Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:15

Dalia Kdybych s tebou bydlela, tak bys se mnou mohla počítat. Já bych teda šla někomu zaskodit....jednou jsme jako teenageři zaházeli řediteli školy celou škodovku lupenim, dělalo nás to snad 10 děti a on to pak měl úplně komplet prostě pod haldou:-D:-D. No teď je jaro, tak jedině někomu dát fůru bahna před dveře...takovej napis život je bitch by se mi taky někde líbil! Nebo jsme jednou sesbírali jablka padana, několik igelitek a vysypyli je jedněm lidem na předzahrádku.  Prostě takový voloviny kterejm se hrozně smály. Nebo kamarád ukradl jednomu sousedovi dříví, už byl v podezření, tak on do sněhu vyjel kárkou koleje od toho sousedovic dřevníku až k jiné sousedce před vchod a odtamtud běžel s károu na zádech. Prostě takový kraviny. Škoda! Uzily bychom si spolu! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:18

Dalia Ten syn se ti teda povedl parádně!

ionicera Prosimtě proč si dáváš tak blbý předsevzetí?

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:19

Dalia To je frajer teda.

Neva, najdeme něco jiného. Třeba paragliding, tam se netrhá. Něco ti vymyslíme, neboj.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:21

Dalia Na nahý běh je dost zima, zvonky jsou trochu děstské - jdi do toho tetování- něco osobního, decentního - data, jména ....Moc ti to sluší!

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:22

DrowRanger Já dnes strávila 12 hodin v autě a teď tady sedím a hltám zprávy a chce se mi brečet. Měli bychom odletět předběžně koncem dubna, už jsme vedli řeč, jestli to neuspíšit.

Já moc optimista taky nejsem, myslím, že Evropu nečekají hezké časy. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:25
Reakce na Ignis:

Dalia Teda když měl ty vlasy tak byl fakt kus

Jako člověk, co se taky bojí výšek bych viděla variantu proletět se v letadle (zvlášť když to bude nějaký menší) taky jako překonání sebe sama. 

A ta střelnice je taky dobrá varianta. 

​Tady má legrační vlasy. Ten malej je Pepík, náš nejmladší. Nyní čerstvě osmnáctiletý.

Offline Paris
příspěvků moje polička 24. února 2022 20:27
Reakce na Dalia:

Něco, čím bych té svini rakovině ukázala, že ne ona, ale já jsem pánem mého těla.

Dalia myslím, že pro začátek si s ní můžeš popovídat. Řekni jí, že jsi silný soupeř a nikdy tě nedostane. A klidně jí to opakuj, dokud o tom sama nebudeš přesvědčená. A pokud dojde na chemo a nebude ti nejlépe, tak si představ, jak musí být jí. Ještě hůř...

Jen nedělej žádné šílenosti. Kvůli tvým klukům to stojí za to bojovat.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2022 20:29

Garfie Bojím se do čeho se zítra vzbudíme, samozřejmě jsem tušila, že mír nebude trvat věčně, ale najednou je to tady. Nikdy v životě jsem se tolik nebála! 

rasaNori domů určitě odletíte

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:31

Evaeva Rozumím ti. V Japonsku nás pátkrát vzbudily sirény, když nás ostřeloval Kim a už bych to prožívat nechtěla.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:33
Reakce na Karja:

Dalia Ty jo a co se projet na místě spolujezdce v nějakém zavodaku? Ono se to nezdá ale je to určitě hrozna jízda, hrozná!!! Myslím, že adrenalin ti udělá dobře na duši a budeš to mít jako přípravu na ten let! Syn je dobrej teda! On už teda takhle od mlada tíhnul k tomu vojenství? 

​Tíhnul, řekla bych, že od plenek. Můj otec byl taky uniforma a ve volném čase rozhodčí na střeleckých závodech. Zbraně u nás byly, co pamatuji. I já jako dítě střílela a táta mě učil rozebírat a skládat pistole. Prázdné nábojnice jsem měla na hraní. 

Dnes je Ondra voják z povolání a doma má trezor vysoký jako skřín, ve které má různé zbraně. Má to jako koníčka. V práci má samozřejmě služební.

