Marbuša myslím, že jsem to tu už psala- na vš mě jednou jedinkrát vyhodili od zkoušky (farmakologie), dost neférově. Měla jsem šaty na pravý knoflíky vzadu a jak jsem se vrtěla v tramvaji, rozeply se mi skoro až na lopatky- všimla jsem si koutkem oka, že mi vlajou kolem těla víc, než obvykle. Nikdo mě (na Andělu) neupozornil, že chodím s holým zadkem.
Přiznání
Taky mám hezkou příhodu. Brno, nám. Svobody, všude plno lidí. Měla jsem letní organtýnové šaty, takový ten gumičkový vršek. Kolem mě se batolil sotva chodící syn. A ano, zaškobrtl, chytil se mě a jak upadl, tak mi úplně stáhl šaty na zem a já tam stála jen v tělových minikalhotkách. No a než jsem se vzpamatovala z šoku a šaty si znovu natáhla, tak pár sprosťáků zatleskalo a to mě přišlo tak komický, že jsem dostala záchvat smíchu.
crazydaisy myslím vítězíš..! ![]()
crazydaisy
promiň
crazydaisy historkou, jak mi za chuze po nabrezi v Karlovych Varech rupla guma od spodnicky a ta se mi sesunula na zem, to uz neprebiju ![]()
crazydaisy nu, jsi tu královna!!
Kokoska tsss, spodnička, prakticky nahá v kalhotkách jsi nestála
. Ale byla jsem svědkem toho, jak v metru, o pár schodů vejš, spadly paní kalhotky na schody a ona z nich nahoře hrdě vykročila a dělala jakoby nic
.
crazydaisy no vzdyt pisu, ze na tebe nemam! Ale zas bylo to na sluzebni ceste a po tom nabrezi jsem sla se sefem na veceri.
Kokoska já mám docela štěstí na různý komický nebo míň komický (podle toho jak to vezmeš) zážitky. Zvlášť snacha se tím vždycky baví a když mě vidí, tak je zvědavá, co zas bylo.
crazydaisy cizi nestesti vzdycky pobavi ![]()
crazydaisy To se mi stalo taky
. Při nastupování do šaliny, mi na lem šatů stoup někdo vystupující a já vlezla do šaliny a šaty na schodech. No naštěstí tam nikdo nebyl, tak nikdo netleskal.
Renusatko
to je ovšem škoda, že to nikdo neocenil![]()
Když jsme v tom přiznání, tak musím říct, že jsem úplně nemožná. Je to snad dva měsíce, co jsem dělala důkladnou čistku ve skříni. Pár tašek a pytlů jsem odtahala do textilních kontejnerů, takovejch volnejch ramínek bylo. No a teď jsem dožehlila a ani jedno volný ramínko a ve skříni mám půlku věcí na ramínkách po dvou a kalhoty minimálně po třech
. Už zas vůbec nevím, co mám. Tuhle jsem si koupila triko, abych doma zjstila že úplně stejný už doma mám. A to jsem si zakázala nakupovat a snad ani tak moc nenakupuju. To se mi musí v těch skříních snad líhnout nebo co.
crazydaisy a nevyhodilas to i s raminkama?![]()
crazydaisy
To je výborná historka!
Já měla kdysi takové široké jakožehedvábné šaty (možná i byly hedvábné, protože byly ze sekáče), lehčí jak vítr, úplně super materiál. No tak když se mi jednou takhle na ulici kompletně lehce zvedly až nad hlavu...já to neviděla, protože jsem měla šaty všude, ale kolega, co šel se mnou říkal, že jsem málem způsobila dopravní havárii.
A připomnělo mi to svatbu mé nejlepší kamarádky. Seděla jsem v kostele v lavici s její maminkou, ona tak důstojně kráčela za zvuku varhan k oltáři (šaty byly v pořádku!) a její decentní maminka se kě mně přitočila a na půl kostela "šeptá" šmarja vidíš to, dyť ona má ty šaty úplně průhledný a jdou jí vidět kalhotky! ![]()
Koupila jsem ségře k narozeninám velký grafický list, na kterém je mimojiné i její dům. Byla ho se mnou kupovat její malá dcera, moc se jí líbil, jen měla připomínku, že máma má v oknech muškáty a na té grafice chybí. Tak jsem jí dala fixy, ať je tam domaluje. A ona je tam úplně v klidu frkla :-). A ještě teda na oblohu přidala dron, kterým se teď rodina dost baví. Řehtaly jsme se tomu spolu asi hodinu, že by asi autor čuměl :-). Jsem zvědavá na reakci ségry.
999 To je vtipný a super dárek, takový osobní! ![]()
Garfie Jsem měla podobný trapas. Na zkoušky svatvnich šatů jsem chodila bez punčoch. A až ve ssvatebni den jsem zjistila, že při určitém světle a napnutí šatů mi prosvítají krajkové lemy samodržících punčoch
Saty úzké, větší výstřih, svatba v kostele, babička se křižovala ![]()
Ale je to přes 20 let, dnes bych byla za cudnou. Mít teď ty průhledné krajkové šaty, které letí, myslím, že babička by mi ve vstupu do kostela bránila vlastním tělem ![]()
Mám hotovej komiks, taková blbost to je, ale vypadá dobře. Ale zaboha nemůžu vymyslet název. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí