Ounz já jsem teď na rohlík trochu naštvaná, říkala jsem si že se přece zdražuje všude , takže je OK ze zdražují i oni a teď jsem šla po fakt dlouhé době ve vedlejší vesnici do obchodu a zjistila jsem ze tam některé věci nakoupím klidně i o polovinu levněji
Přiznání
Sairon no a teď si vezmi, že Rohlík je na mnoha položkách levnější než Billa. Tak už některé věci kupuji jen v akci.
Sairon no jao voni sou fakt utrženy ze řetězu. I kdybych jela na nakup taxikem, tak mi to vyjde lip tyo..
continuity já sem teda v bilke nic dražšího než na rohlíku nenašla. Asi teda zaleží, co člověk kupuje..
Ounz je to šílené, z celkové ceny na Rohlíku jdou má mě vždycky mdloby.
Co Košík, taky má tak napálené ceny?
Pinot Noir my kupovali na Košíku a přestali jsme. Jako chudý nejsme, ale celková částka za vetsi (ani ne tydenni) nákup už presahla částku, kterou jsme ochotný zaplatit. Nakup v obchodě je peknej vopruz, ale rozdíl v ceně je dost znacnej.
tenzie aaa, to jsem nechtěla slyšet! Doufala jsem, že do obchodu na velký nákup potravin už nikdy nebudu muset. ![]()
Pinot Noir asi bych doporucila si ten svuj nakup zkusit naklikat na kosiku a itesco a fakt si to srovnat, ono pocitove je to ted drahe vsude a z okoli slycham uplne rozdilne informace. Jedna kolegyne treba tvrdi, ze billa je ted levnejsi nez lidl a druha, ze nakoupila na vanocni balicky takove ty drazsi trvanlive potraviny na rohliku, protoze byla nemocna a ze to bylo vlastne levnejsi nez v normalnim obchode. No a manzel mel na dovolene skoro infarkt z ceny masla v Coopu v male vesnici (80)
Já si teď častějc raději než Rohlík nechávám domů vozit Albert, cenově to tam vychází o dost líp, hlavně díky privátním značkám bych řekla, tam má Rohlík dost rezervy, a taky veškerý maso a ryby jsou tam mnohem levnější. Ale rozváží zatím jen Brno/Olomouc/Ostrava pokud vím, takže pro zbytek republiky nepoužitelnej tip bohužel. Ale na Rohlík jsem nezanevřela, resp nemůžu ani kdybych chtěla, některý věci holt mají jen tam, jen jsem díky střídání s Albertem snížila četnost objednávek. No nicméně nejlíp mi furt vychází jít pěkně s batůžkem pěšky do Lidlu. :/
Pinot Noir myslim, že košik je na tom stejne
Karoleena a nejsou ty privátní značky v Albertu taky všechno Agrofert, jako v Bille?
Ounz já na Rohlíku moc nenakupuji, ale pred Silvestrem jsme jeli pryč na čtyři dny do pustiny. Měla jsem velký nákup naklikany na Rohlíku a neco tam neměli. Tak jsem zběhla do Billy, že uvidím, co nakoupím tam. Tak z toho Rohlíku jsem odmazala asi tři veci a to proto, že v Bille to bylo v akci ( co bylo stejně drahé, jsem nechala na Rohlíku). Jako nebyl to běžný nákup potravin, ale docela mě to zaskočilo.
Vlani na jar som neveriacky pozerala v dedinskej Jednote, že malý chlieb stojí 1 € (Ja chlieb takmer nakupujem, lebo ho nejem) a teraz už stojí pomaly 2 €.
Pinot Noir Nejsou právě! Nebo aspoň ne to co tam běžně kupuju já, bezlaktózový nebo obyč mlíko třeba, máslo, nějaký bezlepkový produkty, sekaný rajčata v konzervě nebo kokosový mlíko, tak namátkou. Myslím, že akorát v jejich pečivu se vyskytuje nějakej Penam, ale to moc nekupuju.
Karoleena tak to je fajn. Tady má začít rozvážet Billa, ale to je Babišův ráj. ![]()
My si teď dovezli zásoby těstovin, pesta, oliv, fuetu a sýrů, ale chtela jsem koupit dneska kus hovězího jako masa, no tak jsem ho tam zase nechala. V tescu bílá holandia za 29 Kč půl kg. To je prostě mazec, když jsme odjížděli, byla za 25 (a to nikoliv v akci). Často mají levnější mléčné výrobky v Jipu, na maso chodím do Alberta, zelenina tesco. Ale štve mě to, protože se nemíním honit za akcema přes půl ostravy:(
Pinot Noir asi bych doporucila si ten svuj nakup zkusit naklikat na kosiku a itesco a fakt si to srovnat, ono pocitove je to ted drahe vsude a z okoli slycham uplne rozdilne informace. Jedna kolegyne treba tvrdi, ze billa je ted levnejsi nez lidl a druha, ze nakoupila na vanocni balicky takove ty drazsi trvanlive potraviny na rohliku, protoze byla nemocna a ze to bylo vlastne levnejsi nez v normalnim obchode. No a manzel mel na dovolene skoro infarkt z ceny masla v Coopu v male vesnici (80)
V Coopu u Lipna měli už v létě máslo za 89. Mazec.
rasaNori Půlkilový jogurt za 29 korun je moc? Myslela bych, že to je zrovna ok.
Sweet Potato kupuju ho v jipu za 17 Kč v akci co 2 týdny...takže mě to přišlo fakt moc.
Pinot Noir no Billa je hrozný minový pole, tam se snad nedá vůbec koupit jakejkoli neagrofertovej mléčnej výrobek, ne? Chodím tam teda jen zřídka, mně nejbližší Billa je zrovna takovej nesympatickej malej ušmudlanej obchod, ale sortimentem to nepříjemný prostředí teda nedohání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.