Děkuji a myslím na všechny co se potýkáte s nemocí ![]()
Přiznání
Zuzuli To jejich zdůvodnění je na přes držku. Kreténi jsou to! Držím pěsti, ať nad nimi vyhraješ. A gratuluji ke zdolání poloviny léčby. ![]()
Tak chemo dnes není. Ráno napíchli port, vystříkla krev, halenku mám od krve (doufám, že to vyperu), pak zkusili do portu udělat poplach fízákem, já zařvala, bolestí se rozbrečela. Poslali mě na rtg a ultrazvuk a verdikt je, že nový port je pod klíční kostí zlomený. Teď skucim bolestí a za chvíli mi ho budou vytahovat.
Tak chemo dnes není. Ráno napíchli port, vystříkla krev, halenku mám od krve (doufám, že to vyperu), pak zkusili do portu udělat proplach fízákem, já zařvala, bolestí se rozbrečela. Poslali mě na rtg a ultrazvuk a verdikt je, že nový port je pod klíční kostí zlomený. Teď skucim bolestí a za chvíli mi ho budou vytahovat.
Dalia Ať to proběhne rychle a bezbolestně. Zažíváš hrozné věci, je mi to moc líto ![]()
Dalia je mi to fakt lito, kdyz se nedari, tak se nedari![]()
Dalia to je snad zlej sen... přeju, ať už to bolí co nejmíň ![]()
Dalia teda ty mas smulu:( mozna proto to tak bolelo po zavedeni. Ted uz to snad bude lepsi![]()
Dalia čert ven halenku, ale co ti život nakládá ![]()
Dalia To je strašné, co musíš prožívat!
Snad už teď bude lépe!
Je mi to hrozně líto, co musíš zažívat. To je fakt k zbláznění, když ani ty jednodušší věci nefungují.
Dalia tak hlavně aby to bylo bez bolesti ![]()
Dalia Halenku vem napřed peroxidem a pak studenou vodou.
Držím palce, ať máš všechno to trápení co nejdřív úspěšně za sebou ![]()
Dalia Holka... když rozdávali smůlu, ty jsi musela stát v první řadě. Moc ti držím pěsti, ať už to prolomíš a je jen a jen dobře. Drž se ![]()
Dalia jak se říká, že když sere čert, tak na jednu hromadu - moc Ti držím palce
Hlavně si řekni o výměnu v analgosedaci - lokálně ti to opíchnou, plus ti do žíly dají něco, že to proklimbáš a nebudeš si na to pamatovat.
Fiction Port je úspěšně a bezbolestné venku. Dělali mi to v Brně Bohunicích. Zavádění portu probíhalo ve Znojmě. Port byl prý zaveden zcela nevhodným způsobem, mám to napsané i ve zprávě. Včera jsem byla na kontrole ve Znojmě a říkala doktorovi, že mě to moc bolí. Nijak to nekomentoval, ani na rtg mě neposlal a řekl, že port je použitelný pro dnešní chemo.
Tady si ho doktor i fotil.
Mého syna chytl amok a chce na doktory že Znojma podat stížnost. Já nevím, nechci nikomu dělat problémy.
Teď sedím na lavičce a vyhrivam se na slunci a jsem šťastná, že je port venku, protože to byl týden obrovských bolestí.
...ach jo, Dali, když člověk čte Tvé příspěvky, kolikrát se až stydí za své starosti a "fňuky"...
Myslím, že na Tebe tady myslíme všechny...
...moc Ti přeju, ať máš už co nejméně bolesti a co nejvíce radostí...![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí