Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 15:44

Evaeva no, myslím, že konstelaci máme skoro totožnou. Kromě tří beden zkvašeného vína a poškozené kabelky jsem ještě nikdy nic nevracela.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 15:53

Pinot Noir Já ti nevím, u nás je furt někdo nemocnej, takže jezdit pro boty přes půl Prahy nebývá moc reálné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2023 15:54

Pinot Noir no vidíš, já ten čas radši trávím jinak, nakupovat můžu v noci. Já se u sebe trefím málokdy, nemám konfekční postavu, takže online bych mohla kupovat tak leda trička.

Mě online nákupy hodně zjednodušují život, můj ideál je do kamenného obchodu nemuset páchnout. I když je mi samozřejmě jasné, že příroda úplně nejásá.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 15:56

Nemusíte na mě valit ty výmluvy, můj názor to nezmění. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:00

Pinot Noir však jo, každý má jiné priority a jiné důvody 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:01

Pinot Noir Ja posledni tri roky nakupuju jen online a zatim jsem vracela jen jeden rozparanej batoh a jedny detsky boty, asi mam stesti, ze jsem se vzdycky trefila.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:04

Vari já taky nakupuju hodně on-line. Asi mám taky štěstí. 

Já chápu, že jsou období, situace, místa a další konstelace, které nedávají na výběr. Ale přiznejme si hroznou rozcapenost. Balíky věcí tu vracejí i lidi bez dětí, z měst, normálně pracující... Kolikrát tu už zaznělo "mám na cestě, ale už vím, že budu vracet". JE to úchylný.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:08
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:09

Já jsem ještě nevracela nikdy nic. Ale jak jsem zvyklá všechno dělat s dětmi, tak nakupuju v obchodech tak ze 60% a 40% online. Teď teda váhám, potřebuju nové brýle a to si asi s dětmi netroufám, to by mohlo být hodně drahé. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:12

Mně hlavně přijde, že to vracení je příšernej vopruz. Vybírám fakt obezřetně, abych vracet nemusela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:13

Mohučanka to jseš teda dobrá, moje děti jsou v obchodě hrozně otravní, nějaké větší nakupování s nimi šlo tak do 10 měsíců Když s nimi chci obejít čtyři obchody v nákupním centru a to jdu najisto, tak to je tak na hranici mých i jejich možností

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:17

Evaeva no tak na vycházky po OC s nimi nechodím, to ne. Ale cíleně jo. Já neoblibuju takové to courání po obchodech "mrknout, jestli tam náhodou něco nemaj". Takže když je třeba, prostě jdeme. Ale ty brejle...to nedám. Já jsem taky v centru města denně, takže starší je zvyklá...malá si zvyká

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:28

Pinot Noir 

Já tě chápu. Mám podobný postoj k lyžování na uměle zasněžených svazích. Chtěli jsme Rosťu už letos zkusit dát na jeden půlden někam do školky, že by si tam muž taky zalyžoval, ale nějak se nám na svah obklopený zelení nechce.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:30

dzizisketa jo, to je taky věc, která je mi proti mysli. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:30

Pinot NoirObchody nesnáším, kluci si nakupují už sami, já online, ale párkrát za rok. Nejsem na ty nákupy všeobecně, nemám potřebu tisice hadrů ve skříni, větsinou pak nosím své oblíbené kousky dlouho, což je asi taky do přiznání. A vracela jsem jeden balík. Šaty, které mi přišly omylem a vlastně ještě bundu, která měla být kožená a nebyla.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:36

Pinot Noir Já s tebou souhlasím, taky mi to leze na nervy. A to do obchodů prakticky nechodím, objednávám online. Mně je protivný i místní nakupovací vlákno, když jsme v tom přiznání. 

Offline Sweet Potato
40466 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:37

Pinot Noir Já jsem na vracení líná, takže objednávám minimálně, jen když je skoro jisté, že si to nechám.

Nedávno jsem tohle pravidlo porušila u těch růžových kozaček a pánbíček mě potrestal. Nejsou mi a vrátit jsem je samozřejmě nestihla.

Offline Gatita
8640 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:41

Pinot Noir ja se musim priznat, ze kvuli tomu skoro nenakupuju. Do obchodu se moc  nedostanu a vraceni baliku pri online shoppingu mi taky dost vadi, mam z toho uplny blok, takze objednavam jen veci, co znam a mam vyzkousene. Prijdu si v dusledku toho uz uplne demode, ale ze bych neco usetrila, mi pri pohledu na ucet taky neprijde. Ty, co tu porad neco nakupujou, maji aspon pekny hadry a boty:)

Online Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:41

Když jsme v tom přiznání, v září jsem vracela do decathlonu muzovi plavky, které poslali v obří velikosti. Zároveň jsem jedné zdejší uzivatelce posílala šaty. Azurove šaty jsem nabízela v COSim vláknu. Obojí jsem posílala přes zasilkovnu v jeden den. Zkrátim to, uzivatelce přišly plavky a do decathlonu šaty. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 06. ledna 2023 16:43