Evaeva rasaNori My ted máme dlažbu na který není nic vidět. ale to tak, že to nešlo ani umejt od toho stavebního bordelu, muselo se to namočit, aby ty tmely a lepidla jako vylezly trochu a i při mytí jsem si říkala, co to je, je to flek, je to vzor.... Normálně to unese zablácenou botu a nevidíš to, to by musela být noha přímo z oranice:-D. To je uplně geniální. No jen se teda z předsíně a koupelny nesmíš dost dál.
Přiznání
Možná je lepší být trochu prase, než mít zakódovanou tu potřebu čistoty a pořádku, podívej, v jak extrémní podobě se to projevilo u Viktora. ![]()
Na něco je to fajn, kdysi jsem tu podlehla davu a koupila ty Sanytoly na skvrny, tak v obou ubyl asi centimetr a už tak dva roky jsem je nepoužila. My žádné skvrny nemáme, naše děti nedělají skvrny! No ale zase se štítí sáhnout na jabko, že jo.
Karja my máme v chodbě podobnou. Když vytírám, divím se, že jde umýt to, co jsem považovala za vzor ![]()
nam chodily kupony 10% do rossmanna kazdy tri mesice,dalo se tim tedy usetrit dost cca 4eura za nakup,ted co zaclo zdrazovani je tomu konec.
v Rossmann appce ještě jsou, tak koukni. Aktuálně vyprší 30.11.
Karja na ten stavební bordel se nejakej speciální čistič prodává
Pinot Noir naše dělá fleky furt a na všem, včetně myho oblečení ![]()
Potrefenáhusa Jo, ono to šlo dobře, ale muselo se to vidět, kde to vlastně je:-).
Evaeva ja mozem umyvat umyvadlo niekolkokrat denne (ale robim to tak obden). Vzdy ho totalne zasmudlia ked si idu umyt spinave ruky. Na zrkadlo mi schvalne cakaju a o wc tu radsej pomlcim.
Pinot Noir Já úplně přemýšlím, jestli jsem někdy jakoby šáhla na ten vnitřek umyvadla
? Úplně lituju, že teď nejsem doma, nejradši bych hned letěla zkontrolovat, jestli ho taky už nemáme drsný
Mozna je to tím, že máme starý umyvadlo a v koupelně jen umělý (blby) osvětlení? Ale přísahám, že sem si v životě ničeho nevšimla.
Tak kdyby někdo chtěl ušetřit za pastu na zuby, nesměle pípnu, že není potřeba vůbec.
Já ji fakt třeba večer nepoužívám, chci si čistit zuby u tv/telefonu v obýváku a ne stát v koupelně s plnou pusou pěny. Spotřebovat pastu za měsíc se mi v životě nepodařilo, to vůbec nevím, co bych s ní musela dělat. Nebo třeba vůbec nepoužívám aviváž nebo ty bločky do wc.
Asi jsem to prase, no. A prášek do myčky jsem koupila eko - Klar a běda, jestli ho bude potřeba víc než trošku a nevydrží věky, jak píšou na instagramu.![]()
Len Tak já mám ráda tu vůní a chuť zubní pasty a čištění je relax, mám hodně mezizubních a jednosvazkových. Svěží dech bez pasty si teda neumím představit.
Len já umim chodit po bytě i s pastou :-)
kupujem kazdej svoji, vůbec nemám přehled, o muzovu se nestaram vůbec, stejně jako o jeho sprchace, který vymydli během 14 dnů
Mrakoplas jasně, oni ho taky zašpiní, ale nevadí ![]()
No a my tu máme klasickou drogerii s pultovym prodejem, kam se pani chodej vykecavat, to se nedá, NEDÁ!!!!
nejblizsi dm 30 km, rossmann 10, ale zavrenej o víkendu....
Dm má teda podle mě dobrý i ty body, který čas od času daj třeba i 1000,- na nákup
Kan a to pouzivas pastu aj na medizubne a jednozvazkove?
Mne pasta tiez vydrzi veky, striedam dve (jedna rano, druha vecer a obcas si s nou umyjem aj cez den, ale vacsinou bez - musim, mam stojcek).
Len mně je čištění zubů bez pasty nepříjemné, ale dávám jí tak hrášek maximálně, ve dvou jí máme minimálně na tři měsíce. A chodit s ní po bytě umím taky![]()
Potrefenáhusa kluci fleky dělají (ale zlepšuje se to), sanytol jich sice většinu vypral, ale dost fleků naopak vyrobil. Už ho prakticky nepoužívám, naštěstí většinu fleků vypere můj normální prášek.
Mrakoplas Ne, jenom na velkej kartáček dávám pastu.
Potrefenáhusa já dm body sbírám a zas takový vejvar to není:) ale lepší než nic a hlavně ty jejich výrobky mají dobrý poměr cena/výkon
Potrefenáhusa jo ale mavali ten vernostny system lepsi. Ale aj tak nakupujem len tam, maju najvacsi vyber a po roznych drogeriach sa mi tahat nechce.
Evaeva tak já to nesleduju a nepočítám, ale ta sleva na nakup mi čas od času přijde docela vydatna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí