Mohučanka no já jdu taky cíleně, třeba rukavice v Decathlonu, ponožky v ca, lékárna a drogerie a jsme všichni vyčerpaní
Ale nejvíc mi asi vadí ten pohyb po oc, kdyby ty obchody byly někde tady a přístupné z ulice ![]()
Přiznání
Když jsme v tom přiznání, v září jsem vracela do dethaclonu muzovi plavky, které poslali v obří velikosti. Zároveň jsem jedné zdejší uzivatelce posílala šaty. Azurove šaty jsem nabízela v COSim vláknu. Obojí jsem posílala přes zasilkovnu v jeden den. Zkrátim to, uzivatelce přišly plavky a do dethaclonu šaty.
A sednou jí?
![]()
Pinot Noir to nebylo k smíchu, ještě teď je mi trapně.
Sweet Potato možná se ozve, raději ji nebudu zmiňovat. ![]()
Tak Betty promiň, mě to pobavilo. ![]()
Sweet Potato název obchodu jsem dodatečně opravila , ale po tobě to nepozaduju.
. Ty citace.
Sweet Potato a jakou velikost máš..ty kozačky? A jestli je máš ještě i s fotkou. Já si jen pamatuju, že se mi líbily.![]()
Když jsme v tom přiznání, v září jsem vracela do decathlonu muzovi plavky, které poslali v obří velikosti. Zároveň jsem jedné zdejší uzivatelce posílala šaty. Azurove šaty jsem nabízela v COSim vláknu. Obojí jsem posílala přes zasilkovnu v jeden den. Zkrátim to, uzivatelce přišly plavky a do decathlonu šaty.
![]()
nesnasim vraceni takze objednavam jen v nejvyssi nouzi....vlastne ani to online nakupovani mne moc neuspokojuje.
A i na zivo se clovek utne.koupila jsem si pleteny teplaky mezi svatky,bez zkouseni samozrejme.V utery si je chci oblect a jedna nohavice je o 10cm kratsi.![]()
uctenku a cedulky uz samozrejme nemam.![]()
Já teda to mám s nakupováním složitější, moje velikosti se často vyskytujou jen online (i třeba značek, ktere mají kamenný obchod, ale narozdíl od s a xs mají xl jen online, asi aby jim tlustoprdi nelezli do krámu?) a snažím se vybírat obezřetně, ale stoprocentní úspěšnost teda nemám..
Len a co ti va na tom nakupovacím vláknu, že se tam chlubíme?
Renusatko 38. Vyfotím za světla.
Len a co ti va na tom nakupovacím vláknu, že se tam chlubíme?
Právě to neustálý vracení, klínový řemeny se vyskytují až moc často. Chlubení mi nevadí, naopak, je fajn, když se někdo podělí o tip.
Len jo takhle! já právě ráda kouknu, co si kdo koupil hezkýho, tak mě to překvapilo..
Len ja jsem rada kdyz nekdo napise proc to konci v klinovych remenech.
Na sluzebce mam malokdy cas vletet do obchodu a tady na konci sveta je jen New Yorker a par hadraren stejne urovne.
Pinot Noir A já se přiznám k něčemu hroznému, vždycky prošvihnu lhůtu pro vracení zboží. Takže tu mám docela velkou kopku hader i s visačkama. Jako třeba za dva, tři roky. Pořád se chystám, že to dám na vinted nebo někam a prd. Takže se snažím oblečení online nekupovat nebo hodně, hodně nákup zvažovat.
Já bych tak ráda měla stejnej názor jako vy. Ale nemám! A jako třeba šaty aby mi sedly, to jako kdo to dá na první dobrou, tak je fakt dobrej. Nebo i ten materiál, to se mi stává nejčastěji je úplně wtf a to neobjednavam úplně v nějakých pajzlech. Já si třeba vyjedu jednou za čas někam k civilizaci, ale už mě to chozeni po obchodech hrozně nebaví, mně to nějak začalo stresovat, už chápu chlapy. Takže nevracejte to, neobjednavejte, ať já můžu za vás a trochu se to vyrovná!
Pinot Noir A já se přiznám k něčemu hroznému, vždycky prošvihnu lhůtu pro vracení zboží. Takže tu mám docela velkou kopku hader i s visačkama. Jako třeba za dva, tři roky. Pořád se chystám, že to dám na vinted nebo někam a prd. Takže se snažím oblečení online nekupovat nebo hodně, hodně nákup zvažovat.
Já se o to teda většinou ani moc nesnažím.
Pinot Noir bydlím v městě, normálně pracují a děti nemám. A proto bych svůj volný čas měla věnovat nákupům? Obchody nesnáším a nakupují hodně online. Užívám si jen knihkupectví a zahradnictví, pod podmínkou, že tam je málo lidi. Nevracim skoro vůbec nic, neb si důkladně vybírám.
Dadoo mam radost a preju zdarne pokracovani v obou pripadech!
Malvin já přece nemám nic proti online nákupům, sama nakupuju převážně takto. To je nedorozumění.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.