Ounz mne to vadilo i doma, v Praze je záchod tesne u kuchyně, která nemá dvere, ale bylo tam v dosahu umejvatko, kde šla pustit voda proudem
Přiznání
Potrefenáhusa no.. já to plně chápu, my v práci to taky nemáme úplně daleko..
Mha no od teď budu ve vlaku ve stresu
. Teda nejen ve vlaku, taky v restauraci, kavárně, v práci a jestli někdy zase poletím tak i v letadle.
A když budeš ve stresu, bude se ti chtít častěji na WC...
Co?
Já chtěla říct, že bude mít spoustu intenzivních a zajímavých zážitků, se kterými uvede v úžas celou parfumanii.
viktorka_od splavu Klid, bývá tam většinou obrázek noty pro nás tupce, případně se často spustí automaticky. ![]()
My mame doma na zachode sadu naradi pro pripad uviznuti. Dvakrat nas uveznil novy zamek. Co mame to naradi, tak se chova dobre. Moje nejvetsi uviznuty trauma bylo v 6 letech, kdy jsem se zasekla ve vytahu s kocarem pro mladsi sestru.
Já se zasekla s oběmi dětmi v pokojíčku. Venku tma, já bez mobilu, plánovaný příchod přítele za několik hodin. Myslela jsem, že budu volat z okna nebo nevim. Tenkrát tam naštěstí měl počítač. Heslo měl napsané u monitoru. Přihlásila jsem se na facebook a napsala si na zeď, ať mu proboha někdo zavolá, kdo má jeho číslo. Společná kamarádka zařídila. Též nás musel vysekat, zlomil se ten jazycek ve dveřích.
teda koukám, s těmi záseky by se pomalu uživilo vlákno, jsem netušila, že je to tak častá věc ![]()
SunEclipse taky zírám... Od teď se už nikdy nikde na záchodě asi nezavřu
Zámky jsou potvory. Ve všeh místnostech bez oken teď máme prosklené dveře pro případ úniku. Před výměnou jsem se v koupelně/na WC nezavírala, když jsem byla sama doma. Hlásím:
- uvíznutí sebe v koupelně před tanečními. Provrtané futro je u našich snad dodnes.
- uvíznutí tehdy asi 3letého syna v koupelně, když se koupal. Odvrtání přes futro bylo velmi rychlá volba. Fuj, ještě teď je mi mdlo.
- manžel opouštěl pracovnu přes terasu, přelezl plot a zazvonil si na mne u vstupních dveří.
Fakirka presneee..!
![]()
A zasekly jste se na WC ve vlaku nebo jsem sama?
Ja teda ne ve vlaku, ale na letisti ve Vidni. Cestovala jsem s ortezou na noze a berlema. Zaplula jsem, vcetne maleho cestovniho kufriku, do kabinky a ven jsem uz nemohla. Nastesti bylo vyslyseno me volani o pomoc a k letadlu jsem se stihla dobelhat.
Teda mně z těch historek úplně mrazí, kdykoliv jdu někde v restauraci nebo tak na wc, tak mám taky vždycky hrůzu z toho, že se nedostanu ven, no a teď když jsem si tady pěkně početla pár stránek, tak už snad nebudu chodit nikam nebo co! Děkuju pěkně teda :D
Já jsem uvízla jen jednou na záchodě v kině. Nakonec jsem s použitím hrubé síly ten zámek otevřela. Prostě jsem ho zničila a bylo.mi to fuk. Dneska jsem byla pro něco v práci, barák prazdnej. No šla jsem na záchod s telefonem a dveře nechala dokořán. Včera jsem to tu četla. ![]()
Taky jsem po asi 20 minutách marného čekání, že někdo dorazí a pomůže, na jednom pražském soudě přelézala, bylo to zděné wc, jak je vyzděné jen do určité výšky. No řekněme, že to byl celkem sportovní výkon a řekněme, že tam nahoře nikdy nikdo za celou historii té velmi staré budovy neuklízel.
Malenge ja se vzdycky divam, jestli by se dalo prelezt. Zkusenosti...
Takze ja to mam jednou v detskem pokoji, jednou v koupelne ( kamaradka to prozradila jednomu klukovi, co se mi libil a on se mi pak smal). Bracha na WC. Jednou se rozpadl zamek ve spizi, myslim. Jednou nasim v loznici, ale tam nikdo nebyl. Proste se to zacalo postupne rozpadavat vsude. Ale nejlepsi bylo, kdyz byla cela rodina v obyvaku a jeste prisel stryc. Ja si pustila vodu do vany a sla ho pozdravit. Nikdy jsme nezavirali dvere v obyvaku. No ja je zavrela.
Nastesti sel z vecirku soused, ktery odemkl dvere na balkon, na ktery se dalo vyskocit z okna obyvaku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí