Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 13:46
Reakce na notna:

Karja Znám paní, která svým synům vyházela z okna v třetím patře paneláku vše, co neuklidili. Naštěstí pod tím oknem byl strom a ten těžší předměty zbrzdil. Ty lehké zachytil. Kluci pak sbírali pod stromem i na stromě. A mělo to efekt, s jedním tím klukem jsem chodila a měl u sebe v bytě uklizeno vždycky perfektně A paní se nedivím, žili v 3+1 rodiče a čtyři kluci

​Tohle si taky často duševně vizualizuju, jak otevřu okno a hážu ven hračky (málokdy) nebo všechny ty podělané kabely, počítače a notebooky a komponenty k nim a nářadí, malé i velké karty i všechna ta letadélka a vrtulníky, které zabírají jakoukoliv myslitelnou i nesmyslnou volnou plochu a které vytvářejí takový optický smog, že to štve i mě.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 14:12

dzizisketa Naprosto chápu. Je to tak příjemná představa! Já bych na to i byla rapl, to realizovat. Ale dítě je úplně stejný a jak bych jí to jednou ukázala, udělala by to příště stejně u mých věcí, které by byly neuklizene Tak si o tom jen sním.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 14:31

MP Meri Ex je mírně řečeno "neuklízivý typ". Majstrštykem byly odložené sklenky od šťávy, přilepené na všemožných místech. Let jeho nejoblíbenější sklenky z okna proběhl, ale bohužel bez efektu, okno v úrovni se zahradou a myslím, že si ani nevšim. Tak jsem mu to začala hrnout do pracovny na stůl, jednou jsem trefila nějaký důležitý spisy... ani necekl a aspoň je dával k myčce.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 15:23

brrr Pinot Noir aha, no vidite, tak sem to vytěsnila (no byla sem malá no..) ale určitě jim babička dávali jídlo pěkně po staru, nosila to tam a sypala, ručně, žádný okno! 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 16:00

notna mě takhlevysypal táta školní tašku z druhého patra na dvůr. Ale nenasměroval to správně,učebnice ještě letěly dobře, ale lehčí sešity a ostatní věci skončily na sousedních dvorech. Já musela zvonit na úplně cizí lidi, aby mě pustili k nim to sesbírat. Každý chtěl pochopitelně vědět, jak se to stane, že vypadne obsah tašky z okna

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 16:12

rozarka To muselo být pro tebe příšerný. Si dovedu představit sebe, jak se strašně stydím.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 17:48

notna už je to strašně dávno a pořád si ten pocit pamatuju. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 17:55

dzizisketa jezis presne, vsetku elektroniku by som najradšej vyhodila z okna. Uz som raz mala na male vysklbnut sambovi mobil z ruky a hodit ho tam! 

Ale moje deti maju zakaz chodit na balkony u nas aj u nasich. Ich najoblubenejsia zabava je totiz vyhadzovat hracky popod zabradlie. Neraz som tak bola zbierat veci . Esteze nie je pod nim chodnik. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 18:14

Mojej teta kedysi spálila koláč, tak letel aj s plechom zo šiesteho poschodia... našťastie tam nebol chodník, len nejaká predzáhradka

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 20:16

Včera jsem přijela z jógy, a koukám v kuchyni na zdi tři razítka prasátka Pepy(Pepapig adventní kalendář měl jen jeden člen domácnosti, takže vinik jasnej, to jí asi nedošlo, kam povede stopa). Tak to ukazují sambovi a on že je to všude a procházíme bytem a šup linka, lednicka, topení, panenka....Tak sambo říka, že přijede z práce a bude s nima mít rozmluvu a ty razítka jim vezme, že to si v novém domě nemůžeme dovolit, tak jestli to jako podpořím. Tak jsem mu řekla, ať nedělá picuse kvůli pár Pepa pigům, ze všeho se to smeje a stěna přebílí, že to prvně vysvětlíme. Já jsem velice benevolentní, co se týče nepořádku a pak to tady vypadá, jak to vypadá.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. ledna 2023 21:06
Reakce na Mrakoplas:

dzizisketa jezis presne, vsetku elektroniku by som najradšej vyhodila z okna. Uz som raz mala na male vysklbnut sambovi mobil z ruky a hodit ho tam! 

Ale moje deti maju zakaz chodit na balkony u nas aj u nasich. Ich najoblubenejsia zabava je totiz vyhadzovat hracky popod zabradlie. Neraz som tak bola zbierat veci . Esteze nie je pod nim chodnik. 

​To je ještě dobrý, že vyhazují hračky. Jedno dítě z velmi vzdálené přízně ve věku 5 let vyhodilo z balkonu v 1. patře jorkšíra (živého). Rozdýchávám to dodnes a pochopení pro to milé děťátko jsem dosud nenašla. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 21:09

Mermaid ani sa nebudem radsej pytat ako to dopadlo :(

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 21:21
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 21:45

Mermaid Strašný. Moje sestřenice učí ve školce a říkala jak jsou děti strašně agresivní, že furt něco tejraj, třeba rozmlátily šneka i s ulitou, do žáby píchaj klacky a tak. 

Offline Sweet Potato
40463 příspěvků moje polička 10. ledna 2023 21:52

Kan Jo, v raném věku to je normální. Ale dělá mi to hodně nedobře, jen to čtu.

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 04:20

Sweet Potato U nás se teda za normální považovalo spíš vystrojit pohřeb mrtvé vose u cesty, ale oboje je trochu extrém. 

Mrakoplas

Karja Viník jasnej, to mi připomnělo, jak syn v podobným věku tvých holek popsal u známých stěnu, bohužel v okouzlení, že se umí podepsat, tam napsal svoje jméno!  Bylo tam tehdy asi pět chlapečků, ale vyštřování bylo krátké. (mají to tam mimochodem dodnes)

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 11. ledna 2023 05:57

Mrakoplas naštěstí dobře, hned ho vzali na veterinu a prý utrpěl "jen" šok. Bohužel na smrada udělali jen tytyty, místo toho, aby ho obratem odvezli na psychiatrii a dostal odpovídající trest

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 06:41

Karja Ještě jsem nevylezla z postele a už se tady směju nahlas na celej barák :-). Nedělej pičuse kvulli pár pigům asi u nás nahradí nedělej z komára velblouda :-).

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 07:18

Mermaid Chudák pejsek. Hele já bych ho na psychiatrii teda nebrala, v tomto věku je to ještě telátko a prostě nedomyslel. S laskavou důsledností se to dá řešit, tedy pokud to byl první přešlap. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 11. ledna 2023 07:49

Karja To takhle orazítkovali zdi, záclony a podobně u našich dcera s bratrancem (ale už 6 a5 let). Tátovým firemním razítkem. Že oni to na něj chtěli svést

Mermaid Kan to je hrozný