A nás doma u Pepíka v pokoji zakopávám o airsoftové zbraně a různé takové vybavení. Támhle helma, támhle flinta, pod polštářem malá ruční, támhle maskáče ... už chybí jen granáty.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:35
Reakce na Paris:

Dalia myslím, že pro začátek si s ní můžeš popovídat. Řekni jí, že jsi silný soupeř a nikdy tě nedostane. A klidně jí to opakuj, dokud o tom sama nebudeš přesvědčená. A pokud dojde na chemo a nebude ti nejlépe, tak si představ, jak musí být jí. Ještě hůř...

Jen nedělej žádné šílenosti. Kvůli tvým klukům to stojí za to bojovat.

​To je dobrý nápad!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:36
Reakce na brrr:

Dalia Ani tandemový seskok by nešel?

Nechci být moc vtíravá.... Ale neženil se nedávno ten Tvůj Ondra? Že by Ti nějaké potencialní vnoučátko dodalo trochu radosti

​Prý také ne, ono to trhne.

Ano, ženil.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:37
Reakce na olte:

@dalia nedělej nic šileného, prosím

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:37
Reakce na Dalia:

​Tady má legrační vlasy. Ten malej je Pepík, náš nejmladší. Nyní čerstvě osmnáctiletý.

​To je skvělá dvojka!

Tetování říkáš? Dobrý začátek.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:40

Dalia A když nejde seskok, tak co větrný tunel?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:41
Reakce na Karja:

Dalia Kdybych s tebou bydlela, tak bys se mnou mohla počítat. Já bych teda šla někomu zaskodit....jednou jsme jako teenageři zaházeli řediteli školy celou škodovku lupenim, dělalo nás to snad 10 děti a on to pak měl úplně komplet prostě pod haldou:-D:-D. No teď je jaro, tak jedině někomu dát fůru bahna před dveře...takovej napis život je bitch by se mi taky někde líbil! Nebo jsme jednou sesbírali jablka padana, několik igelitek a vysypyli je jedněm lidem na předzahrádku.  Prostě takový voloviny kterejm se hrozně smály. Nebo kamarád ukradl jednomu sousedovi dříví, už byl v podezření, tak on do sněhu vyjel kárkou koleje od toho sousedovic dřevníku až k jiné sousedce před vchod a odtamtud běžel s károu na zádech. Prostě takový kraviny. Škoda! Uzily bychom si spolu! 

​Asi bychom si rozuměly.

Připomněla jsi mi jednu bláznivinu. Když mi bylo čtrnáct, tak jsme se s mou kamarádkou nahaté zamotaly do alobalu a lezly tak v noci oknem ven. Spala jsem tehdy u ní a dveřmi to nešlo, protože by nás její máma tak pozdě nikam nepustila. Z alobalu jsme chtěly mít jakože sexy šaty, jenže on se na nás při tom lezení z okna pěkně trhal.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:42
Reakce na Kan:

Dalia A když nejde seskok, tak co větrný tunel?

​To neznám. Co to je?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:46

Dalia Toto, nabízí to zážitkové agentury.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:46
Reakce na Hanka H:

Dalia Na nahý běh je dost zima, zvonky jsou trochu děstské - jdi do toho tetování- něco osobního, decentního - data, jména ....Moc ti to sluší!

​Hani, myslím, že potřebuji adrenalin. Cítím se strašně nabuzená, pod tlakem. Je to asi i tím, že mi není nijak slabo, špatně apod. Jak říkala onkoložka, jsem ve skvělé kondici. A přitom vím, že mám v sobě něco, co mě chce zabít, co roste. A protože před tím nejde utéct, cítím ten přetlak.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:51

Dalia 

Sama se proti tobě potýkám od podzimu s úplně zanedbatelným zdravotním problémem. Od ledna jsem sice začala s terapií, nicméně díky krizi a velkému pracovnímu vypětí jsem od čtvrtka do soboty jsem chvíli začala propadat panice, že se mi to zase zhoršuje. A snad to nezakřiknu, ale najednou v neděli odpoledne se to úplně otočilo a vypadá to, že od začátku ledna, kdy jsem započala s terapií se to konečně pomalinku obrací k lepšímu.

Teď jsem otevřela tohle vlákno a musím ti přiznat, že tvoje dnešní příspěvky mi dodaly odvahu taky s tím bojovat dál.

Syn je skvělej. Oba jsou. A ty jsi krásná!