Dalia jednou jsem to viděla u muže, po odběru většího množství krve, rikal, ze sestra byla dost nešikovna, druhy den se mu to vybarvilo okolo loketní jamky tak 10 cm na obě strany a bolelo to. Postupně se to pak samo vstrebalo, tak snad te tato zkušenost aspoň trošku uklidní, myslím, ze by to mělo být v poradku.
Přiznání
Dalia klid, tohle miva moje mama dost casto po odberech.
Dalia držím pěsti ať můžeš brzo domů
Dalia Taky už se mi to stalo, měla jsem podlitinu 15 cm, přičítala jsem to ne úplné šikovnosti sestry, bolelo to a do čtrnácti dnů se to vstřebalo samo, měnilo to barvy jak klasická modřina.
rasaNori
nj, jinak dost presny.![]()
Torrah Jsem doma.
Jen v pátek jsem byla na PET MR.
@Dalia já tohle mívám i po běžném odběru krve, když se sestra pořádně netrefí, mám šílený žíly, takže modřiny velké jak pěst jsou normální, teda u mě
Dalia pardon, já jsem teď s dcerou a její rodinou na horách, takže koukám vždy jen jedním okem a nějak jsem nepobrala souvislosti, hlídám holky, takže jsem to jen zahlédla
Malenge Kokoska Černá kočka Tak fajn, asi mi to prasklo. Po chemu jsou ty žíly o ničem a port byl na toto tak pohodlný. Před lety jsem byla dárce krve a plazmy a nikdy žádná prasklá žíla.
Torrah Nic se neděje. ![]()
Luna dneska musí být nějaké erupce na slunci... Taky mi není na duši nejlépe
@Dalia já tohle mívám i po běžném odběru krve, když se sestra pořádně netrefí, mám šílený žíly, takže modřiny velké jak pěst jsou normální, teda u mě
Ještěže je to zatím na dlouhé rukávy. ![]()
Luna potlapkavam ..
Ono je to pro vsechny tezke, ty se chces realizovazovat, jsi v tom super, bavi te to a zacala jsi jinou cestu. Hrozne ti fandim, ale chapu i muze, asi cekal, ze budes doma, ted se mozna i boji,ze te ztrati.
Cloveka ty vycitky mrzi
Luna přeju, at krize brzo přejde. Máš toho objektivně moc, tak si to vyjasněte s partnerem, jak je to pro vás aspoň dočasně přijatelné. Nejpíš tě čeká další "muset" - třeba ten vědomý čas s rodinou. Děti na to mají nárok a partner si to asi zaslouží. Kousek prostoru pro malování/kreslení si ale obhaj.
Držím palce.
Makara Spis uz se mnou nepocitaji. Hrozny pocit, snad horsi nez nemoc...
Luna ale to se da zmenit, neboj. Oni se museli nejakou dobu asi obejit tak nejak sami, mozna te porad nejak podvedome setri. Budou jarni prazdniny, neco naplanujte spolecneho, bude jaro a snad i teplo, i na vikendy se da nejaky spolecny program aspon na 1 den vymyslet, i kdybyste meli jet 3 zastavky vlakem tam a zpatky. Jen to teda budes mit narocny na cas a urcite i na energii.
Luna zni smutně, co píšeš, ale věřim, že to není nezměnitelné. Fakt to bylo brutálně těžké období pro celou rodinu, tak bude nějaký čas trvat, než se ty role zase vyjasní. Že vztahy nebudou stejné, nezmená, že nebudou dobré.
Luna Ale prdlajs... Všichni tři tě milujou, jen je dneska asi blbej den.
Luna Otevrene jsi mluvila o tom, jak ti pomohla psycholozka, co kdybyste vsichni zasli za psychologem? Nepomohlo by to rozseknout co kdo citi, ceho se boji a tak? Doufam, ze se do toho nepletu nejak moc, to bych nerada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí