Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 10:44

Sweet Potato bylo mi z toho doopravdy nevolno. Ale stejně nezbývá, než čekat, jak se k tomu postaví vedení.

Zarinya pošeptává se po špitále, že těch oddělení v krizi bude mnohem víc.

rysamona "nejsou a nebudou lidi" se týká spousty oborů, společný je ten rys nízké motivace, to určitě srovnávat lze.

Kokoska tady ti zkušení, nebo čerstvě atestovaní odcházeli s odchází z nemocnic do soukromých ambulancí.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 12:11

Kokoska baltik rysamona

No já práci dost intenzivně hledám a zatím teda nic moc.  Ne,  že by nebyla,  ale ty platy,  co se tam nabízejí,  nejsou ani k přežití... A navíc některé firmy ani neodpoví... Začínám z toho mít trošku depku 

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. srpna 2022 13:55

A dokonce ani v administrativě nikdo nechce dělat. 

Nejnovější srpnový zážitek,  výběrové řízení,  přihlásilo se deset lidí,  na pohovor už ale přišly jen dvě. Jedna už s tím,  že má podmínky,  za jakých to vezme.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 13. srpna 2022 15:08

Kokoska 

Podle mě i končí silné poválečné ročníky, ta generace, co plodila Husákovy děti. To taky musí být někde znát.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 13:12

No tak doufám, že mě za rok někam přijmou teda! Když je to tak slabý. Zatím mám docela vysoké sebevědomí naprosto neodpovídající skutečnosti:-D:-D.

Ale mně třeba lidí ,,dohazuji,, práci, ale úplně pitomou, tak mě možná za pitomou považují:-D. No ale týká se to zatím jen mych sester, snad to nevidí příliš objektivně.  

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 13:24

dynda ty povalecne rocniky, narozene teda tak v prvni pulce padesatych let, co mely deti v 70', by uz snad mely byt v duchodu? 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 13:24

Kokoska Ucitele taky nejsou. Pry se na vyberko skoro nikdo letos nehlasil, absolventi na to samozrejme kaslou, prece se neodrovnaji, je to zahul, sama nevim, jak dlouho vydrzim.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 13:26

Luna no vsude lidi chybi, je to divny.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 14:00

Fakirka Taky jsem hledala práci delší dobu. Psala jsem tu o tom v jedné diskusi a nakonec mám práci díky jedné hodné parfumaniačce, která mi pak poslala sz s kontaktem na jejich HR. Tak možná napiš něco bližšího, co asi tak hledáš a kde, třeba tu bude někdo o nějaké dobré práci pro Tebe vědět. Držím palce!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 14:06

Kokoska 

No právě, v posledních pár letech se přesunuly do důchodu a byly to silné ročníky... Tak teď ty lidi možná chybí. Jako jsou to rodiče mých vrstevníků, příbuzných, kamarádů. Odhadem tak 1/4 těch, o kterých mám přehled, ještě pracuje při důchodu. To není tak, že by byly tyhle ročníky komplet v důchodu už strašně dávno.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 14:43

Fakirka To se teď rozhlíží syn a když vidím ty platy v inzerátech, tak to vůbec nechápu. U něj teda doufám, že ho to posune do té školy, když to vidí. Tobě to moc nezávidím, ale máš ještě čas hledat.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 15:09

Renusatkomám čas hledat, ale stejně mě občas přepadá beznaděj. Nejsem žádná studovaná hlava a celý život jsem pracovala vícemeně jako administrativní síla..no a na karvinsku a ostravsku je dlouhodobě nejvyšši nezaměstnanost.

Držím palce se synem

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 18:16

Emi to je ale hodně hezké, úplně mě ta tvá zpráva zahřála. Doufám, že jsi v práci spokojená.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:05

Malenge Jo, je to úžasné, jak to tu funguje A v práci jsem spokojená, baví mě a je tam spousta moc milých a přátelských lidí. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:17

Včera jsem vařila a k tomu dělala spoustu dalších věcí - bavila se s návštěvou, krmila kočky, do toho děti chtěly pití a tak dále. A já se rozhodla udělat ještě rajčatový salát. Na lince mám ve sklenici se zabroušeným hrdlem ocet, donesla jsem si rajčata, nakrájela je, zalila trochou vody a sáhla po octu. Nalila ho tam, ochutnala - je to pořád sladký - nalila znovu, ochutnala podruhé a zarazila se. Podívala jsem se na sklenici a málem mě trefilo - místo po octu jsem sáhla po stejné lahvičce se zabroušeným hrdlem, ve které mám tuzemský rum do buchet a tak. Jo, do rajčatového salátu jsem nalila pořádnou dávku rumu.

Ale pozor - přidala jsem lehce octa, maličko osolila a opepřila a salát byl výborný! Zmizel raz dva a dokonce nezbyla ani kapka zálivky! Prý ho tak mám dělat pokaždé, že je mnohem lepší, než normální... Fakt byl dobrý, až jsem se divila. Měl švih a grády :D. Jen teda dětem jsme ho nedávali, to fakt nešlo.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:23

Torrah Že bych se inspirovala?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:25

Torrah 

A hrobníka jste pozvali?

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:29
Reakce na dynda:

Torrah 

A hrobníka jste pozvali?

​Hrobník by beztak vypil zálivku a rajčata nechal :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. srpna 2022 22:30

eM

No jo!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 15. srpna 2022 08:10

eM