mitford sister taky s tím docela válčím...ale zatím jedu podle nějakého návodu na netu
Přiznání
Torrah Únikovky jsou super, my už jsme na dvou byli i během dovolené, i když to původně vůbec nebylo v plánu.
Zina jsou, hlavně baví všechny, větší i menší.
faustefra Souhlasím, je naprosto úžasná i jako člověk. Mám ji moc ráda.
A jinak nabídka oběda pořád platí. Až budeš mít někdy čas a chuť, ozvi se, ráda tě poznám naživo.
Fakirka Dobré kurzy má i Czechitas. Většina je placená, ale ceny nejsou vysoké, navíc některé studijní materiály mají i zdarma na webu. A je to skvělá komunita pro holky, co se chtějí něco naučit v oblasti IT.
Emi včera mi volali UP, že mi ten kurz proplatí. Tak už je pozdě něco menit. Mám to přes IT network.
Fakirka Tak to je skvělé. Přeju ti, ať tě to baví a jde ti to!
Emi snad to zvládnu...
přemýšlím o tobě od včerejška. Pokud by ses byla ochotná něco nového naučit, tak se dnes dělají různé IT "rekvalifikační" kurzy zdarma. Není potřeba být hlava studována, možná stačí se od té univerzální administrativy někam posunout.
Třeba tady pro IT testery
https://www.cleverlance.cz/cz/kariera/Stranky/Skoleni/testing-clever-akademie.aspx
Nebo takový širší zaměření
to jsou dobry tipy, ukladam do zalozek ![]()
SunEclipse i já ![]()
Já taky, ale jen o fous ![]()
Dadoo SunEclipse jjá zřejmě taky![]()
Já jsem v tramvaji, vyzkouším až doma ![]()
SunEclipse Já jsem chlapovatější než všichni ti ve videu, pokud propnout je fakt propnout.
Sweet Potato i ja jsem jsem velmi mužná ![]()
Povedlo se to tady někomu? Nebo mají český ženy mužskou fyziognomii?
Tabea mně ani náhodou, když opravdu propnu ruce, zvládnu mít spojené jen hrany dlaní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí