priznavam, ze hned, co jsem zjistila, ze leaknul novej dil GoT, tak jsem hledala a hledala, az jsem si ho pustila a ted me misto peti dnu cekani na dalsi dil ceka tech dnu rovnou dvanact :D
Přiznání
Jo, koukám, že změna..tak přežít pátek..no a s tím deštěm je to blbý no, ale třeba bude změna ještě
tyjo, ani za nic! :D
Nestraště s koncem léta, chci si ještě užít sandály
.
Čo? Šesťtisíc korún? Kde? Čo? Kto? ![]()
![]()
Tak dík teda ![]()
Tak ja za modernizáciu nepovažujem obchádzanie pravidiel a hľadanie dier v zákonoch. Zaujimalo by ma, kam by asi tlačili ceny, keby podnikali podla rovnakých pravidiel ako ostatní. Ako Ano, su šikovní, našli tie diery a využívajú ich vo vlastný prospech, ale súhlasiť s tym nemusím ;) keby z toho mali aspoň dačo ti ich zamestnanci, ale ver mi, ze az tak moc toho nemajú.
Na margo navigácie - a ked sa mu nedajbože pokazí tak co? Vysadí ta, lebo nevie ako dalej? ;)
Ja som za modernizáciu, aj za zníženie dieselových aút v uliciach - to sa koniec koncov bude aj diať, budú sa časom vymieňať aj black cabs.
Souhlasim.
Nemam nic proti modernizaci, ale tak at se zmeni zakon a zlehci podminky pro ziskani licence, neni reseni, ze nekdo obchazi pravidla, ktery musi jiny dodrzovat a zastituje se tim, ze to dela pro zakazniky. Taxikare v Praze bych uplne nehodnotila podle tech gauneru z hlavaku a Staromaku. Taxi pouzivam porad a kdyz clovek jede pres zavedenou spolecnost, neni to tak hrozny, i kdyz ty snahy si tu cestu trochu prodlouzit tam bohuzel porad jsou, ale na to jsou experti ti letistni, Fix je pro mne dno.
Ja Uber nepouzivam z principu, vadi mi to kriveni trhu. Pokud neco nefunguje dobre, tak at se lobuje za zmenu pravidel a ne ze si nekdo bude hrat na Robina Hooda. Jejich praktiky v NY taky mluvi za vse.
Jj, byl to jeden z tech "Staromackejch", to jsou neuveritelni smejdi. V Nemecku o ceskych taxikarich ted byl jeden dil jejich serialu Achtung Abzocke, sila. O nich a o tech supervyhodnych smenarnach.
Nestraším, pro mě je konec léta přímo bolavý.. ještě příští týden a další pak už mažu do práce.. Sice jen na tři týdny a pak na dva do Itálie, ale jak jsem koukala na výhled počasí, žádná hitparáda to nebude, ale snad bude těch 18 vybraných studentů opravdu bezproblémových, abychom si to užili bez rušivých událostí.
Jsem na to zvědavá, jedu s kolegou, který je o pár měsíců mladší, než moje dcera. S babou by to asi bylo lepší, nevím, jak se shodneme v trávení volného času, ale nebojím se toho, on je v pohodě.. to dáme :-)
Takže s tím koncem léta mě smiřuje jenom ty nové úlovky v šatníku a botníku, protože já bych volila věčné jaro-léto-podzim. Zimu bych vynechala úplně, přestože oblečení mám na ni taky dost. ![]()
Našla jsem na Google Play navigaci Sygic ke stažení zdarma, můžete to být to samé, co ta Vaše placená verze?
Jestli si to dobře pamatuji, tak verze zdarma je časově omezená, tuším na 1 měsíc a je nějak osekaná, ale už si to nepamatuju přesně. Ale na jejich stránkách sygic.com jsou určitě všechny informace. ![]()
Normalne, pujdete na nakupy, on ti bude nosit tasky, je mladej, tak ho aspon snaz zaucis!
Konečně rozumné slovo!
S koncem léta mne ale nesmiřuje ani ten ounzí kabát, to je jen taková malá náplastička.
priznavam, ze hned, co jsem zjistila, ze leaknul novej dil GoT, tak jsem hledala a hledala, az jsem si ho pustila a ted me misto peti dnu cekani na dalsi dil ceka tech dnu rovnou dvanact :D
No a vem si, že já pátý díl uvidím nejdřív v pátek. Už teď si hryžu nehty, jak vidím ty diskuze, které nemůžu vidět
Poslední dobou mi to čekání nevadilo, protože kvalita nevalná, ale ten čtvrtý díl se mi líbil a jsem natažená jak kšandy.
Patej bude zase lehci nuda, aby se to mohlo rozjet v sestym :D
Prej ounzí kabát ![]()
Tak pěkně děkuju! Díváme se s mužem a ten jeden na čundr, takže šestý dáme až se sedmým týden po premiéře. ach jo.
Jelikož už jsem včera taky viděla šestku, tak doufám, že i ta sedmička jim uteče dříve
. Mně se více líbila pětka, šestka za mne nejslabší z nynější řady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí