Mermaid pocitam, ze na psychiatrii by to tytyty udelali taky. V tomhle pripade bych ho s cistym svedomim pretahla parkrat pres zadek, aby videl, jak to pejska bolelo, kdyz spadnul na tvrdy.
Přiznání
Kokoska
já taky, nejúčinnější je rychlý trest.
999 Tak to víš že jo! Sambo je schopnej si pizzu položit na gauč a bude dělat takový tlaky. Včera jsme vedli u segry debatu, nebot mají nový gauč, kdo jako ty věci ve skutečnosti víc ničí, u nás na gauči je taky největší flek z kávy a černého čaje a ještě jsem se významně podívala na švagra, nebot bydlíme po nich, že naše domácnost vykazuje pár promáčklin, jakoby nějaké tupé předměty do toho narazily velkou silou, že se ty děti nezdaj, kolik toho ve třech letech zmůžou:-D:-D. Prostě v některých domácnostech je to trochu jinak!
Mulen No tak samozřejmě, to byl záměr, nebo to chtěli převést do firemního majetku a mysleli to dobře!
Garfie No tak tohle se ještě povedlo mým kamarádům někdy ve 13, kdy obviněni z vandalismu na nějaké školní zahradě, protože oni si podepsali lahev od rumu, co tam zůstala:-D. Prej jim to jenom na tý policejní služebně dali na stůl a ještě se policie smála jejich přezdívkám.
Karja haha, teď jsem si vzpomněla, že u nás jednou taková známá partička ukradla vlečku zelí, normálně to sklidili na poli, no a hlava gangu tam v jednom řádku během akce ztratila občanku. ![]()
Jako stejně všichni věděli, kdo tam takhle "podniká", ale tentokrát to bylo i s podpisem. ![]()
Mermaid pocitam, ze na psychiatrii by to tytyty udelali taky. V tomhle pripade bych ho s cistym svedomim pretahla parkrat pres zadek, aby videl, jak to pejska bolelo, kdyz spadnul na tvrdy.
To už se ale dneska asi nesmí, co?
Já jsem pro výchovu názorným příkladem ![]()
barbucha Vyhodit z balkonu? ![]()
barbucha Prej jsme v tomhle strašně zpátečnický, my a další tři státy v Evropě, kteří nemají zákon na zákaz fyzických trestů. Já tedy ten zákon nepotřebuju, jsem spíš pro, ať to lidi nedělají, protože je to špatně.
barbucha Tak ve vzdělávacích zařízeních, jakot třeba škola, to je, ale v soukromí, v rodinách a tak teda ne no.
Karja To se mi vybavila akce našeho staršího syna, když mu byly tak 3. Kamarádka nás pozvala do svého zcela nového, několikamilionového domu. Bydleli tam měsíc a její muž byl právník. Tři stejně staré děti jsme poslali do nového, obřiho pokojíčku, kde byl zcela nový, nechutně drahý a čistě žlutý koberec. Po delší době klidu jsme se tam šli podívat a můj syn držel v ruce takové to samobarvící razitko, které z domu neznal, a celý koberec měl jméno majitele i s právnickou firmou. Dost poctivě![]()
.
Čištění nedopadlo vůbec dobře a smrádci nás ještě závěrem zamkli na balkoně. Kamarádka musela lézt dolů a jet autem vedle do vesnice, k rodičům, pro náhradní klíče. Už nikdy nás nepozvala a ani nám nezavolala.
Nás si pozvala na návštěvu jedna manželova známá, i se psem y který byl tehdy ještě štěně, že si s ní děti pohrají. Taky velký drahý dům a v chodbě nový velký drahý designový běhoun, a přesně na něj se Bonnie vyčurala ![]()
Renusatko No teda! Jako spíš to zamknutí teda! Že vy jste tam šly kouřit?:-D No povedená návštěva, kamarádce se divím. No víš co, jako drahej koberec, tak buď na to mám (peníze i povahu) aby mi to někdo zničil v dětském pokojíčku(!!!!) a nebo na to nemám:-D. Já taky mám pár známých kde musím děti napomínat aby třeba nedělaly otisky na skle a mně to přijde tak otravné, tak otravné. Jakože se třeba podívají ven a jsou malý, nechápou ve trech letech, se nemaj dávat při pohledu přes okno na někoho ruce na sklo, protože pak si to bude muset majitel přejet okenou že jo:-D. Jako lituju té, musel to bejt blbej pocit.
A to je dobré k čemu, tyhle domy, kde se nesmí bydlet?
Karja Jitka77 Ona měla takovou strašně hodnou holčičku, kam jí posadíš, tam sedí. No a my prostě dva raubíře. Můžu odpřísáhnout, že za minutu už by to držel syn od té druhé kamarádky.
My jsme naštěstí byli na tohle pojištění, tak to šlo z pojistky. A ta druhá mi do dnes děkuje, že jsme neřešili spoluvinu, protože věří, že její razitkoval taky
.
Přitom doma ho v životě nenapadlo nikde kreslit nebo razitkovat. Myslím zdi a koberec.
continuity já teda na vybavení nejsem nijak obzvlášt háklivá, ale počůraný nebo orazítkovaný koberec /i levný nedesignový/ by mě nepotěšil. Nebyl by to důvod zavrhnout kamarádku, ale jako že bych s něčím takový měla počítat?
PS: odrážedlo bylo doma povoleno, pár výtvarných počinů na nábytku se taky našlo, o prádninách jsem tu mívala svoje 3+4 synovce/neteře mladšího školního věku a mohli se volně pohybovat a hrát si
.
Makara mě taky, ale taky by mě nenapadlo nechat bez dohledu tri malé děti a pak se divit.
Karja no přesně
continuity a hlavne s pristupnym razitkom! Ved samo sa tam urcite nezhmotnilo. Renusatko a ze vam to dala preplatit vobec nedokazem pochopit. Kebyze mi znici trebars pracku a ja na novu nemam, alebo je to pre mna velka polozka, dobre. Ale zbytny koberec, ked som este dost za vodou.. No asi by som ani nelutovala, ze ma uz druhy krat nezavola, by ma kazda navsteva prisla pekne draho ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.