Přiznání
Dalia já jsem moc ráda, jak jsi se rozhodla. ![]()
Dalia
mnoho sil přeji.
Dalia moc ti držím palce a přeji hodně sil ![]()
Myslím, že muž si myslí, že po večerech pracuju mnohem víc než ve skutečnosti pracuju. Přitom já akorát dodělám, co jsem přes den nestihla a pak zkysnu na parfu![]()
Priznavam, ze sa strasne bojim toho ako dopadne vojna na Ukrajine a aj to, ze som fakt necakala, ze niekto v tomto storoci len tak napadne eurooaky stat
.
Priznavam, ze sa strasne bojim toho ako dopadne vojna na Ukrajine a aj to, ze som fakt necakala, ze niekto v tomto storoci len tak napadne eurooaky stat
.
Podepisuju. ![]()
DrowRanger já ani nemám sílu o tom vůbec přemýšlet:(
Tak ať tě ty bolesti co nejdřív přejdou a léčba je úspěšná!!!
barbucha Děkuji Barb. Jako bolí to pořád jako svi.a a myslím, že už mi to kolem portu i natíká. S rukou skoro nepohnu a jde to přes krk do hlavy. Achjo, atb beru od večera, snad zaberou.
No ale když čtu, co se děje na Ukrajině, tak mi najednou moje problémy přijdou nicotné. Je mi tak líto těch lidí tam! ![]()
DrowRanger ja tak isto. Je to strašné.
Dalia jsi moc statečná, antibiotika většinou dobře zaberou na přelomu druhého a třetího dne, věřím, ze se ti brzy uleví, drz se ![]()
DrowRanger ja som to očakávala ale aj tak tu revem keď o tom čítam, je to hrozne.
Dalia držím ti veľmi palce, ani si neviem predstaviť čo prežívas. Verím, že tentokrát tu mrchu porazis už nastalo a bude dobre ![]()
DrowRanger dnes když jsem vezla kluky do skolky s poslouchala radiozurnal, tak mi tekly slzy, doufam, ze jsem ty dva chudáčky moc nevydesila.
A kdyz jsem je pak vysadila, celou dobu jsem přemýšlela, co se to stalo. Před 7 lety jsem se dočkala vysněné práce, koupili jsme si s mužem dům, aby naše budoucí děti měly zahradu k litani, Evropa byla krásné bezpečné místo k žití, ekonomika šlapala a já měla za to, jak se ta generace nasich děti bude mít báječně. Pak do toho všeho hodil vidle covid a teď se pomatl Putin, moc se bojím, abychom mu nakonec jako EU neustoupili, opravdu moc ![]()
Držím palce a prosím piš sem, tvůj "deníček" může pomoct dalším, třeba i o té experimentální léčbě, o tom, jak ti zrovna je, vždyť víš, že parfumanie NIKDY nespí.
Přiznávám, že po dnešním rozhovoru s ruskou kamarádkou jsem hodně skripala zubama, její nazory (Ukrajina, DLR a LLR) jsou pro mě dost nepřijatelné.
Dalia moc ti držím palce![]()
Mha Děkuji.
O zkušenosti se podělím. Je bohužel pravda, že tato nemoc může potkat takřka každou ženu. A vidím na onkologii, že pacientky jsou mladé i staré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí