Dalia To je smutný, drz se hrozně moc! Marušce, ať už je lehce.
Přiznání
Karja a všichni ostatní, děkuji. Posledních pár dnů jsem cítila, že už odešla. Dnes jsem se to dozvěděla, včera měla pohřeb. Je to divný pocit.
A u mě je změna. Tuto středu jsem měla jít na vytažení portu, ale moje onkoložka si přeje odklad až po PET MR. Pokud prý by se tam něco ukázalo, tak že by mi infikovaný port vytáhli a zrovna dali nový kvůli další léčbě. Ale já už na další léčbu nemám sílu. Maruška prošla chemoterapií sedmkrát a stejně umřela. Holky, strašně se bojím. ![]()
DaliaJá bych opravdu zatím nepanikařila
. Těch důvodů ke zvednutí onkomarkrů je hodně a tys měla minimálně tři z nich.
Dalia My všichni s tebou věříme ve šťastné konce!![]()
Dalia přeju ti, aby port vytáhli a další už nikdy nebyl třeba. ![]()
DaliaJá bych opravdu zatím nepanikařila
. Těch důvodů ke zvednutí onkomarkrů je hodně a tys měla minimálně tři z nich.
Jojo, musím se zase uklidnit. Ve čtvrtek jsem byla na onkologii a brali mi opět markery, výsledky nevím. Ale bavila jsem se o nic s doktorkou a prý je mám opravdu zvednuté jen lehce. Norma je, myslím, 35 jednotek a já v tom lednu měla 46 nebo 49? Tak nějak. Prý aby to bylo takto z placu na léčbu, musely by hodnoty být stovkové. A jen pro zajímavost, když jsem zahajovala svou druhou léčbu, měla jsem skoro 4000 jednotek.
Dalia oni chtějí vědět, co za tím je, aby tě uchránili od případné další operace. Drž se!![]()
Dalia Já tě chápu, neumím si představit, co už máš za sebou a je to takové jednoduché říct, ať jsi v klidu a myslíš pozitivně. Jen ten stres ti neprospívá. Zkus z toho vybrat ty pozitivní kousky. Je to zvednuté málo, je k tomu i jiný důvod, chceš být v pořádku kvůli sobě i synovi, tady na tebe myslí sto lidí
.
Dalia určitě to bude mít jinou příčinu ty zvednuté onkomarkery. Já je mám zvednuté taky a mě to dělá endometrioza
. Takže přeji jen dobre![]()
Dalia
Čtu až teď, a rovnou ještě zapaluju svíčku pro Marušku.
A Tobě moc držím palce, jinak už tu holky všechno napsaly za mě. Drž se!!!!![]()
![]()
Dalia Ty to zvládneš, Dali, všechny tu jsme s tebou! Drž se, zvládneš to! ![]()
Já teď nevím, kde se to řešilo, ale bolístka, jemný nátlak od samba a motivace odsud donutily i mě objednat se na UZ prsou. A všechno je v pohodě, takže zároveň přiznání a Co vám dnes udělalo radost ![]()
(do Stěžovacího vlákna je, že žádanka nejde poslat e-mailem, kam bychom přišli, kdyby si tam lidi nechodili, neklepali, nevyzvedávali si papíry OSOBNĚ, ... !)
Aranel mně moje doktorka pošle klidně mailem cokoli, jednou jsem dokonce žádanku ztratila a poslali mi ji znova.
Kokoska Doktorka pošle, ale konkrétně na rentgenu tě s tím vyženou. Nařízení Úřadu jaderné bezpečnosti nebo tak něco. ![]()
(Sice mi teď nedávno říkala doktorka, že už se to snad změnilo, ale minulý týden v Letňanech pořád velký výhrůžný nápis)
Sweet Potato šlo tenkrát o žádanku na mamograf a nevyhnali mě, ale už je to dost dlouho, třeba se časy změnily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí