Dalia Kundera kdesi napsal, že pečovat o ženské tělo je jako udržovat v chodu menší továrnu. Měl recht. Hlavně když se ty orgány zjančí ![]()
Přiznání
Holka ty máš naloženo ![]()
Chápu, že toho máš plný zuby, ale já bych to spíš řešila. Nakonec za týden uvidíš, a asi bych neváhala vyžádat si - vzhledem k celkovýmu stavu - víc odbornejch názorů.
Dalia ach jo. Uvidíš, co ti řeknou při vyndávání toho portu. Pak se můžeš rozhodnout.
Držím palce.
barbucha continuity Dnes jedu na onkologii, poradím se s doktorkou. Jako říkám si, když mám jít 18.2.na PET MR v Brně, tak to si mám nechat ozarovat cétéčkem za týden břicho ve Znojmě? To se mi vůbec nechce.
Dalia Je to děsný, ale řeš to s odborníkem. Ať je líp!
Kan Proberu to s ní. Upřímně řečeno, já ve Znojmo nemám moc důvěru. Z tamější onkologie jsem v dost špatném stavu přešla na onkologii do Brna, kde mě dali do kupy. Za vše asi mluví situace, kdy jsem odešla z luzkoveho oddělení onkologie ve Znojmě a tentýž den přešla do péče Brna. Přišel za mnou primář se sestrami, měla jsem strašně nízký tlak a tep v klidu 120 a byla jsem strašně zadýchaná a on nade mnou kroutil hlavou a na můj dotaz, co mi je, odpověděl, že neví. Ale další dávku chema, že dostanu. A já prostě prchla. V Brně jsem dostala několik transfuzí a teprve po zlepšení stavu, jsem pokračovala v chemu.
Dalia Strašný, udělala si dobře, žes prchla. Můj otec už rok jezdí na žlutý kopec a až na to čekání jsme s přístupem spokojení. Držím ti pěsti.
Pokrok nezastavíš ![]()
Akorát se mi zdá zvláštní, jak dostanou do malinkýho pětiletýho tělíčka srdce dospělýho
No nepochybně dostanou.
barbucha taky jsem si říkala, myslela jsem, že to není možné.
barbucha Pinot Noir To srdce bylo hodně velký, každopádně klobouček dolů.
barbucha Pinot Noir tto bylo první, co mě napadlo. Ale říkali, že jak to srdce nepracuje správně, je víc námahano, tak se zvětšuje. Proto tam vlastně udělá místo pro to nové, větší.
Ale je to úplně neuvěřitelné. Převézt bijící srdce. ![]()
Rakovina vaječníku má další oběť. Má kamarádka z léčby zemřela. Jmenovala se Maruška. Prosím, můžete-li, zapalte jí svíčku. ![]()
Dalia Ach jo, je mi to moc líto.
Dalia moc mě to mrzí![]()
Dalia
To mě mrzí.
Dalia
to mě moc mrzí
Dalia to je mi líto. Zapaluji... Drž se.
Dalia je mi to moc lito ![]()
Svíčka už hoří
Dalia Za Marušku, zapáleno, ať její už jen dobře. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí