baltik coop je na infarkt už roky, vždycky když jsem u našich, tak nad těma cenama žasnu.
Přiznání
Sweet Potato jestli to nebyl ten stejny COOP :)
(bylo to taky v lete, blizko Lipna a mela jsem pocit, ze to bylo 89, ale nebyla jsem si jista, tak jsem ubrala)
rasaNori já si kupovala ráda tvaroh milko s vlákninou, tak ten stoji v samosce 18 jeden. Na rohliku uz 22..
Maso mají na rohlíku dražší, ale kvalitnější bych řekla. Zrovna nedávno jsem v Lidlu koupila lososa a byl fakt hnusný. A třeba krůtí prsa u nás v Albertu už nemají vůbec. Jogurty i máslo stojí na rohlíku stejně jako v Albertu, ale porovnávám teda stejné značky. Chleba mají také dražší, ale chutnější. Já teď skoro jen objednávám, co nechodím s kočárem
K tahání nákupů se mi moc vracet nechce, velký nákup autem je moje noční můra. A s dětmi se dostanu prakticky jen do toho Alberta, všechno ostatní už vyžaduje větší plánování. (Billu nepočítám, tam jdu jen v případě nejvyšší nouze, nemám to tam ráda a ovozel mají vyloženě špatný). Tak snad přežijeme![]()
Tyjo co na tom rohliku kupujete, ze je tolik drazsi? Krome masa, ale na deuhou stranu kureci koupim ne-babisovo levnejc porad na Rohliku. U nas Bille je drazsi i mliko
a kdyz to srovnam s Lidlem, taky to neni nejak zavratnej rozdil.
Sweet Potato u Lipna je všechno dražší od jaktěživa![]()
711990 tak třeba jablečný sirup, jediný, který Viktor pije, stával 50, stojí 66. Čočkové chipsy, jeho základní strava, stávaly 30, stojí 38. Běžné věci jako máslo, bílý jogurt, chleba, šunka jsou pokaždé o něco dražší. Ceny masa jsou děsivý. Nákup, který býval za 2 tisíce, je teď za 3.
Dražší je všechno, pro kluky bohužel u spousty věcí není alternativa.
Nejde mi odeslat příspěvek sakra
edit: haha tenhle šel a normální ne
Evaeva losos v Lidlu je dobrej jen ve vanicce, jakmile je to jeste jakoby zavakuovany, je strasne hnusnej a suchej. Vloni sem se napalila a nabrala toho snad 4 baleni![]()
711990 no mlíko co kupuju já, stoji na rohlajsu skoro pade..mně ted fakt zdražili ten muj výběr těch věcí, co tam kupuju, tak na ne mam pifku..ale samo tam obcas nadále budu neco objednávat, no..
711990 a je to jak píše Pinot Noir pokaždý o pár korun víc..
Pinot Noirto je drsny. To maslo me stve taky, ale jak rikam, v bille stoji vic, pokud neni akce. Jenze to fakt nemam kapacitu zjistovat, co zrovna kde je a kdy. Ale aspon to delam na Rohliku, ze kupuju ty veci v akci.
Pinot Noir máslo šlo nahoru fakt hodně a v akci je jen o pár korun levnější. Ale zdražuje se všude, ne? Právě mi přijde, že se ceny třeba v tom Albertu s rohlíkem srovnaly, ale porovnávám stejné výrobky.
711990 díky, příště si na to dám pozor, tohle byl ten vakuovaný. Maso mívali v Lidlu dobré, lepší než v Albertu, ale zřejmě už to teda neplatí.
711990 já si ty akce i projdu, letáky mi chodí do schránky. Ale poslední dobou mi přijde, že se vyplatí fakt jen ty jogurty
Máslo stojí místo 69 třeba 63.
711990 já už taky, dřív jsem jela oblíbenýma a klikala, co jsme potřebovali, teď toho koupím rovnou víc, když je něco "našeho" v akci, u něčeho hledám alternativu... Porovnání s jinými obchody vůbec nemám, chodím jen do místního řeznictví, sleduju jen ten růst u Rohlíku.
Pinot Noir presne. No u vas taky je jen Billa ne...pripadne mame spolecnej Lidl? Ale tam se zas musi autem...navic tam utratim vzdycky hrozny penize za "nic", neprijde mi, ze bych v Lidlu usetrila.
711990 v Lidlu kupuju parmezán a "parmezán" a pak něco z italského týdne, třeba passatu a čerstvá pesta.
Pinot Noir akce taky vždycky projdu a pak objednám třeba třicet jogurtů. Muž se mi pak vždycky při pohledu do ledničky směje ![]()
Evaeva jenže u nás padne denně velký bílý jogurt, a minimálně jedno mliko. Jako občas si tak říkám jak to dělají jiný lidi...
Na Slovensku je bežná cena 250 g masla cca 3,40 eur, poľské v Lidli mávajú za cca 2,70/2,80 eur, v akcii stojí tak 2,30, pod 2 eurá som maslo už dávno nevidela. Bežný chlieb stojí vyše 1,50, kváskové či celozrnné aj viac ako 2,50 eur. Za 15 vajíčok som dnes platila 5 eur.
rasaNori no, u nás tři malé ochucené denně plus velký bílý za tři dny
mlíka teda tolik nepijí, to jde spíš do kafe. A tolik nekupuju maso, vlastně hlavně na víkend a pak už třeba jen jeden balíček týdně. Ale teď z těmi cenami už jsem si taky říkala, pro kolik normálně vydělávajících lidí už to začíná být problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.