Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:15

Kokoska Mamograf nevím, jestli do těch nařízení taky patří. Určitě rtg a mr.

Online Kokoska
35034 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:16

Sweet Potato tam jsem naštěstí neměla tu čest.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:25

Sweet Potato hlavně že se pomalu lítá na Mars na dovolenou, ale RAZÍTKO je pořád největší pán.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 11. února 2022 12:30

Sweet Potato Mamograf je určitě rtg zařízení. Ale gynekolog mi říkal, že někam lze poslat žádanky elektronický a někde to neakceptují.

Online notna
9461 příspěvků moje polička 11. února 2022 13:06

Taky mám teď žádanku na mamograf z e-mailu. S elektronickým podpisem. Ale když jsem ji vytiskla, přečíst ten podpis nejde. Jsem si sama říkala, zda mi to vezmou.

Online Kokoska
35034 příspěvků moje polička 11. února 2022 13:20

notna a neni k tomu v tom mailu jeste dalsi soubor jako overeni toho podpisu?

Online notna
9461 příspěvků moje polička 11. února 2022 13:32

KokoskaNení. Je je ten podpis vložený v dokumentu pdf, přímo na té žádance. To i čitelné je. Ale vytištěně je to rozmazané. Tisknárnou to není. Ostatní je vytištěno ok.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. února 2022 17:58

Sweet Potato Kokoska Já teda nevím, nám by to bylo jedno, ale žádnku bez originálního razítka a podpisu, nám nevezme pojišťovna. Důvod netuším, ale jelikož se nám to stane tak jednou za měsíc, tak to asi doktoři všeobecně ví. 

Online Kokoska
35034 příspěvků moje polička 11. února 2022 18:01

Renusatko jo, to chapu, pojistovny jsou dost casto brzda. Manzelovi posilala jeho PL poukazy na pomucky mailem a ted si vlastne taky musel jit pro original, to bude ono.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:03

Renusatko Jo, ani já si nemyslím, že by mě chtěla prudit sestra... a je to můj rozmar, že mám doktora v jiným městě, než kde bydlím. Jenom prostě... v ideálním světě by ani ty e-maily nebyly potřeba, v ideálním světě jenom ukazovala kartičku pojišťovny a všechno by bylo nějak propojený! Jéje, to by bylo

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:10

Aranel Ani nevíš, jak by to vyhovovalo nám. Protože na té žádance je jen vyšetření, ale co pacient bere, co měl zlomeného a nějaké další informace, úplně chybí. Taháš to z těch lidí. Půlka je ráda, že ví , kde bydlí.

Děláš několik snímků, zkoumáš, aby si pacientka po půl hodině vzpomněla, že teda obratel zlomený měla, ale nenapadlo jí, že je to důležité. 

Takže propojené informace by vyhovovaly asi všem zdravotníkům. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:12

Renusatko jo, já to trochu znám od lékařů v rodině. Na odchodu z ordinace: "No a pak jsem si ještě vzpomněl, že..."

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. února 2022 07:24

Renusatko to jako posíláte všechno na pojišťovnu papírově? Jako že my smrtelníci, ok, ale že i zdravotnická zařízení... vždyť by to všem usnadnilo práci. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 12. února 2022 07:39
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 12. února 2022 08:35

notna co vim, dokumenty s ektronickym podpisem se spravne nemaji tisknout, ztraci tak pravni ucinnost, mozna proto to nejde. Vytisknout to jde, kdyz mas na to program, ale nemusi ti to uznat. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:13

MaeGandal Neposíláme papírově nic, ale když přijde pojišťovna na kontrolu, tak musíme mít papírově všechno, myslím 5 let. Nestačí to mít v počítači. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 12. února 2022 19:18
Reakce na Renusatko:

MaeGandal Neposíláme papírově nic, ale když přijde pojišťovna na kontrolu, tak musíme mít papírově všechno, myslím 5 let. Nestačí to mít v počítači. 

kam se podíváš, digitalizují papírové archivy. Už i zelené karty chodí emailem, potvrzení k daním, všechno. Já jsem papírovou fakturu neviděla mnoho let. Akceptaky podskrabnu na tabletu, i když nemám elektronický podpis. 

Jen zdravotní pojišťovna potřebuje papír. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:09

continuity 

Tak ale v pátek jsem se pídila po daňovým přiznání... což mi - velice laskavě - vždycky vyhotoví naše personalistka... a nebylo nic anžto pravila že finanční úřad ještě nezveřejnil online formuláře. Jako v půlce února, když to chtěj do konce března?! Že by to bylo předčasné?! Ručně mi to odmítla udělat, samozřejmě.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:12

barbucha to jsem si stěžovala tento týden. Já vím,že meli nějaký problém, ale v půlce února nejsou k dispozici formuláře?

Ty moje se ani ručně spočítat nedají, a ten idnes formulář to, co potřebuji taky nepočítá. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:18

continuity 

No prej nejsou. Já mam skoro pocit že je to nějaká truc akce, když vyhodili Alenku... Ale tak jestli nechtěj od nás daně, tak za mě cajk