tv Jako takové to ,,levné,, uzené je teď poměrně drahé. Naši z toho docela vaří a postřehla jsem, že to už párkrát děda koupil nějak dražší než si babička představovala. Teď bude drahé i kuřecí, já si dělám srandu že z masa za chvíli vyjdou nejlevněji krevety.
Přiznání
Karja byla jsem překvapená, vždy to pro mě bylo "za málo peněz hodně muziky". Uděláš zelnacku a ještě upeces žebra. Pojedeme teda spíše bez masa, jesteze jsem v létě zavarila tolik suga.
tv No, ale mně přijde že dost zdražily i alternativy masa (luštěniny atp). To maso mi přijde ještě dobre, třeba hovězí bych řekla se drží tak nějak stejně, víc to vidím u těch dalších masných výrobků a mléčných výrobků. A vajíčka!
Dneska jsem šla kouknout do Alberta, potřebovala jsem jednu věc, ale nebyla tam ani noha a tak jsem koukala na naše položky, co nakupujeme na Rohlíku. A musím teda říct, že náš Albert je značně dražší
. Jen když kupujeme třeba kolem 30 jogurtů za týden a každý je minimálně o 3 - 4 Kč dražší, tak už jen to je dost. Nehledě na další položky, kterých v tém týdenním nákupu je mnohem víc.
Ja jsem dneska sla do Normy(mivaj tam exoticky bonbony a cokoladicky) A tam jsem objevila slehacku za 31.90. Tutez, co jsem ted kupovala na Rohliku za 40.90 a v Bille ji maj za 41.90. Ale jinak mi to tam levnejsi neprislo.
711990 No u nás v normě mají stejný sýr, co jsme kupovali na rohlíku o 25 kč levnější, tak ten už teda na rohlíku nekupujeme :o) Mně to tam levnější přijde, ale na rohlíku je holt širší výběr.
711990 Já měla zato, že Norma je docela drahá. Ovšem ty exotické bonbóny, nelákej, nelákej!
711990 Jo aha, já si představila nějaký cuba libre bonbony:-D. Ale už si přesně vybavuju, že tam mívali taková ta hariba malina, ostružina, to jsem mívala moc ráda.
A Daim a Reese's tam náhodou nemají?
Tak do přiznání..
Vůbec to tu nestíhám číst. Natož abych ještě stihla komentovat ![]()
Ale: Růžu jsem nechala nakryt, dvakrát pro jistotu, a tak doufám, že se povedlo a budou štěňátka. Přelom 2/3. Podle chování to vypadá. Že se povedlo. Tak snad to tak i dopadne.
A.. někoho mám. A vypadá to docela dobře. Velikanskej chlap. Je úžasne Pripadat si v něčí náručí malá.
má charisma, je vtipnej a baví mě. Tak uvidím, jak to bude dál. A dostal mě zim, že vůbec nespěchám, netlačíl na rychlou schůzku..
A má fakt sexy hlas. Tak si ho asi nějakou chvíli nechám.
Pokud vydrží Růžino těhotenství a štěňata.![]()
Kokoska takže jsem, snažím se číst, ale nestíhám ![]()
Dadoo tak ať to vyjde na obou frontách
Dadoo to je super
držím pěsti!
Dadoo ať ti to oboje vyjde ![]()
Dadoo ...A má fakt sexy hlas... ano
moc Ti to přeju
Dadoo To jsou věci! Držim palce na obou frontách!
Dadoo wow, ať to klapne oboje ![]()
Dadoo To vypadá na prima rok. Tak moc přeju, ať to vydrží strašně moc dlouho![]()
Dadoo držím palce ať se daří tam i tam
To vypadá, že rok 2023 bude přát vztahům. Všem přeji ať se daří.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje