Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:46

Makara Já taky. Jako kámoška to má otevřené fakt jen na ten akt koupání, pak jdou třeba domu na oběd a ona to zavře. Už si jí stalo třeba že syn si nevzal rukávky a podstatě slapnul do prázdna a tak a to tam byla a koukala na něj.

Jako teď mají holky věk, kdy je ten bazén hrozně vyhovující, ne vždy se chci koupat a do toho bazénu je dám a koukám na ně zvenku. To (nám) na rybníku nejde a ve veřejném bazénu už vůbec ne. Za rok za dva to zas může být jiné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 14:48

Karja lezly:) U tchýně se mladší pokoušel si schůdky přistavit a taky se mu to podařilo. To bys je musela dávat někam hodně daleko/nahoru. Mimochodem o víkendu se kluci koupali sami, na nás bylo docela chladno. Stáli jsme samozřejmě okolo. Mladší dosáhne na jednu špičku

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. července 2022 14:52

Evaeva No právě jako, si přístavi židli nebo tak. Teď mi ten stav kdy jsou na zahradě chvilku samy maximálně vyhovuje a snad se ty intervaly budou prodlužovat a prostě s tím bazénem bych je tam nenechavala vůbec. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2022 14:57

Karja myslím, že by se klidně i přehoupli přes okraj. Hodně záleží od dítěte, vím, že staršího bych naučila, že tam sám nesmí. Mladšího ani za čtyři roky:)

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 22. července 2022 16:43

Kamarád s bazénem na zahradě nám říkal, že i přes ten kryt se může stát, že tam to dítě spadne. Že ze strany, té delší, když na to dítě spadne, tak se ten kryt může zhoupnout a dítě sklouzne pod. Ven už to nejde. Tak já jen hlásím, že i s krytem je třeba děti učit, že se tam neleze.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 22. července 2022 16:59

MaeGandal kryt a zastřešení je něco jiného. Zastřešení je jako skleník, klidně to může být uzamykatelné.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 22. července 2022 17:06

Pinot Noir jo, já mluvím jen o tom krytu, který se prerahne přes hladinu.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 22. července 2022 17:09

MaeGandal tak ten mi připadá mimořádně nebezpečný, to asi radši nic.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. července 2022 17:09

MaeGandal No tak ten nic není, to je snad ještě horší než bez něho, že se do toho jako zamotá.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 27. července 2022 09:57

Když jsem teď, tedy téměř v 10.00 šla v práci na WC, zjistila jsem, že mám sukni vzadu zastrčenou za kalhotky. Jsem SKORO přesvědčená, že už jsem ráno v práci na záchodě byla, že jsem takhle nejela z domova

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 27. července 2022 10:01

Marbuša ja takhle vcera potkala holcinu v satech s batohem na zadech... a ty saty byly takove kratsi lehke, chuzi se vysoukaly vzadu postupne pod ten batoh... divcina mela asi tanga...= sla po ulici s jednou celou holou pulkou zadku ven 

takze klid, nejsi v tom sama:-P

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 27. července 2022 10:14

Marbuša Nejsi v tom rozhodne sama, ja sla takhle s holym zadkem po Andelu, diky za tu pani, co me na to upozornila!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 27. července 2022 10:54

Marbuša já takhle stala na plese ČVUT, vedle skupinka co se bavila s rektorem, a paní asi po návštěvě toalety měla šaty vzadu zakasane v kalhotkách. A teď to dilema, počkat až dohovori a pak ji to říct nebo jim zlehka vstoupit do hovoru a paní upozornit:D

Offline Maureen
příspěvků moje polička 27. července 2022 11:08

Marbuša ehm....tančila jsem v úzkých červených pouzdrovkách na plese a během tance se mi posunuly nahoru...bylo mi vidět půl zadku (v tangách) a kamarádka mě posléze upozornila

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:19

Tolik cizích neštěstí potěší Hned je mi líp

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:26

Marbuša já takhle viděla v metru pani, který vzadu koukal z kalhot dlouhej kus zelenyho toaleťáku....

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:29
Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:35

Potrefenáhusa To se stalo nedávo u nás na škole jednomu učiteli. Teda papír byl bílej. Asi jsem si pokazila karmu, nic jsem mu neřekla, než jsem se rozhloupala, byl pryč

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 27. července 2022 11:36

To už je skoro jako ta Hrabalova Mančinka...

Taky jsem jednou upozorňovala paní na ulici na sukni zastrčenou v kalhotkách. Začala mi (ještě než si to upravila) děkovat za upozornění tak srdečně a hlasitě, že se na ni otočili i ti, co si jí předtím nevšimli

Offline Maureen
příspěvků moje polička 27. července 2022 11:41

Jitka77 tyjojá bych i ruku políbila tomu,kdo by mne upozornil