Pinot Noir já jsem Valentýna na ig nebo v obchodech zaregistrovala, ale že bych si připadala pod nějakou masírkou, to ne.
Přiznání
Evaeva ja ted prstynek nosim, ale v prvnim manzelstvi, kdyz byly male deti a porad jsem mela ruce ve vode, jak jsem furt neco prala, myla, utirala atd., jsem ho nenosila. Byl dost siroky a delal se mi pod nim ekzem.
Kokoska já doma šperky nenosila nikdy. Ale já mám teď i problém ho obléct, resp. sundat. Trošku se mi zvětšily klouby, asi si ho budu muset nechat trošku rozťuknout.
Valentýna jsem vůbec nezaznamenala, jak jsme byli pryč, mám problém s aktuálním datem v kalendáři. Kdyby jste to nevytahly, tak ani pořádně nevím, že zítra je 14.
Kolik let jsme spolu si vypočítam tak, že spočítám kolik let je starší + 2.
continuity tak jsem si ted spocitala, kolik let je detem, a to jsou teda uz stary kusy! ![]()
Kokoska já si musím vždy spočítat i kolik je mě, jsem marná, úplně marná a to ještě můžu být ráda, že si pamatuji těch pár letopočtu. To je moje smrt. Já už ani nevím, kdy začínal COVID. No vnoučata mi to řeknou z dějepisu. ![]()
continuity no covid ma to cislo v nazvu a k nam pribehl dalsi rok zjara, to se mi pamatuje dobre. Jinak jsem na letopocty z historie teda marna, ale data narozeni si snad zatim pamatuju. U vnoucat teda spis dny nez roky ![]()
Mne Valentyn nevadi s muzem ho slavime a masirku nevidim,myslim,ze se da pro neslavici dost ignorovat.
Na darcich tedy netrvam,ale muj muz jo tak jsem se prizpusobila.![]()
DruI Jj ona ta třináctka je asi krizova, tak s náma Valentýn prostě nepočítá. Na mě nějak čili spíš karnevalový kostýmy a podobný kokotiny.
Kokoska To máš ještě dobrý, já si neustále pletu datum narození dcery:-D. No co, tak oslavite další;-).
Jos Jo, tak to já mám takovou zvláštní paměť, takze mě to připadá tak jak 4 roky třeba:-D
continuity Hele, já to tady asi nedávno psala, jak jsem se v parte kamarádů o někom bavili a já prohlásila ,,a Petro, jemu je jako nám, 28?,, A až snad za tři minuty mi došlo, že je mi o pět let vic, měla jsem hroznej záchvat smíchu. Té mojí kamarádce to vůbec nepřišlo divné, ona mě zná chvilku, tak se taky hned nedovtípila.
Karja no... taky uz jsem dceri prala k svatku na den narozenin. Ono to je sice o 3 mesice jindy, ale pak jen o dva dny. Kdo si to ma vsechno pamatovat.
Kokoska Hele nám volala někdy před 14 dny ségra a přála dceři k svátku, tak ji říkám....,,Vy máte asi slovenský kalendář, že,,:-D A měli:-D. Já si to taky všechno špatně pamatuji, kdo nemá to datum nějaký hezký, tak jsme marná.
K těm výročím... Připadám si pořád mladá, ale pak si vždycky uvédomím, jak dlouho jsme s mužem, a dost mě to vyděsí. A vrátí do reality.
. Letos to bude 23 let.
před pár dny měl syn narozeniny,s hrůzou jsem spočítala že má 35let, šílený.obcas si vzpomenu a pokaždé me to pobaví jak přišel jednou domů později než bylo domluveno a já mu udělala přednášku,, tohle si ve čtrnácti nemůžeš dovolovat...,, ,, ale me je šestnáct,mami,, ![]()
Pinot Noir tak jestli jste spolu od školky....
Karja Kokoska ja som bola cca do dvadsiatky presvedcena, ze moja sestra ma narodeniny o tri dni neskor nez v skutocnosti
. Samba si pamatam len vdaka tomu, ze je o den neskor ako otec (rok iny :)) ale aj tak sa mi plietli, tak mam pomocku: otec je starsi =ma narodeniny skor. Ale s rokom barodenia samba mam problem doteraz, takto z fleku vobec netusim kolko rokov vlastne ma ![]()
A meniny deti viem len ktory mesiac, vzdy sa v predstihu pozriem do kalendara ![]()
Ja som asi divná, pamätám si dátumy narodenia nielen najbližšej rodiny, ale aj viacerých (nie všetkých) tiet, bratrancov, sesterníc, kamarátok (sčasti aj dátumy narodenia ich detí), niektorých kolegýň. Tiež si pamätám aj to, kto má kedy meniny, dokonca aj niektoré také mená, čo nemáme v rodine.
Mrakoplas kluci mají všechno během dvou měsíců, takže se stačí v září podívat do kalendáře
taky si jejich svátky nepamatuju. Mladšího jsem pro jistotu porodila na sestry narozeniny a staršího dva dny po švagrové.
Karja tohle se mi taky stává, stejně jako Pinot Noir se pořád cítím na dvacet ![]()
Hm, no, jediné Valentínske, čo som zaznamenala ja (okrem zľavových kupónoch v mejloch teda) je, že miestne materské centrum poriada na ten večer hromadné stráženie detí, takže ak je nejaké dieťa odložiteľné, tak rodičia si môžu urobiť pekný večer. Kľudne doma. To mi prišlo hrozne milé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje