slniecko děkuji!
Přiznání
Děkuji moc všem.
Je mi tak nějak milo a šťastno.
Už jsem úplně zapomněla jaké to je. I jaké je mužské objetí.
Děkuji ![]()
Dadoo jeeee, to zní skvěle, obojí. Tak držím palce moc ![]()
Dadoo tak hodně štěstí. A někdy nam prozraď, kde jsi ho našla.
Dadoo To je super!!! Tady se daří, to se hezky čte!! :-)
Dadoo ať je vám dal krásně. ![]()
Dadoo no paráda
a šup se svěřit do Vztahového vlákna, ať se nám to tam hezky množí a můžou se nakazit další:-)
dzizisketa to jsem vcera nevidela. Ale Reece's jsem si tuhle kupovala i na benzince!
dzizisketa daim maji v ikee a pak ve švédským obchodě ve vodičkový ho měli..a to druhy maj na rohliku, myslim
Dadoo Ale ale!! ![]()
Tak Betty Mně se zdál včera sen, že jsem hledala milence, a nemohla jsem najít. I jsem v tom snu jako oslovila nějaké konkrétní kluky, co znám z reálného života a sázela jsem na ně, a oni se jako furt na něco vymlouvali a pak z nich vylezlo jakože jsou třeba půl roku ženatí, tak je to blbý, a nebo že čekají mimino....A byla jsem v tom snu z toho hodně překvapená!
No koupila jsem si pak zimní boty, kabáty neunosim.
Karja a mě se v návaznosti na tu inflacni debatu zdálo, že Caro začali dělat v takovém pidibaleni a stálo celý majland.
Koupila jsem si v akcii jednu krabici a tři balíky těstovin. ![]()
Karja to víš, máš ještě malé děti, milenci musejí nějaký čas počkat. A zimní boty lepší než pofiderni milenec.
continuity Caro mám z dneška taky za 55,-. :-D No a pak jsem nějak zazmatkovala a nakoupila jsem v COSu. Ale dám to sambovi jako dárek pro mě k narozeninám, aby nebyl ve stresu, že pro mě nic nemá.
Tak Betty Jj, mě se tohle vůbec netýká!
Já se dnes rozjela na Lidlshopu, ponožky, kalhotky, běžecké tenisky (to jsem potřebovala) a džíny s vysokým!!! pasem.
dzizisketa Jj, Lidlshop je mor! Naštěstí děti tam teď nic nepotřebuji. Já mám tendence dost dorovnávat objednávky na poštovné zdarma:-D
Karja v životě jsem tam poštovné neplatila
já vždycky počítám, že budu něco vracet, takže beru víc velikostí na zkoušku a tak. Zrovna včera mi přišla objednávka a půlka už dneska frčí zpět.
Tak když jsme v tom přiznání - to neustálé vracení zásilek mi připadá úplně úchylné. Zvlášť v Praze, kde mají všichni všechny obchody u čumáku.
Pinot Noir a kdy mám do toho obchodu jít? S dětmi je to očistec, když jsou ve školce, pracuju, o víkendu jsme buď pryč nebo pracuju
navíc půlku těch věcí v normálním obchodě nemají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.