Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Jos
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 10:52

Aranel . Moje skvela kamaradka se o dite snazi 7 let. 7 let ivf, potratu, zdravotnich komplikaci....od narozeni mejo syna se vidame malo, vim jak ji to boli a chapu to. A mrzi me to. Ted se ji zadarilo, ale je porad jeste v rizikove fazi a bojim se o ni vazne asi vic, nez kdyz jsem byla tehotna ja.  

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 20:08
Reakce na Kokoska:

slniecko ale nemohla jsi vedet, co se stane, kdyz sis ty prasky brala. Je nesmysl si to nejak davat za vinu.

Vďaka. No racionálne to samozrejme viem, ale aj tak. Ale už je dobre a vzberáme nové matrace, keď mne sa zle spí a jeho bolí chrbát, môže to byť z toho.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 21:59
Offline Marielle
příspěvků moje polička 02. ledna 2023 00:00

slniecko ano ano  pro každého z páru doporočuji induivid matraci  

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 02. ledna 2023 09:14
Reakce na slniecko:

Luna tvoj problém IMHO nie sú deti, ale dospelí okolo teba. Keby to, čo robíš, brali skutočne vážne, kľudne by ich niekto vzal trebárs na klzisko alebo do kina, kým ty budeš maľovať. A maľovala by si v natoľko dostatočnom priestore aký máTE k dispozícii a nie namačkaná v kúpeľni. 

​touché

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 01:18
Reakce na Marielle:

slniecko ano ano  pro každého z páru doporočuji induivid matraci  

Ďakujem

asi to tak dopadne...môj sen je síce mať raz v živote jeden matrac bez "diery" v strede, ale keď som videla ceny tých, ktoré to majú vytunené pre každého partnera zvlášť....tak proste zase nič.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 07:55

slniecko my máme každý svoji matraci, ale jsou tak blízko, že tam ani nestrčím ruku. Když na tom ležím, ani nepoznám předěl. Vyber takové, které nemají na rohu takovou tu paspulku, ale jen oblý roh.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 17:21

Evaeva aha, tak takýto detail mi úplne unikol, budem na to pozerať.Vďaka!

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 22:34

slniecko a mít na dvou matracích jedno velké prostěradlo?

Online Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 03. ledna 2023 22:43

JankaM no tak to je základ,  jedno prostěradlo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2023 22:47

JankaM máme. Myslíš, že to má vliv na pohodlí?

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 07:12

JankaM to je normalni ne...krome jinyho rychlejsi vymena

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 07:15

slniecko Mně teda uniklo, co je důvod dvou matrací, ale mně se ještě osvědčilo mít přes ně takovou tu tenkou spojovací matraci, co prodává třeba Ikea. Napadlo mě to to teď při tom prostěradle JankaM  :-)

Třeba moje ségra má dvě matrace, protože má otevírací postele s úložným prostorem, tam se to asi použít nedá, ale pokud jsou to dvě matrace kvůli tomu, že každý preferuje jinou tvrdost, tak je to fajn. 

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 07:20

Garfie hele to jsem si myslela taky,že kdyz mam zvedaci strany podel, tak ze to nepujde,to jedno prosteradlo. A uplne normalne, vlastne žádnej rozdil v poctu prosteradel

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 07:24

stes Prostěradlo jo, já mluvím o tenké matraci. I když asi by to fungovalo i s ní, i když trochu nepohodlně, záleží jak moc tenká je. :-) 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:40

Garfie nerusi tak trochu ta vrchni matrace vlastnosti tech pod ni? Ja vim, ze je to tenke, ale stejne bych to asi nerada videla, pokud ma kazda matrace treba jinou tvrdost.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:41

Jsem dnes šla tady v ČR po měsíci nakoupit, a nad cenama všeho teda valím oči. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 09:43

rasaNori no já to sleduju na rohlíku, jsou schopný zvedat ceny den po dni..už mě to trichu štve, přijde mi to minimálně někdy zneužití situace..

Offline Karja
44740 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:20

rasaNori Ounz Mně přijde, že jsem si nějak zvykla, nebo teda jsem asi dost upravila nákupní košík. Ovoce zelenina se drží na nějaké rozumné urovni, a dražší sýry a masné výrobky už vůbec nekupuju. Ale zrovna předvčerejškem jsem říkala sambovi, tím jak mám pořád stejný příjem na mateřské, jak jsem se měla, kolik jsem toho mohla z rodičáku nakoupit oproti dnešku a vůbec mi to nepřišlo:D

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 10:37

Karja myslím, že se tím zabývala skupina kolem O. Richterové a došla k závěru, že skoro celou poslední valorizaci RP sežrala inflace.