tak ... raději ... nic ...
chlapeček s horečkou kouká na videłko ![]()
Přiznání
Evaeva Tuhle volala v 9 večer segra, at jdu za dědou a dostanu z něj něco na odstranění laku na nehty z dubovýho stolu, celá červená lahvička. vylila si ji sama a normálně to neudělalo žádné následky.
Karja fakt? To bych nečekala! No razítka jdou naštěstí jen mýdlem. To mi připomnělo, že jsem na vánoce nalakována kus podlahy na balkoně. Odlakovačem to nešlo, takže to tam pořád máme ![]()
Len s lakem na nehty se v naší rodině traduje jen jedna historka, a to kterak si moje maminka coby malé děvčátko nalakovala pusu :)
Evaeva Naštěstí nebylo moc škod. Parkety jsem vzala odlakovačem a tepláky vyhodila, takže já z toho mám jen veselou historku.![]()
bram
Tak to je hustý! Ale lak na nehty mi připomněl historku mojí kamarádky (během uvažování, jaký psací stůl pořídit dětem), jak si psala úkoly v kleče u nízkého obyvákového stolu, který byl z jedné strany propálený od cigaret (tatínek docent na fildě) a z druhé strany poleptaný od laku na nehty (maminka profesorka na gymnáziu).
Kokoska Velký igelit základ šťastné domácnosti!
Já měla z Tchiba takový velký pevný, vlastně ho doma ještě mám, dávala jsem ho i na zem, když si hráli s plastelínou, nebo ho používám, když barvíme vajíčka a tak....
Garfie ja jsem jim delala palacinky a nevsimla si, co patlaj. Muz sedel u nich na sedacce, tomu to je ovsem jedno ![]()
Kokoska Haha, klasika!! :-)
já jednou přivezla vnučkám aršík nálepek...za pár dní volal syn, a naléhavě žádal, ať už to neopakuju ![]()
Uz nevim, kdo za to tenkrat mohl. Jeste v dobe, kdy se psalo plnicimi pery, se pri tom plneni lahvicka inkoustu prevrhla a cast stekla na pomerne novy koberec. Vim, ze mama s babickou tu skvrnu cistily vsim moznym vcetne kyseleho zeli a bylo z toho hodne mrzeni.
Tak moje deti nikdy žiadnu väčši neurobili / alebo o tom aspoň nevieme / , ale zato ja.......
Bola som ešte v predškolskom veku, keď som sa bola raz hrať u kamarátky. Cestou od nich sa musel ich dom obísť . Neviem čo ma to napadlo, ja za to nemohla, ale tá biela farba múru ma proste vyprovokava - ceruzkou som tú stenu na niekoľkých miestach počmárala . Trest sa dostavil pomerne rýchlo, lebo rodičom kamarátky bolo hneď jasné, kto to môže mať na svedomie . Keď to povedali mojim rodičom, a ja som sa priznala,dostala som najskôr veku primeraných pár pohlavkov, prednášku o tom, čo sa nemá robiť a na záver kýblik s vodou , handričku a musela som to ísť umývať . Nakoľko sa mi to podarilo sa teda nepamätám,ale lekcia to bola dobrá .
notna Asi bych vzala v potaz i to, jak daleko do toho Globusu musíš jet, kolik ti to vezme času, jak je ti čas vzácný a jak moc tě nakupování nebaví.
Ja vcera nahazela v podstate totoznej nakup na rohliku a na kosiku a vyslo to plus minus stejne. Mne nic jinyho nez online nakupovani nezbejva, s tema satanama je nakup utopie, dvojcatovy nakupni kosiky maji jen malokde.
notna Asi bych vzala v potaz i to, jak daleko do toho Globusu musíš jet, kolik ti to vezme času, jak je ti čas vzácný a jak moc tě nakupování nebaví.
Jj, to určitě všechno zohledňuju. Psala jsem to sem spíš jen pro zajímavost, když tady o tom byla debata. Mě to inspirovalo to zase porovnat. Nakupuju větší nákupy buď rohlík nebo Globus, kterým mám často po cestě, ale ne vždycky se mi tam chce. A ty předchozí nákupy jsem porovnávala taky globus - rohlík.
Vari No naše děti milují obchody, kde jsou ty dětské košíčky...Jako uplně to nedoporučuju, ale ještě nás za celou dobu nikdo nikdy nevykázal, cemuž se divim a celkově je to asi důkaz že naše společnost je vlastně přátelská a milá. Nebo jedna sedí na košíku a druhá ji veze. Horší jsou ty ruzný hadky typu, kdo poveze paštiku v košíku, komu dám co do vozíku, kdo bude co držet v ruce, ted to samy vyndavají na pás....... Když jdu nakupovat jen s jednou, to je normálně odpočinkovej program, uplná psychohygiena:-D.
Karja Takhle si to predstavuju tak za rok, zatim bez sance, kluk nevydrzi minutu v klidu a pojem chuze vubec nezna, navsteva Technickyho muzea probehla v hodne velkym poklusu. Za chvilku vyrazim k volbam, pri minulym kole jsem jim tam kocarem odrela den stary dvere, o tejden pozdeji tam deti sezraly kolacky urceny pro komisi. Jsem zvedava, jakou ostudu udelame dneska.
Vari Neboj, takovýhle lidi má pár lidí i velice rádo. Tuhle mi vyprávěla kamarádka o nějaké holčičce ze školky...tak říkám joo, už vim, to je taková ta holčička xxx, trochu vzteklá, ta její máma je taková impulzivní, ona jí vždycky uplně roztočí do běla a pak už to nejde zastavit ani na jedné straně, jeee tak tuhle dvojku tak ráda potkávám! Takže konejte dobro dál!
Karja já bych je taky ráda potkávala, protože jsem si vždy mohla říct, že je někdo na tom hůř.
V ty pubertě je problém, že už to nefunguje,resp, když běhají po chalupě 16letí kluci s lahví šampaňského, můžu si o tom myslet svoje, ale moc mě to teda neuklidní. ![]()
continuity Ne, to už nefunguje, tomu rozumím!
Karja ty košíky jsou fajn, ale jednak někde musíš mít 2! pětikoruny a navíc kluci do toho nejsou tak hyn, takže druhou půlku nákupu je přemlouvám, aby to vezli dál. Ale hodně fajn to bylo, když jsem měla kočár, starší syn vezl košík a veškerý nákup (v Lidlu mají ty velké koše, co se nevejdou na kočár). Teď mám nejradši Dm, tam je rovnou pošlu k tomu hracímu stolu a můžu nakupovat třeba půl hodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje