999 Ten blbej den potvrzuju, dneska jsem se dozvedela, ze doma vsechny malo vnimam a na vsechny se mracim.
Přiznání
Luna máme dvě holky, logicky visí na muži a zkouší si s ním tak trochu cvičit, i když bych celkově řekla, že je trochu líp zvládám já, aspoň tu mladší, divočejší. Starší, když byla menší, na něj byla fixovaná ale extrémně. Já byla v určitém (naštěstí ne nějak dlouhém) období prakticky jen poskytovatel stravy a péče. Když musela na jednu noc do nemocnice po úrazu el. proudem, chtěla, aby tam s ní šel on, to jsem doopravdy obrečela... s mužem mám teď taky vlažnější období, nepoved se nám úplně silvestr (nemyslím oslavu, na to nehrajem), pak jsme prvně narazili stran finančních záležitostí, z obojího jsem byla celkem šoklá, teď už je to lepší. Měli jsme menší i větší krize v minulosti, ale vždycky jsme oba věděli, že chceme být spolu. Myslím si, že to vím dvojnásob dobře, protože jsem nejspíš nekompatibilní s kýmkoliv jiným
. Vám do života ale fakt zasáhla ta hrůza s tvou nemocí, strašně náročná léčba, vůbec si neumím představit, co by to udělalo se mnou, s námi. Moc bych ti přála, aby si všechno lehlo tím směrem, jak si ty sama přeješ. Aby ti bylo dobře, brzy.
Blbej den... muz prijel kolem jedne z lyzi, po 5 minutach uz jsme se rafli kvuli blbine a ted ostentativne dava najevo, ze me nechce cimkoli obtezovat, takze vytvari bordel v kuchyni. Sakra, takovej klid tu vcera byl!
Lamicka Ono je fakt něco ve vzduchu, takový napnelismus...Já radši v pátek odjela do detašovaného bydliště. Užila jsem si tam sama hezký tři dny, když jsem přijela, bylo tam 16 stupňů, spala jsem u krbu, dala si červený víno a četla si Eca Dějiny krásy :-).
999 to je pěkně strávený víkend :) muž s dětmi byl minulý víkend pryč, pátek odpoledne jsem prospala, v sobotu jsem četla a večer šla na víno, v neděli něco málo udělala doma. Bylo to super :)
Lamicka Tohle zastavení se je nejlepší :-).
Krize v manželství nastává tehdy, když není o čem se hádat, takže můžeme být všichni v klidu, moje máma ještě říká, že se nemáme hádat v kuchyni, protože tam jsou po ruce nože.
Kan Tak to souhlasí.
My jsme se se sambem pohádali a dva dny spolu nemluvili, víte kvůli čemu? Že měla velkamala lízátko! Jako chápete to! Ještě to píšu segre, že ji děti pohlidam, že aspoň se překlene ta ticha domácnost a ona ,,aha,takže vy se spolu nebavite protože měly deti lizatko? No tak to je legracni,,. No a ono fakt je! Jako já dva dny jen přemýšlela, takovýto že s kdejakym Pištou Hufnaglem bych se takovymahe kravinama nemusela zaobírat....a fakt jsem se zarekla že s ním nepromluvím dokud se mi neomluví. A nevydržela jsem to. No nicméně, vidíte tu zoufalost jinde! Detasovany bydliště bude mít on, v tom zahradním domku!
Luna Já myslím, že si musejí zase zvyknout že tam ,,jsi,,. Je to proste zase jiná velká životní změna, a si vem jak tu tvoji proměnu vnímají i tady lidi co tě pořádně neznají, to je úplná horská draha, z takové lehce depresivni matky na MD do nemoci, a pak najednou úplně jinej směr života, a ty jseš třeba pro mě úplně jinej člověk než dřív a určitě to nebude jen moje zdání, a to je prostě zahul (no a zvlášť pro chlapy:-D:-D).A asi jste si něco řekli. Ale myslím že až si v klidu bez emocí promluvite určitě se domluvíte jak to každej vidíte a dojdete k nejakymu kompromisu. No to kreslení je blbý, to se asi nedá dělat jako jiná práce že člověk tomu vyhradí určitej čas a ten tomu věnuje, asi se na to pořád myslí a člověk litá myšlenkama jinde a může jim to připadat,že jsi nepřítomna. Ale bude to dobrý, tvůj muž je moc šikovnej, to říkám už od začátku, a určitě s tebou počítá, jinak by mu to totiž bylo ukradený a vůbec byste takhle blbej den neměli;-).
Přeju všem, ať je doma brzy líp![]()
Kan nejvetsi krize a konec manzelstvi nastava,kdyz to zena nechce uz resit. To je ted u nas. Je mi to jedno, jestli spolu zustaneme nebo ne.
Candance ach ne! Nedostaveli jste prave a neprestehovali se do nového?
Karja Hele ono s Pištou Hufnáglem by ses musela zaobírat zase jinýma kravinama. Všude je něco :o)
A teda dneska byl opravdu blbej den, krom všeobecného napnelismu, který se vyskytl i u nás doma jsem se dneska projevila jako pro život nepoužitelný tvor a rozřízla jsem si palec o víčko od jogurtu ![]()
Makara ano. Ale me se uz nechce bojovat, ja bojovala posledni dva roky dost intenzivne. Navic jsem se posunula jinam a muz me odmita podporit, jemu se zda, ze neni duvod
Lamicka ja jsem rozbila auto. Hodne.
Antje to je blbý. Ale jestli jsi nerozbila i někoho/sebe, tak to vem čert.
Hm, tak to my měli dneska jako jedni z mála asi den úplně v pohodě.
dzizisketa my taky, ale den ještě nekončí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí