Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. února 2022 19:17

Jitka77 Na papírek jsem zkusila všechna Byreda, co tam měli. Ale já nerada zkouším mimo domov, nemohu se na vůně soustředit, takže z papírkového zkoušení nevím nic. Ovšem dvě vůně, které mě nejvíc zajímaly, jsem dala na ruce, že si je budu cestou domů testovat. No, musím říct, že testování bylo trochu náročné, protože ani jedna z nich není vůně pro mě. A cesta domů daleká. Takže:

Bal D'Afrique - zatím nejsem schopna ji popsat, ani pochopit. Zvláštní vůně. Na mně v určité a dlouhé fázi jaksi olejovitá, mazlavá, oříšková ... a vyzařuje mi z ní cosi dekadentního, avantgardní vůně. Snad ji ještě někdy zkusím doma a v klidu.

Rose of no Man´s Land - tuhle vůni si po dnešní zkoušce řadím do škatulky "drsná růže". Na mě totiž drsně působí. Líbí se mi víc než výše jmenovaná, ale rozhodně nyní nemám období, kdy bych se v ní cítila dobře. Navíc mi v některých momentech něčím připomíná ten typický akcent vůní Narcisa Rodrigueze a s těmi já si nerozumím. Takže tato růže zřejmě nikdy nebude pro mě.

La Tulipe tedy vede na celé čáře. Skvěle sedí mému já. V této vůně jsem se skutečně našla. A to tak, že i když mám doma čerstvou padesátku, odešla jsem dnes z Notina se stovkou v tašce. Můžu se polívat, co hrdlo ráčí.

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 18. února 2022 19:44

Dalia Těm dvěma flakonům to bude vedle sebe slušet! Ještě tulipány do vázy... foťák do ruky... jenom navrhuju

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. února 2022 20:05

Jitka77 Určitě se pokusím je zvěčnit.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 20. února 2022 13:57

Projizdim seznam a nemam komu napsat. Uz fakt dlouho mi nebylo takhle zle. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:00

Luna Tak to si mě přidej na seznam! Mně můžeš napsat vždycky, ale ne všechno pochopím správně a tak. Je ti špatně psychicky? Jedna moje kamarádka se trochu víc sesypala tenhle týden úplně jakoby bezdůvodně, ač k tomu mívá sklony, tak teď nebyl žádnej vnější podnět. já začínám věřit na to psychicky náročné předjaří. 

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:03

Karja Jj, psychicky. Js vim, ze se mnou byt neni zadnej med. Ale nejak si neumim predstavit byt sama, ale pry ziju tak, jako bych sama byla. Coz asi jo, ja nevim. A tam kam jsem se dostala, tak za to asi muzu nebo nevim no...

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:09

Luna Jo, děvče tak tyhlety partnerský věci, to je těžký. Tak ty inklinujes k tomu hledat si vlastní čas a prostor, jednak máš takovou povahu a druhak si asi tak potřebuješ sama odpočinout nebo jak to nazvat. Snad se to nějak pretrese. Co ta tvoje práce, nešlo by pracovat hodinama trochu méně, že bys pak měla více času a především energie, jak být sama se sebou tak i víc vědomě s rodinou? 

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:14

Karja Zatim by to neslo, rozhodla jsem se prestat s kreslenim, to bere nejvic casu. Ja fakt nevnimam vubec, co se doma deje a mozna to uz ani nepujde vratit. Fakt ted vubec nevim, co bude.

Offline Antje
příspěvků moje polička 20. února 2022 14:16

Luna to bude dobry, prejde to.

Napred jsi byla nemocna, ted chodis do prace, roztocilla jsi kolecko uspechu, treba ma o tebe jen strach. 
Nevim jestli mas treba maminku a rodinu ktera ti pomaha, stara se o deti a domacnost? 
Jestli mas jen pani na uklid asi to je pro vsechny narocne, jsi moc hezka, treba ma  o tebe jen obavy at te to nesemele.

Myslim na tebe! 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:20

Luna Já si myslím, že si to teď musí doma sednout po tom všem. Jak píše Antje byl to takový kolotoč velkých změn. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:29

Luna To přejde. Je to určitě hodně náročné období. Tobě se otočil život úplně jinam a chlapům to trvá, než to poberou. Sama říkáš, že toho máš hodně a manžel asi taky, pokud na něm mnohem víc zůstává péče o děti. Ono ve chvíli, kdy se to vysloví to je hrozné, ale když to spolu proberete, tak určitě najdete cestu, jak to vyřešit ke spokojenosti obou. 

Offline Kokoska
35034 příspěvků moje polička 20. února 2022 14:32

Luna tak pis aspon sem, tady je porad nekdo. Mate jako rodina za sebou tezky obdobi, pak jsi zacala pracovat, vydala jsi komiks, delas kolem toho dalsi veci, to jsou vsechno krizove momenty. Asi to bude chtit cas, abyste si nastavili nejaky rezim. A asi ma pravdu i Karja , ze na lidi neco leze, u nas teda taky nic moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 14:51

Luna

Úplně souhlasím s holkama nade mnou. Máte za sebou spoustu změn a to je vždycky náročné, znovu nastavit nějaký režim a systém, jde budou všichni spokojení. A předjaří a jaro je psychicky náročné, prý to souvisí s těmi rychlými změnami v přírodě po dlouhé zimě. Určitě se to nějak utřepe.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 20. února 2022 15:18

Luna taky souhlasim s holkama tady, muselo to byt narocne obdobi pro vas vsechny a zase si to musi sednout. Mozna to uz nebude stejne, ale to asi ani nemuze byt. Mozna taky, ze jestli to mas jen trochu jako ja, a jak te tady obcas ctu, tak jo, ze potrebujes svuj svet, cas a prostor, tak ono to obcas okoli vnima jinak nez to je. 

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 20. února 2022 16:04

Luna jsem tu taky a moc ti přeju, abyste společnou řeč našli. Ono po překonání těžkého období prostě přichází takový útlum, lidé už nejsou naspeedovaní tím, že musí řešit ty akutní věci. Jakkoliv radit si netroufám, jen ti chci napsat, že často vzpomínám, jak jsi zmiňovala, že během tvé nemoci se tvůj muž úplně postaral o děti. To ti strašně (přimysli si milion uvozovek) závidím, ani nechci domýšlet, jak by to v takové situaci fungovalo u nás. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:24

Luna přestat s kreslením je blbost, to nemůžeš jít takhle přes sebe, to je depka jen to hvízdne, na to rovnou zapomeň

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:35

V pátek mi aplikovali kontrast do ruky, protože do portu kvůli stafylokokovi nemůžou. A přes víkend se ruka pěkně vybarvuje a bolí na dotek. Asi jen prasklá žíla, co myslíte? Nikdy jsem to takto neměla.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:43

Dalia Mne se jednou udelalo neco podobnyho po darovani krve, dokonce me v hospode pak oslovil dost divnej typek, ze mi klidne ukaze, jak si mam pichat spravne.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:49

Luna ja jsem v dlouhodobe depresi, ze deti mnohem vice adoruji tatinka, dokonce si myslim ze v pripade rozvodu by sly s nim... Coz je obcas jedina vec co mi zabranuje rozvod zminitteda nevim jestli ti pomuze, ze i jinde stoji veci za prd

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 20. února 2022 17:50

Vari Mně právě nikdy, tak jsme z toho trochu vyvalená.