Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:47
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. února 2022 15:58

Krehutka ten jeho ranní projev. Toto tvrzení se vezmeš vykládá jako hrozba jaderným úderem.

Ať se kdokoli pokusí nám překážet a tím spíše vytvářet hrozby pro nás a náš lid, všichni tito musejí vědět, že naše odpověď bude okamžitá a povede k důsledkům, se kterými jste se dosud ve své historii nesetkali. Jsme připraveni na jakýkoli vývoj událostí. Všechna rozhodnutí jsou přijata. Doufám, že mě vyslyšíte.“

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. února 2022 16:04

Krehutka a Jan Sira ČT24 dnes v 11:15. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:09

Přiznávám, deníčku ... přečetla jsem si dnes svoji včerejší zprávu i se zprávou z PET MR a není mi z toho dobře. A jak se ten tlak na psychiku stupňuje, mám pocit, jako by ve mně něco přecvaklo a já se zde přiznávám, že cítím neodolatelnou chuť udělat něco šíleného. Něco, co by mě zbavilo přetlaku. Něco, čím bych té svini rakovině ukázala, že ne ona, ale já jsem pánem mého těla. A když ho budu chtít zničit, tak ho zničím já, ne ona. Kdo to nezažil, asi mě nepochopí. Skočit padákem, přeběhnout přes koleje, když už je vidět vlak ... postavit se prostě něčemu nebezpečnému. Něčemu, co mě třeba zabije dřív než rakovina. Dnes mě, deníčku, i napadalo, že bych raději schytala kulku, než umírala pomalu s tou sviní v těle. Nevím, co mám udělat. Vlakové koleje tudy nevedou. 

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:15

Dalia

Ale jistě, řeklo sluchátko, koukej se dát do kupy, jak jen to půjde, jdeš skákat padákem! A my budem u toho!

Offline Catherinne
10866 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:18

Dalia zlato

Nemáš dobrou kamarádku které bys zavolala?

Offline olte
758 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:23

@dalia nedělej nic šileného, prosím

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:24

Odletali jsme s myslenkou, ze snad se putin stahne, no a ted nedelam nic jineho nez ze premyslim jak co nejrychleji domu za holkama... A to jeste doufam ze v nedeli odletime. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:39

rasaNori Člověk si to ani neužije. Myslím na vás, určitě odletíte. 

Dalia Udělej něco bláznivého, běž si skočit tím padákem, ale nedělej nic nevratného. Některé rozhodnutí nemůžeš změnit a určitě máš ještě před sebou něco důležitého. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:54

Renusatko jak rikas. Porad vlastne kontrolujeme zpravy, co se stale deje. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:56
Reakce na Sweet Potato:

Dalia

Ale jistě, řeklo sluchátko, koukej se dát do kupy, jak jen to půjde, jdeš skákat padákem! A my budem u toho!

​Já bych moc chtěla skočit. Už dlouho o tom přemýšlím. Ale náš Ondra říkal, že bych nemohla, kvůli tomu, jak mám posešívané břicho a vnitřní orgány. Kvůli tomu trhnutí. A asi má ten můj "chlapeček" pravdu. Je to ovšem můj sen. Překonat sebe sama. Já se totiž výšek bojím. No ale mám od Ondry slíbený let. Anebo mě vezme na střelnici.

Já vím, musím se dát do kupy.

Za chvíli to smažu, ale že mám hezkého synka?

Na první fotce je mu 16, poslední je současná.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 19:59
Reakce na Catherinne:

Dalia zlato

Nemáš dobrou kamarádku které bys zavolala?

​Mám, ale někdy to nestačí.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:00

Dalia mimochodem vůbec nedokážu pochopit že máš tak "starého" syna. Na fotkách mi přijdeš hrozně mladá

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:00

Daliafesak.

A ty se drz,mas pro co zit!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:06
Reakce na Renusatko:

Dalia Udělej něco bláznivého, běž si skočit tím padákem, ale nedělej nic nevratného. Některé rozhodnutí nemůžeš změnit a určitě máš ještě před sebou něco důležitého. 

​Tak padák doma nemám. Dnes bych mohla leda nahatá běhat po vesnici nebo počmárat křídami kostel nebo trénovat hod kamenem na pouliční osvětlení nebo zvonit na zvonky a utéct.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:08

Dalia Ty jo a co se projet na místě spolujezdce v nějakém zavodaku? Ono se to nezdá ale je to určitě hrozna jízda, hrozná!!! Myslím, že adrenalin ti udělá dobře na duši a budeš to mít jako přípravu na ten let! Syn je dobrej teda! On už teda takhle od mlada tíhnul k tomu vojenství? 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:11

Dalia Teda když měl ty vlasy tak byl fakt kus

Jako člověk, co se taky bojí výšek bych viděla variantu proletět se v letadle (zvlášť když to bude nějaký menší) taky jako překonání sebe sama. 

A ta střelnice je taky dobrá varianta. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:12

Dalia Ani tandemový seskok by nešel?

Nechci být moc vtíravá.... Ale neženil se nedávno ten Tvůj Ondra? Že by Ti nějaké potencialní vnoučátko dodalo trochu radosti

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:12

Dalia I když jsem se zařekla, že už sem psát nebudu, tak dnes jsem sem zabrousila a čtu tvoje příspěvky. Část osudu máme společnou a naprosto chápu tvoji touhu dělat něco šíleného. Říkala jsem si, že jsem v 50 letech umřela. Ale nějak mě taky popadlo chtít udělat to, co jsem vždycky chtěla a nějak na to nedošlo. Takže jsem si v 55 letech nechala udělat tetování a uvažuju o projížďce na harley. :-) 

Dali, i když vím, že rozhodně nedopadá všechno v životě dobře, tobě moc držím palce. A syna máš tedy nádherného! CHLAP!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 24. února 2022 20:12
Reakce na rysamona:

Dalia mimochodem vůbec nedokážu pochopit že máš tak "starého" syna. Na fotkách mi přijdeš hrozně mladá

​Je mi 47, synka jsem měla v osmnácti. Žádnou hezkou současnou fotku nemám, ale tady na této jsem na začátku nemoci s původními vlasy. Díky chemu mám vlasy nyní víc vlnité.