Jitka77 Na papírek jsem zkusila všechna Byreda, co tam měli. Ale já nerada zkouším mimo domov, nemohu se na vůně soustředit, takže z papírkového zkoušení nevím nic. Ovšem dvě vůně, které mě nejvíc zajímaly, jsem dala na ruce, že si je budu cestou domů testovat. No, musím říct, že testování bylo trochu náročné, protože ani jedna z nich není vůně pro mě. A cesta domů daleká. Takže:
Bal D'Afrique - zatím nejsem schopna ji popsat, ani pochopit. Zvláštní vůně. Na mně v určité a dlouhé fázi jaksi olejovitá, mazlavá, oříšková ... a vyzařuje mi z ní cosi dekadentního, avantgardní vůně. Snad ji ještě někdy zkusím doma a v klidu.
Rose of no Man´s Land - tuhle vůni si po dnešní zkoušce řadím do škatulky "drsná růže". Na mě totiž drsně působí. Líbí se mi víc než výše jmenovaná, ale rozhodně nyní nemám období, kdy bych se v ní cítila dobře. Navíc mi v některých momentech něčím připomíná ten typický akcent vůní Narcisa Rodrigueze a s těmi já si nerozumím. Takže tato růže zřejmě nikdy nebude pro mě.
La Tulipe tedy vede na celé čáře. Skvěle sedí mému já. V této vůně jsem se skutečně našla. A to tak, že i když mám doma čerstvou padesátku, odešla jsem dnes z Notina se stovkou v tašce.
Můžu se polívat, co hrdlo ráčí.