Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 19:21

priznavam, ze hned, co jsem zjistila, ze leaknul novej dil GoT, tak jsem hledala a hledala, az jsem si ho pustila a ted me misto peti dnu cekani na dalsi dil ceka tech dnu rovnou dvanact :D

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 19:26
Reakce na moora:

Jo, koukám, že změna..tak přežít pátek..no a s tím deštěm je to blbý no, ale třeba bude změna ještě

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 19:31
Reakce na razorblade:

tyjo, ani za nic! :D

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 19:35
Reakce na Dadoo:

Nestraště s koncem léta, chci si ještě užít sandály .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 19:44
Reakce na :

Čo? Šesťtisíc korún? Kde? Čo? Kto? 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 20:11
Reakce na razorblade:

Tak dík teda

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 20:24
Reakce na :

Tak ja za modernizáciu nepovažujem obchádzanie pravidiel a hľadanie dier v zákonoch. Zaujimalo by ma, kam by asi tlačili ceny, keby podnikali podla rovnakých pravidiel ako ostatní. Ako Ano, su šikovní, našli tie diery a využívajú ich vo vlastný prospech, ale súhlasiť s tym nemusím ;) keby z toho mali aspoň dačo ti ich zamestnanci, ale ver mi, ze az tak moc toho nemajú. 

Na margo navigácie - a ked sa mu nedajbože pokazí tak co? Vysadí ta, lebo nevie ako dalej? ;)

Ja som za modernizáciu, aj za zníženie dieselových aút v uliciach - to sa koniec koncov bude aj diať, budú sa časom vymieňať aj black cabs. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 20:41
Reakce na carries:

Souhlasim.

Nemam nic proti modernizaci, ale tak at se zmeni zakon a zlehci podminky pro ziskani licence, neni reseni, ze nekdo obchazi pravidla, ktery musi jiny dodrzovat a zastituje se tim, ze to dela pro zakazniky. Taxikare v Praze bych uplne nehodnotila podle tech gauneru z hlavaku a Staromaku. Taxi pouzivam porad a kdyz clovek jede pres zavedenou spolecnost, neni to tak hrozny, i kdyz ty snahy si tu cestu trochu prodlouzit tam bohuzel porad jsou, ale na to jsou experti ti letistni, Fix je pro mne dno. 

Ja Uber nepouzivam z principu, vadi mi to kriveni trhu. Pokud neco nefunguje dobre, tak at se lobuje za zmenu pravidel a ne ze si nekdo bude hrat na Robina Hooda. Jejich praktiky v NY taky mluvi za vse.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 21:15
Reakce na :

Jj, byl to jeden z tech "Staromackejch", to jsou neuveritelni smejdi. V Nemecku o ceskych taxikarich ted byl jeden dil jejich serialu Achtung Abzocke, sila. O nich a o tech supervyhodnych smenarnach.

Offline Dadoo
11693 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 21:33
Reakce na whiskas:

Nestraším, pro mě je konec léta přímo bolavý.. ještě příští týden a další pak už mažu do práce.. Sice jen na tři týdny a pak na dva do Itálie, ale jak jsem koukala na výhled počasí, žádná hitparáda to nebude, ale snad bude těch 18 vybraných studentů opravdu bezproblémových, abychom si to užili bez rušivých událostí.

Jsem na to zvědavá, jedu s kolegou, který je o pár měsíců mladší, než moje dcera. S babou by to asi bylo lepší, nevím, jak se shodneme v trávení volného času, ale nebojím se toho, on je v pohodě.. to dáme :-)

Takže s tím koncem léta mě smiřuje jenom ty nové úlovky v šatníku a botníku, protože já bych volila věčné jaro-léto-podzim. Zimu bych vynechala úplně, přestože oblečení mám na ni taky dost. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 21:40
Reakce na whiskas:

Našla jsem na Google Play navigaci Sygic ke stažení zdarma, můžete to být to samé, co ta Vaše placená verze? 

Jestli si to dobře pamatuji, tak verze zdarma je časově omezená, tuším na 1 měsíc a je nějak osekaná, ale už si to nepamatuju přesně. Ale na jejich stránkách sygic.com jsou určitě všechny informace. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 22:02
Reakce na Dadoo:

Normalne, pujdete na nakupy, on ti bude nosit tasky, je mladej, tak ho aspon snaz zaucis!

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 22:59
Reakce na Dadoo:

Konečně rozumné slovo! S koncem léta mne ale nesmiřuje ani ten ounzí kabát, to je jen taková malá náplastička.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 16. srpna 2017 23:10
Reakce na razorblade:

priznavam, ze hned, co jsem zjistila, ze leaknul novej dil GoT, tak jsem hledala a hledala, az jsem si ho pustila a ted me misto peti dnu cekani na dalsi dil ceka tech dnu rovnou dvanact :D

No a vem si, že já pátý díl uvidím nejdřív v pátek. Už teď si hryžu nehty, jak vidím ty diskuze, které nemůžu vidět Poslední dobou mi to čekání nevadilo, protože kvalita nevalná, ale ten čtvrtý díl se mi líbil a jsem natažená jak kšandy.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 07:14
Reakce na brrr:

Patej bude zase lehci nuda, aby se to mohlo rozjet v sestym :D

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 07:21

Prej ounzí kabát 

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 08:27
Reakce na razorblade:

Tak pěkně děkuju! Díváme se s mužem a ten jeden na čundr, takže šestý dáme až se sedmým týden po premiéře. ach jo.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 17. srpna 2017 08:30
Reakce na razorblade:

Jelikož už jsem včera taky viděla šestku, tak doufám, že i ta sedmička jim uteče dříve . Mně se více líbila pětka, šestka za mne nejslabší z nynější řady.