Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 10:42

Garfie Já jsem asi šestiletá otevřela králíkárnu a vypadli mi 3 malinkatí králíčci na zem a nešli sviňky chytnout. A asi desetiletá jsem o prázdninách sedlala na pastvě jalovice, bylo nás teda víc, ale hovězí nápad s rodeem byl můj. My byli pořád venku, v lese stavěli chajdy, do kravína jsme chodili na sušený mlíko pro telata, všechno jsme prolezli. Jak říká kamarádka, za nás bylo domácí vězení opravdu trest, dnes jsou děti doma pořád a jsou rádi, že ven nemusí.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 10:46
Reakce na Garfie:

moora Ty jsi byla taková starostlivá, že jo, aby jim nebyla zima!

​no jasne! Dali mi akvarko, rybicky, teplomer a informaci, ze jim teplota vody nesmi klesnout pod 18 stupnu. Ovsem topeni mi uz nedali!

Offline Garfie
28333 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 10:49
Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 11:08

Kan já vodila po kravíně tele, jako na procházku. A pak mě napadlo jít s ním dopředu před žlaby. Taky dost blbej nápad

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 11:38

Tabea Mně to vždycky rvalo srdce, když hned po otelení to mládě odstavili a ta kráva bučela třeba dva dny. Když jsem na mateřské pobývala u našich, tak cesta na kravín s kočárem byla oblíbená procházka a dělají to pořád stejně! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. ledna 2023 16:15

Já měla dovolené kreslit prstem na zasněžené kapoty aut, co nám stály před domem.

Ale pak mi byla zima na ruku a vzala jsem si kousek (větší kousek) cihly.

A pak přišla obleva a bylo vidět dokonce i to nakreslené. 

A stěžuju si, že nikdo nevěřil, že jsem to nakreslila já. Samý hezký značky Renaultu. 

Offline letfenixa
10822 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 16:17

Mha

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 16:26

Mha

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 17:08

Mha kaminkem na pul roku stary auto mi kreslil jeden z nasich chlapecku. Nestihl svou vizi dokoncit, tu pracku jsem mu zadrzela po prvnich asi trech tazich. Nastesti moc netlacil, ale videt to tam je dodnes.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 17:28

Mha my sme boli v lete na grilovačke u tety a jak sme sa bavili dospelí medzi sebou zrazu prišiel bratrancov trojročný syn s zahlásil: "ja som to nebol!" A začal plakať. Po krátkom vyšetrení sme zistili, že kým sme sa bavili, tak malý zatiaľ kamienkom vyškrabkal slniečko na blatník dedkovho nového auta  

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 17:29

Kokoska můj bratr v večer v garáži s kamarádem svářel něco na pionýrovi, jiskra zapálila špinavou podlahu a pod babičky autem začalo hořet. Sice ho rychle vytlačili z garáže, ale na jedny straně se oloupal lak. To tenkrát ještě měla stopětadvacítku....

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 18:24

Teda tady jsou historky!

Offline Mha
příspěvků moje polička 14. ledna 2023 18:44

Kokoska

Abstraktní malba nebo kubisticke tvary jako já?

carries

Já jsem to nebyl - to znám! To mi děti přišly na sebe něco požalovat, zapřít to a zároveň se trochu pochlubit a pro jistotu obejmout. Výjimečně účinná strategie. 

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 19:17

Mha rekla bych zamer v secesnim stylu, ciste a jednoduche linie

Eh, pardon, spis minimalismus, ornamenty nastesti nestihl.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 20:20

My sme sa so sestrou chodili hrať do sklepa, práve do miestnosti plnej rôznych zvyškov farieb a riedidiel, a co sme tam robili? Pálili sviečky! A môj syn je úplný expert na rôzne kalamity, má na svedomí 2 robotické mopy, a kopu podobných  veci. No a raz prestrihaval zapojenu nabíjačku s mobilom.. to bol zázrak, že prežil,  myslím

Online rasaNori
8811 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 20:51

My jsme  s bratrancema jako tak petilete děti házeli hračky z otevřeného okna ve 13 patře, mamka dodnes líčí jak jim to přiběhl oznámit soused z nižšího patra, že se k nám s tetou plizily jak indiáni, protože se děsně bály, že když zarvou, že z toho okna vypadneme i my...

Offline Garfie
28333 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 06:59

olivieraa To mi připomnělo, jak se můj muž a jeho nejlepší kamarád rozhodli, že na oslavu čehosi (už nevím čeho) podpálí celou Bratislavu. To se jim naštěstí nepodařilo, odnesla to jenom mladší sestra a i té shořel je zadek zimní bundy. Měla prý tam obrovskou díru a asi týden odcházela z domu zády ke stěně, aby si toho rodiče nevšimli....

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:37

Garfie Můj táta, s kamarádem, na 15. narozeniny vystřílel vzduchovkou komplet okna sokolovny. Já jsem skoro nic nevyvedla, ale u tohohle si umím představit, že to muselo být dost rozjařující pocit, jak to třaskalo jedno okno za druhým :D. 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:50

Garfie měla jsem takového kamaráda, říkali jsme mu Fanrastic, ale byl spíš podpaľač ( jak je to česky?)  A ten třeba cestou z tréninku házel do kontejneru horcí sirky. Takže jdeš sídlištěm a za tebou plameny. Strašné to pro mě bylo, já jsem byla vcelku hodně dítě 

Online dzizisketa
8893 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 14:55

continuity 

Pyroman?