Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 13:51
Offline Vari
2188 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 15:12

Karja Jj, s nama do krouzku chodi chlapecek, co ma ted ukazkovy obdobi vzdoru a ja jsem jeho mamince taky rekla, ze mam radost, ze i jinde to bejva narocny :-D.

continuity

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 15:42

Já jsem vždycky šťastná když si při vyzvedávání ze školky učitelky stěžují i na jiné dítě než to moje, ale moc často to není. Rajská hudba pro moje uši 

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 20:57

Kokoska já pokapala jako dítě světlý plyšový koberec uprostřed obýváku gencianou. Pokusy o odstranění se z koberce vydřely ty chlupy

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 20:59

Mám ráda film Slavnosti sněženek, ale strašně mi tam vadí řev toho dítěte, vždycky musím odejít z místnosti natočit si vodu, nebo něco. 

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 21:01

Karja není to tak dávno, co jsem při vstupu do Lidlu měla panický ataky, i když se mi náhodou povedlo jít nakupovat sama....

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 21:03

Tabea taky dobry. Ten nas byl kelim, tkany a oboustranny. Mama ho ma dodnes, ale uz je tou druhoustranou navrch.

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 21:07

Jinak si teda při průserech dětí vzpomenu na to, že můj otec (myslím v předškolním věku) převrátil traktor i s valníkem, co u nich před chalupou v kopci nechal někdo ze vsi stát. Hned je svět ruzovejsi . A co mají chudáci deti dělat, když mají takový geny. 

Offline Mrs.Robinson
585 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 21:25

Moje dcera byla v raném dětství taková ta hodná holčička, co si strašně pěkně hrála a na písek mohla jít v bílých punčocháčích a tak. No a stejně měla kolem cca 4 let jedno temné období, kdy nepozorovaně ustřihla několik rohů kapesníků, utěrek a povlaků na polštáře. 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 21:36
Reakce na Tabea:

Jinak si teda při průserech dětí vzpomenu na to, že můj otec (myslím v předškolním věku) převrátil traktor i s valníkem, co u nich před chalupou v kopci nechal někdo ze vsi stát. Hned je svět ruzovejsi . A co mají chudáci deti dělat, když mají takový geny. 

​Moje kamarádka, úplně slušná žena, akademicky vzdělaná, erudovaná a publikující, v dětství vytáhla stavidlo požární nádrže na návsi u babičky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2023 22:03

Tabea já jsem propálila lino hned měsíc po nastěhování do nového bytu. To byl nápad dát čtyřletému dítěti do ruky prskavku. Ta díra tam byla ještě loni

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 22:24

Domácí průšvihy jsem moc neměla, ale u babičky samí kluci, bratranci i sourozenci, takže o průšvihy nebyla nouze. Asi největší problém jsme měli tak v 6ti letech s bratrancem, kdy jsme měli pást kozu a to byla nuda. Vzali jsme jí na procházku a vytáhli jí na obrovský stoh slámy. Nahoru šla ochotně, dolů ani náhodou. Takže jednak nás po čase hledala půl vesnice a ještě tahali kozu, takže to bylo velké haló.

Offline Myrtila
5191 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 23:08

Tabea Ehm, kdyz nam bylo asi tak deset, nenapadlo nas nic lepsiho, nez po sobe s par kamarady hazet sklenenyma lahvickama s tiskarskou barvou na razitka, nesmyvatelnou, pred mistnim obchodem. Odneslo to nase obleceni, chodnik, zdi, dvere obchodu... 

Po zdech jsem kreslila taky, i po nabytku. Nápady naseho batolete me (zatim ) nemuzou rozhodit, kdyz poprve pocmaral zed, akorat jsem se tomu smala  Ted uz ho k tomu i trochu sprdnu, ale fakt mam pro tyhle nápady pochopeni

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 23:50

Ohrejvala jsem rybickam vodu v akvarku zehlickou...

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 23:55

moora uf, tak hlavně, že jsi prežila ty. (O rybičkách si iluze nedělám.) 

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 13. ledna 2023 23:59

continuity jo, je to oblibena rodinna historka, jeste po 45 letech mi to obcas omlatej o hlavu. Tak kontruju, ze maj bejt radi, ze jsem je ohrivala zvenku a ne zevnitr. Rybicky kupodivu prezily. Ono to akvarko pomerne rychle ruplo :))

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 00:09

moora jo takhle, bála jsem se, že si ji do vody ponorila. I když i ta prasklina mohla být nebezpečná. 

Online letfenixa
10807 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 01:31

Pokreslene steny mi nevadia,  ale presne nad gaucom orypana stena kovovým dratom. 

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 07:10

Koukám, že je to tady studnice bezva nápadů.

Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 10:24

moora Ty jsi byla taková starostlivá, že jo, aby jim nebyla zima!

Já si teda vybavuju spíš průšvihy z vyššího věku, ale třeba jak jsme s bratrancem zavřeli jeho ségru do králíkárny, protože jsme ji měli hlídat a potřebovali jsme se jí zbavit, to je legendární historka! Králíkárna byla v zadu v zahradě a našel ji strýc až za dost dlouhou dobu....ona si od nás teda vůbec dost vytrpěla. Jednou jsem se taky rozhodla, že uspořádám šnečí závody, měla jsem takové super kalhoty s obrovskýma kapsama, tak ty jsem naplnila, ale už nějak nebyl čas, takže se akce odložila na další den a ráno jsem vstala a všude po celém pokoji byli šneci a slizké cestičky, chuděra maminka.