Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:57

Dalia Ježiš, tak to mě pobavilo! No to je přesně taková hrozná blbost, které se člověk zasměje. Podle mě je spousta takových blbostí, co může člověk udělat i v dospělosti.

Online Jitka77
1944 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:59

Dalia Tak to vypadá spíš na hádku než povídání s rakovinou vezmi si na to třeba dvě židle proti sobě a střídej role... zařvi si... a na ty přebytky energie něco fyzického, to chce vybušit

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:59

Dalia milá Dali, jsem přesvědčená že jsi mnohem silnější než si o sobě myslíš a že tu sviňi porazíš. Vždycky když ve Vtipech vidím vtípky co tam dáváš, říkám si že musíš mít velkou vnitřní sílu, když si i v situacích do kterých tě život přívádí, udržíš smysl pro humor!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:01

Dalia To je vtipná fotka. Nechce se mu věřit, že už je malý tak velký. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:02

wendulka Vendulko, bojuj. Dokud je sebemenší šance, že boj může přinést něco dobrého, pak to za to stojí. Děkuji Ti!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:05
Reakce na Jitka77:

Dalia Tak to vypadá spíš na hádku než povídání s rakovinou vezmi si na to třeba dvě židle proti sobě a střídej role... zařvi si... a na ty přebytky energie něco fyzického, to chce vybušit

​Kdysi jsem slyšela o paní, která se z rakoviny vytancovala. 

No dnes na procházce jsem mluvila se svým tělem. Že žádná rakovina nebude určovat, kdy umřu. Dnes mám nějakou bojovnou náladu.

Online Jitka77
1944 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:08

Dalia Tak ohul nějakou muziku a do toho Prostě mobilizuješ síly, to je dobře.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:15
Reakce na Manuka:

Dalia milá Dali, jsem přesvědčená že jsi mnohem silnější než si o sobě myslíš a že tu sviňi porazíš. Vždycky když ve Vtipech vidím vtípky co tam dáváš, říkám si že musíš mít velkou vnitřní sílu, když si i v situacích do kterých tě život přívádí, udržíš smysl pro humor!

​Děkuji za milá slova.

Nevím, jestli jsem normální, ale ráda se směju, i když srdce pláče. A vůbec mi nevadí vtipy typu: "V nemocnici na posteli pláče paní, které kvůli rakovině vzali prsa. Nad ní stojí lékař a říká jí - paní, nebrečte, operace dopadla dobře. Ale bylo to o prsa." Mně taky vzali prsa, ale já neplakala, byla jsem ráda, že konečně dopnu bundu. A když mi tuhle doktorka říkala: "Takže vážíte ...," přičemž psala zprávu, tak jsem se musela hned ohradit: "Nene, nevážím tolik. To jsem měla ještě prsa!!! Ted mám o osm kilo méně."

Ráda si dělám srandu ze sebe a občas mi přijde, že už se všemu musím jen smát. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:33

Dalia Dali, posílám. Naplánuj si něco zajímavýho, bláznivýho, co tě bude bavit,na co se můžeš těšit,  to letadlo zní dobře, klidně střelba, ale rozhodně nedělej něco, co by tě mohlo ohrozit. Tím by se ti ta mrcha dostala do hlavy a vyhrála.

A máš úžasný kluky  

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:33

Isca Děkuju

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 24. února 2022 22:02
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. února 2022 22:32

Dalia hlavně tady vidíš, že nikdy nebudeš sama.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 24. února 2022 22:33

Dalia ten větrný tunel doporučuju. Je to dobrý zážitek i pro velké holky. Nebo let větroněm. Tam výška je, ale netrhá to. A musí ti znovu napsat, že jsi úžasná. Úžasné silná. Všem tady moc pomáháš svou otevřenosti. Moc ti přeju sílu na boj s tou sv..ní.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 22:58

Renusatko

Makara Ten větrný tunel vypadá lákavě. Byla jsi v něm? A moc Ti děkuji.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 24. února 2022 23:22

Dalia Jo, letěla jsem - Hurikán faktory Praha. I moje stejně "zkušená" kamarádka se nechala nalákat. Fakt je to zvláštní pocit. A s tím instruktorem jsem se cítila naprosto bezpečné.

Podívej na Slevomat nebo na DOTUNELU. CZ, dá se jet i do Vídně nebo do Katowic.

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 25. února 2022 04:33

Dalia - hele dala jsi sem odkaz na Jane Nightbride, shlédla jsem něco a ty její písničky mají neskutečný náboj. Je to velmi krásný. Ona stejně jako ty měla velkou životní sílu.

Online Miru
16900 příspěvků moje polička 25. února 2022 04:56

Dalia 

...bude to dobré!. Dej se zase do kupy, ať můžeš třeba cestovat a mít krásné zážitky...

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 25. února 2022 07:55

Prosím,

nemáte možnost to aspoň sdílet? Je to jeden z mých nejbližších přátel.

Milí přátelé,

předem se omlouvám za spam.

Potřebuju zítra před polednem vyzvednout auto bez řidiče s našimi příbuznými v Polsku, necelých 100 km od ukrajinských hranic, tj. asi 800 km tam a totéž zpět.

Hledám někoho, kdo by byl schopný a ochotný jet se mnou, vystřídat se v řízení na cestě tam a odvézt moje auto zpět do Prahy. Odezd by byl dnes odpoledne nebo v podvečer tak, abychom urazili většinu cesty, ale neuvízli někde, kde už se u ukrajinských hranic asi nebude dá najít nocleh. Po přespání na sobotu zbytek cesty k místu srazu, přesednutí a návrat podle sil, ale já budu potřebovat nejspíš další přespání.

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:04

Nebo neznáte nějakého profišoféra, co by si chtěl vydělat?

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 25. února 2022 08:33

Už je to vyřešeno. Lidé jsou úžasní!