Tabea to ne, ale urhla jsem kolo, bude pravdepodobne hnute s rizenim, je to 4x 4,
dostavujeme, auto potrebuji, cely spatny.Dekuju.
Tabea to ne, ale urhla jsem kolo, bude pravdepodobne hnute s rizenim, je to 4x 4,
dostavujeme, auto potrebuji, cely spatny.Dekuju.
Candance je mi to lito. Preju at se probere, treba mu to nedochazi.
Antje jej, to je nepříjemné moc, lituji a současně jsem moc rada, ze jsi v poradku! Autonehody mě od te mužovy letní děsí čím dal víc. A v týdnu se nám v autě zabil kamarád, zůstala po něm žena a osmiletý klucina ![]()
Malenge dekuju, citim se strasne mizerne. Uplne hloupe a nesmyslne jsem neco prehlidla, proste nevim. Postezovala jsem si svagrove a ta se priznala, ze v lednu zkousela u noveho auta parkovaci system a srazila pri couvani duchodce !
Pry ji strasne nadaval, ale zvedl se a nikdo se uz neozval, takze dobry. Uplne se mi udelo zle kdyz mi to popisovala. K tomu mi Sambo koupil minuly tyden novy telefon, spousta penez a ja rozbiju auto...
Co se stalo tvemu manzelovi, je v poradku ?
Jeden spatny okamzik a uplne vsechno prevrati.
My byli na výletě, hodinu jsme jeli na kopec který vidíme při dobré viditelnosti z okna a tam vítr, déšť a břečka výhled 0. Tak jsme se občerstvili v hospodě, dali si razítka do turistického deníku (vizitky neměli
)
a jeli jsme zas domů. Ale účel byl splněn, synek vyzkoušel novou autosedačku. A musíme zas začít s těma dětma někam chodit, neumějí se chovat v restauraci
.
Candance to je většinou pro ženu dost nevýhodné a navíc s dlouhodobými důsledky tvořit teplo domova (rozuměj vykonavat práci bez finančního ohodnocení a duchodoveho pojištění). Navíc pokud mas chuť tu kariéru budovat, tak tvé frustraci úplně rozumím. Ty dva roky bojuješ o "sebe" nebo to jen plynule navazuje na boj o "kachlicky"?
dzizisketa My nejen den, ale vůbec klidné období. Přikládám to teda stresu z práce, přepracovanosti a ještě pracovním víkendům
. Není síla na nic dalšího. Ale ono to zase přijede, až opadne tohle vytížení
. Zase mi ta zima utíká fakt rychle a za chvíli bude jaro.
Antje taky jsem jednou něco zcela přehlídla, vůbec nevím, jak se to mohlo stát, kdyby ten taxikář neměl vycvičené reflexy, mohlo to dopadnout nedobře, od té doby to mám v hlavě, že člověk může být sebeopatrnější a stejně... snaž se tím netrápit, je to pitomé, spousta peněz i starostí, ale hlavně, že se nic nestalo. I tomu pánovi u švagrové, šmarjá![]()
můj muž je v pořádku, byl jen pomlácený, bez závažných zranění, v létě ho z vedlejší sestřelila paní, když jel v 5 ráno z práce. 3 měsíce před tím si koupil své vysněné auto, myslím, že to tak mělo být, kdyby se to stalo ještě v tom starém mnohem menším autě, dopadlo by to asi moc zle, už takhle policisti po příjezdu hledali řidiče zdemolovaného vozu a nechtěli věřit, že je to muž, který v té době poněkud v šoku stál v odstavném pruhu, nezdálo se jim, že z toho vraku vylezl sám a je v jednom kuse. Jezdíme okolo toho místa skoro každý den a je to takový divný pocit.
Kan nejvetsi krize a konec manzelstvi nastava,kdyz to zena nechce uz resit.
Řekla bych, že to je pravdivá myšlenka.
Když to tak pročítám, jsem ráda, že žádného partnera nebo muže nemám. Tak moc jsem si na tento stav zvykla, že bych už neměnila.
DruI Tak to máš nepochybně pravdu!
dzizisketa u nás taky dobré, celý víkend. Nic zvláštního teda, ale vše v pohodě. Já už si blbou náladu vybrala začátkem týdne, ale naštěstí bez vážnějších následků.
Antje tak jestli to mate pojisteny, nebude to financne tak bolet? Pocit je to blbej, taky uz mam neco na konte, ale kdyz jde jen o plechy, neni to tak zly. Snad to budes mit brzo v poradku.
Ajaj tlapkam všetkých ![]()
Ja som dnes zobrala staršieho na výlet, do divadla a tak, hodina autom. Naspäť sme išli potme. Ja tak neznášam šoférovať za tmy a viem prečo, už to tak skoro neurobím. Najprv som skoro sejmula chodca na ceste mimo obec, krajnica takmer žiadna, on neosvetleny, žiadny reflexný prvok. Na konci našej cesty zase ltt cyklistu, tiež bez akéhokoľvek svetla. Tým ľuďom nie je ani trocha život milý? ![]()
Kokoska dekuju, pojistene to je, ale bourany predek, je mi divne a uz se toho auta bojim.
Taky jsme se dneska rafli. Po tom, co děti odjely na tři dny pryč.
Teda citam ze je nieco vo vzduchu. Tlapkam vsetky co mali blby den a zelam nech sa to rychlo zlepsi. Ako vztahy tak aj aterialne skody. Bude zas dobre.
A my sme boli cely vikend sami doma a nepohadali sme sa. Asi preto ze muz stravil 80% casu u seba v dielni a ja som vygruntovala pol baraku.
Antje ja jsem rozsrotovala predek auta na maderu, ta ridici jednotka se smutne bimbala na jednom tenkym kabliku, kolo hnuty, dvere otriskany, sloupek u ridice nakrivo, divny, ze sklo zustalo na svem miste. Sestavovali to v servisu asi po sroubeckach, faktura mela asi 15 stran. Taky jsem mela prvne trochu blok do toho sednout, ale neslo to jinak. A jezdilo to pak lip nez pred tou bourackou.
Stalo se to tak, ze me predjizdel chlapek s urvanym zpetnym zrcatkem a vytlacil me ze silnice na svodidla, do tech jsem buchla, udelala hodiny, behem nich bouchla do protejsich svodidel a zustala uprostred silnice cumakem ve smeru jizdy. Jet za nama takovy plne nalozeny kamion, koukala bych na vas shora. Nastesti v tu chvili byla silnice prazdna.
Kokoska hruza , jeste ze jsi zustala nazivu !
Nasli toho co te vytlacil ?
Antje on zastavil a dokonce pockal na policajty. Priznal, ze za to mohl, ani s sebou nemel ridicak. Takze oprava sla z jeho pojistky. Ale fakt zazrak, ze zrovna nic nejelo, bylo to v miste, kde je normalne dost provoz a prave kamiony tam sjizdeji na hradeckou dalnici. Jela se mnou segra, mohlo byt po nas.
Kokoska tady byl anděl strážný v pohotovosti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.