Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 17:41

RenusatkoMám to úplně stejně. Se slzou vzpomínám na covid a zavřené obchody, teda krom květin, ale bejt to na mně, zavřela bych i ty. Ztráta času!

Offline Potrefenáhusa
38160 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 17:43

Renusatko mne to strašně prudí v tom Lidlu, pro mě to do kramu s potravinama vůbec nepatri a ani ty regály neprochazim

ale nejlepší objev v našem Lidlu po 5 letech byl, ze tam maj záchod! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 17:44

Renusatko mám to podobně, ještě zhoršené tím, že o té věci mám často tak konkrétní představu, že projdu spoustu obchodů a kde nic tu nic. Občas teda do obchodu jdu jen tak, ale po návštěvě dvou prchám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 17:45

Potrefenáhusa u nás mají záchod v dm, to je dobrá vychytávka

Offline vanilka
2141 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 17:47

Renusatko Màm to úplně stejně. Nakupování v obchodních centrech nesnàším, navíc nikdy neseženu to, co shàním. Letité pravidlo. Velebím e-shopy. Ale stejně teda nemám furt co na sebe

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 18:06

Já zas neumím nakupovat oblečení v eshopu. Vždycky si něco naklikám, pak si představím, že to budu muset vracet, pokud to nebude ono a radši zajdu do těch obchodů osobně, hned vím co je to za materiál a jak to vypadá v reálu.

I když výjimky existují, teď jsem si koupila kašmírový svetr na těch stránkách, co tu někdo někde doporučoval.

Na Rohlík jsem zanevřela potom, co zvedli platbu za dovoz. Posledně za to chtěli asi 80 Kč, to jim nedám. 

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 18:25

Renusatko Neboj, já mám ráda jen ty potraviny. O víkendu jsem jela do Prahy, za hodinu a půl jsem byla úplně vyplivla z Ikey, že už jsem nikam nesla. Já zvládnu tak jeden obchod a musim jít domů:-D, takže hadry si moc s tou svojí dojezdovou vzdálenosti nezanakupuju....zato online....

Offline Garfie
27964 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 18:29

Evaeva Potrefenáhusa  Záchody v každé večerce (která je prakticky na každém rohu) v Japonsku je asi nejlepší tamní vynález!!! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. ledna 2023 18:47

Ignis

U Rohlíku se platí za dovoz?

Online Pinot Noir
29327 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:08

Ignis tak malej nákup, abych platila za dovoz, se mi tedy na Rohlíku ještě nepovedl.

Offline letfenixa
10719 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:32

Aj keď urobím nám nákup v tesco online (vždy sa platí za dovoz), aj tak musím ísť našim na nákup do Lidla,  lebo je najlacnejší

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:35

Mha Pinot Noir Já tam kupuju hlavně bezkofeinové čaje od M&S a přitom tam něco přihodím, ale nijak velký nákup z toho není, no

Offline Kokoska
34079 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 19:38

Pinot Noir taky mi nedela problem mit dovoz zdarma. Kupuju tam hlavne maso, to je hned nad limit. 

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 20:39
Reakce na Garfie:

slniecko Mně teda uniklo, co je důvod dvou matrací, ale mně se ještě osvědčilo mít přes ně takovou tu tenkou spojovací matraci, co prodává třeba Ikea. Napadlo mě to to teď při tom prostěradle JankaM  :-)

Třeba moje ségra má dvě matrace, protože má otevírací postele s úložným prostorem, tam se to asi použít nedá, ale pokud jsou to dvě matrace kvůli tomu, že každý preferuje jinou tvrdost, tak je to fajn. 

dôvod má bzť, že aby každý z partnerov mal prispôsobený matrac pre svoje potreby a váhu (dokonca výšku, ak má matrac aj také tie body, kde sú ramená a bedrové kosti)....ale úprimne, po prvom vetraní matracov som zabudla, ktorá strana mala bzť letná a ktorá zimná - a aj tak nevidím rozdiel a po ďalšícj  2-3 vertaniach aj ktorý je ktorý, takže je to asi jedno. A druhé je, že ak je matrac jeden, tak sa vraj postupne časom zváľa do stredu - neviem, nemala som možnosť vyskúšať.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:10

slniecko My jsme nikdy jinou než společnou matraci a do středu se nezválela ani jedna. Měnili jsme, protože se asi po 9 letech vyboulila v nohách a v IKEE nám to k mému překvapení uznali jako reklamaci (byla u toho 10letá záruka).

Offline Garfie
27964 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:40

slniecko Já myslím, že v tom případě by ti ta horní tenká mohla pomoct, dá se pořídit i vcelku levně a případně vyměnit. 

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:41

Zina super, vďaka za info!!!

Online slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:44

Garfie hej, aj to je možnosť, nad tým som už uvažovala ke´d som si bola pred časom kupovať vankúš z pamäťovej peny, že takýmto niečím vzlepším tie staré matrace. Tak teraz uvídím, ako sa to vyzŕbi, aj tak budeme musieť ísť skúsiť naživvo (meh, strašne ma takéto veci nebavia, ale neviem ako inak).

Offline Sweet Potato
39596 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 21:49
Reakce na Pinot Noir:

Ignis tak malej nákup, abych platila za dovoz, se mi tedy na Rohlíku ještě nepovedl.

Já si teda od Covidu navíc platím Prémium.

Offline Karja
43675 příspěvků moje polička 04. ledna 2023 22:07

Zina No to je hustý ta záruka!