Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 10:01

Garfie takovyho jednoho naseptavace taky znám. Naštěstí s nimi nejsme moc v kontaktu. Ten to vždycky moc dobře věděl, že to bude průšvih a naseptaval mladším dětem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 10:41

strašně, ale fakt strašně záleží na povaze daných jedinců. Moje ségra snad v životě žádné pravidlo neporušila, takže razítka, tempery nebo klidně lihovky mohla mít neustále v dosahu. Já mám doma dva jedince s dost odlišným přístupem, starší syn celkem takové věci dodržuje, ale mladší si zrovna v pondělí razítkoval na tepláky.

Já osobně bych nečekala, že budou mít děti volný přístup k takovým věcem, ale někdo jiný s jinými dětmi by nečekal, že se může něco stát.

Offline Pinot Noir
29710 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 10:47

Evaeva a taky nikdy nevíš, co vymyslí víc dětí spolu. Kluci sami nic nezničili, ale když jsou tu na návštěvě jiné děti, vždycky dojde ke škodám, a myslím, že na vině nejsou vždycky jen ti "cizí", ale prostě to nahromadění hovězích nápadů a určitá euforie z té zábavy. 

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 10:54

K nam teda deti chodi a ty vetsi uz razitkujou sporadane na papir, maly hlidam. Ty velky to ostatne uz moc nebavi, spis litaj po baraku a schovavaji se, coz mi teda dost vadi, kdyz lezou do komor a skrini. A taky jsme kvuli nim nekam zalozili par klicu, protoze se taky treba zamkli v koupelne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 11:01

Kokoska hra na zamykání pokojů je u nás oblíbená. U nás teda pasuje jeden klíč všude. Máme je uložené, ale ty potvory ví kdeTuhle jsem dost zuřila, když jsme někam spěchali a všechny pokoje byly zamčené.

Pinot Noir ano, to taky. Kluci nejsou úplně super ničitelé, ale telecí nápady mají a v kolektivu ještě víc. Mě drobné škody nevadí, s tím počítám, v opačném případě je holt potřeba ty děti víc hlídat.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 14:35

Garfie Dneska už se tomu směju taky. Tenkrát moc ne. Přecejen právník a spoustu věcí, které doma měli, jsme si my nemohli dovolit ještě spoustu let. V ceně toho koberce jsme měli pomalu auto.

Kde vzali razítko, to jsme nikdy nezjistili A sami tam byli snad 10 minut, než nám ten dům ukázala, což je nezajímalo, to prostě takovou pohromu nečekáš. Oni tak bývali celkem často, znali jsme se od narození dětí, takže to, že si hráli sami v pokoji, nebylo zas tak nic divného. Být to klasické razítko s podložkou, tak to našeho kluka nikdy nenapadne, ale tohle neznal. Tak trochu myslím, že na to přišli omylem nebo to znala ta dcera od kamarádky.

Offline DruI
5531 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 15:15

Pinot Noir No to je přesné, jak je těch dětí smečka, tak se v těch hovězích nápadech vzájemně podporujou!

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 16:52

Od 5. 11. skoro nepiju alkohol. Vyjimka byl brnensky sraz se vzacnou navstevou Garfie a ted jedu z rodicaku, kam opet dosli rodice, co chodi furt dokola a resi ty samy kraviny a snad to porusim podruhy.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:01

Luna Potřetí :-).

Offline Candance
5629 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:16

999 bonzovat se nema ale evidovat se to musi. To je jasne

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:34

Candance Přesně tak :-)).

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:41

999 Tak v novem roce jsem jeste nepila vubec. A asi si to rozmyslim, nedam si.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 17:45

Luna Tak já taky ne :-).

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 18:00

999

Budu si to setrit na unor do Prahy.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 18:01

Luna Už se těším :-).

Offline notna
9310 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 19:23

Debata o cenách na rohlíku byla tady? V pátek jsem dělala větší nákup v Globusu a dnes jsem si zkusila identický nákup naházet do košíku na rohlíku. V Globusu jsem platila 2 059,- a na rohlíku 2 335,- Kč. Už jsem si takový dvojitý nákup zkoušela dvakrát. jednou, když jsme začali nakupovat na rohlíku, to bylo ještě před covidem. Pak druhý cca před rokem? Dřív ten rozdíl byl 100-150 Kč, teď  270. Ale nebyl to běžný nákup potravin. Bylo to na večírek, takže maso na tatarák, uzený pstruh, sýry, pepsi. Jenže teď velký nákup dělám jen na rohlíku, tak jsem neměla kde vzít jiný účet z obchodu. A byla jsem zvědavá, jak to vychazí, když jste tady o tom psaly.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 21:44

Razítka naštěstí nevedem, ale už jste měli kreativní výstup s lakem na nehty? U nás v rodině koluje historka o mojí sestře, červeným laku na nehty a nový halence právě přinesený od švadleny. Syn se cca v roce dostal ke krabici, kde byl i lak a nalakoval parkety, krabici i sebe tmavě růžovou barvou. No chechtala jsem se moc a hned psala ségře, že synovec jde v jejích stopách.Jak se mu ta krabice dostala do rukou netuším, ale dávám si sakra pozor, aby už zůstala nedostupná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:05

Len to je hezký. Ty dětský razítka budou asi lepší než lak, jdou celkem dobře umýt.

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:06

U nas dneska byla moje "nevlastni" parta. Kuba si tise stavel neco ze stavebnice, holky malovaly a tvorily. Zaschle lepidlo se sice mylo ze stolku dost blbe, ale zadna zasadni skoda nenastala, dokonce po sobe i celkem uklidili, nez je manzel vezl domu. Priste jim pod to musim dat nejaky igelit.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. ledna 2023 22:14

Kokoska  no