Garfie Já jsem asi šestiletá otevřela králíkárnu a vypadli mi 3 malinkatí králíčci na zem a nešli sviňky chytnout. A asi desetiletá jsem o prázdninách sedlala na pastvě jalovice, bylo nás teda víc, ale hovězí nápad s rodeem byl můj. My byli pořád venku, v lese stavěli chajdy, do kravína jsme chodili na sušený mlíko pro telata, všechno jsme prolezli. Jak říká kamarádka, za nás bylo domácí vězení opravdu trest, dnes jsou děti doma pořád a jsou rádi, že ven nemusí.
Přiznání
moora Ty jsi byla taková starostlivá, že jo, aby jim nebyla zima!
no jasne! Dali mi akvarko, rybicky, teplomer a informaci, ze jim teplota vody nesmi klesnout pod 18 stupnu. Ovsem topeni mi uz nedali!
Kan já vodila po kravíně tele, jako na procházku. A pak mě napadlo jít s ním dopředu před žlaby. Taky dost blbej nápad ![]()
Tabea Mně to vždycky rvalo srdce, když hned po otelení to mládě odstavili a ta kráva bučela třeba dva dny. Když jsem na mateřské pobývala u našich, tak cesta na kravín s kočárem byla oblíbená procházka a dělají to pořád stejně!
Já měla dovolené kreslit prstem na zasněžené kapoty aut, co nám stály před domem.
Ale pak mi byla zima na ruku a vzala jsem si kousek (větší kousek) cihly.
A pak přišla obleva a bylo vidět dokonce i to nakreslené.
A stěžuju si, že nikdo nevěřil, že jsem to nakreslila já. Samý hezký značky Renaultu.
Mha kaminkem na pul roku stary auto mi kreslil jeden z nasich chlapecku. Nestihl svou vizi dokoncit, tu pracku jsem mu zadrzela po prvnich asi trech tazich. Nastesti moc netlacil, ale videt to tam je dodnes.
Mha my sme boli v lete na grilovačke u tety a jak sme sa bavili dospelí medzi sebou zrazu prišiel bratrancov trojročný syn s zahlásil: "ja som to nebol!" A začal plakať. Po krátkom vyšetrení sme zistili, že kým sme sa bavili, tak malý zatiaľ kamienkom vyškrabkal slniečko na blatník dedkovho nového auta
Kokoska můj bratr v večer v garáži s kamarádem svářel něco na pionýrovi, jiskra zapálila špinavou podlahu a pod babičky autem začalo hořet. Sice ho rychle vytlačili z garáže, ale na jedny straně se oloupal lak. To tenkrát ještě měla stopětadvacítku....
Teda tady jsou historky! ![]()
Mha rekla bych zamer v secesnim stylu, ciste a jednoduche linie ![]()
Eh, pardon, spis minimalismus, ornamenty nastesti nestihl.
My sme sa so sestrou chodili hrať do sklepa, práve do miestnosti plnej rôznych zvyškov farieb a riedidiel, a co sme tam robili? Pálili sviečky! A môj syn je úplný expert na rôzne kalamity, má na svedomí 2 robotické mopy, a kopu podobných veci. No a raz prestrihaval zapojenu nabíjačku s mobilom.. to bol zázrak, že prežil, myslím ![]()
My jsme s bratrancema jako tak petilete děti házeli hračky z otevřeného okna ve 13 patře, mamka dodnes líčí jak jim to přiběhl oznámit soused z nižšího patra, že se k nám s tetou plizily jak indiáni, protože se děsně bály, že když zarvou, že z toho okna vypadneme i my...
olivieraa To mi připomnělo, jak se můj muž a jeho nejlepší kamarád rozhodli, že na oslavu čehosi (už nevím čeho) podpálí celou Bratislavu. To se jim naštěstí nepodařilo, odnesla to jenom mladší sestra a i té shořel je zadek zimní bundy. Měla prý tam obrovskou díru a asi týden odcházela z domu zády ke stěně, aby si toho rodiče nevšimli....
Garfie Můj táta, s kamarádem, na 15. narozeniny vystřílel vzduchovkou komplet okna sokolovny. Já jsem skoro nic nevyvedla, ale u tohohle si umím představit, že to muselo být dost rozjařující pocit, jak to třaskalo jedno okno za druhým :D.
Garfie měla jsem takového kamaráda, říkali jsme mu Fanrastic, ale byl spíš podpaľač ( jak je to česky?) A ten třeba cestou z tréninku házel do kontejneru horcí sirky. Takže jdeš sídlištěm a za tebou plameny. Strašné to pro mě bylo, já jsem byla vcelku hodně dítě ![]()
Pyroman?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025