloviční trápení..a zdejší milá a moudrá komunita je báječná...krizi z jakéhokoliv důvodu má přece čas od času každý a bát se o své zdraví je nejhorší trápení...
Naopak,jsi silná žena,nevzdáváš to...ale jen nechceš další trápení.to je pochopitelné..moc ti držím palce
a objímám tě na dálku co nejupřímněji![]()
Dalia máš to tak moc těžké, tak ráda bych te objala, pohladila... ![]()
Dalia Dali, máš strašně naloženo, hroutit se pod tou tíhou je naprosto pochopitelné, nemusíš být pořád silná a statečná. Piš nám kdykoli. Vždycky tě někdo na dálku obejme. Negoogli si černé scénáře. A požádej o úpravu antidepresiv, je zcela normální, že když se něco děje, špatné zprávy..., stávající medikace nestačí.
Dalia ani neviem co napisat, vsetko tu uz padlo, hlavne naozaj nehladat vsetko na nete, aj ked viem ze je to tazke. Len to tu kludne vsetko pis, od toho to tu je a vzdy niekto napise. ![]()
Dalia jsi silná žena, tomu věř, já už bych dávno byla zhroucená, určitě. Dáš to, určitě to dáš. Už nic nečti, tím se akorát drásáš, zbytečně. Vypiš se z toho, kdykoli potřebuješ, i to pomáhá, když to není komu říct. Držím palce moc moc moc, až ti vyndají port, určitě to bude lepší. Jsi úžasná!
Napíšu vám, jak to vše bude probíhat, jaké budou výsledky. ![]()
Dalia napis a fakt uz nic nehledej na netu, i kdyz to cloveka svadi. Ta klasifikace pTNM je strasne slozita, nezalezi jen na hodnotach jednotlivych slozek, ale i na jejich kombinaci, kazda z nich ma nekolik stupnu a pro laika je nemozne to posoudit podle nejakeho internetoveho clanku. Vsak napr. vis ze soucasnosti, ze kdyz nejaka skupina lidi umre na covid nebo blbou chripku, neznamena to, ze na to musi umrit kazdy (samozrejme nechci v nejmensim porovnavat nebo zlehcovat, jde jen o princip). Jsme tu s tebou, pis kdykoli!
Tak já si tady taky odložím. Protože se mi poslední dobou motá hlava, byla jsem na CT hlavy a mám tam nějaký nejasný nález. Čeká mě MRI, zatím ještě nevím kdy, ale jsem z toho vyplašená a klepu se jak ratlík.
bram držím palce, ať se všechno co nejdřív vyjasní a je zas dobře. Určitě bude!
Dalia všechno co bych ti napsala, sem už napsaly ostatní. Pro mne jsi jedna z nejstatečnějších a nejsilnějších z těch, co tady s námi sdílely svoje příběhy a osudy. Takže věřím, že ať tě čeká cokoli, znovu to zvládneš.
Ale piš své obavy a strachy sem, sama vím, jak moc to dokáže pomoct.
myslím na tebe
bram
drzim palce at dostanes termin brzo a je to neco banalniho!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí