barbucha u několika květinářství jsem viděla ceduli se jménem, které má ten den svátek. A myslím v Tesku to říkají v jejich rozhlase.
Přiznání
Pinot Noir Já bych si to taky neuvědomila a to jsem projela letáky minulý týden a každej mel nějakou valentynskou dvojstranu s jahodama, ale včera jsem byla v obchodě a jako nic extra v reálu.
Dekuju za upozorneni na Valentyna, projela jsem oblibene eshopy a objednala... nekolik metru teplakoviny diteti na obleceni a neco muselinu na saty pro me, meli valentynskou slevu, dost se to vyplatilo ![]()
barbucha Něco jako Mezinárodní Dojezd Žvanila?
Myrtila Tak ještě vystříhat srdíčka, napsat Valentýnku a medvěda se srdíčkem.
barbucha Něco jako Mezinárodní Dojezd Žvanila?
Asi tak ![]()
V každým případě jsem si pro tuto příležitost objednala zásobu u Čačíků, oslavím to Tyjátrem!
Na předražených růžích na Valentýna svět nestojí...ale... nemůžu se dočkal až tohle zítra rozkvete

Pinot Noir Nijak mě to neobtěžuje, ten svátek ignoruju, ale vždyt i ten rohlík mi to poslal do mailu a má to i na shopu. jestli ty nebudeš nějaká extrémně nevšímavá
A synové taky nic nepřinesli ze školky? U nás to bylo minimálně jedno přáníčko. Ale spíš víc kusů. Pak byla u nás celá domácnost plná růžových a fialových třpytek.
notna obě naše školky Valentýna ignorují, teď mají masopust
Evaeva Tak to je super. Bylo mi to docela žinantní dostávat od vlastního dítěte přání k sv. Valentýnu. A ještě nechápu proč, ho vyráběli jen pro mámy. Tátům nic.
notna na Rohlíku jsem si nevšimla, v Bille si zpětně uvědomuju perníčky ve tvaru srdce, ale to mě netrklo, za mě je to tradiční perníkový tvar. Jeden kluk se výtvarných akcí neúčastní, možná něco tvořili, on má povoleno místo toho ležet v koutě s tramvají, druhý šel od rozseknuté hlavy poprvé do školky až dnes. Ale myslím, že ve školkách je teď téma masopust. A jo, v jednom shopu s nábytkem měli valentýnskou slevu, to jsem nějak přešla. Asi jsem tedy extrémně nevšímavá.
Nebo je to tak, že když člověka něco fakt hodně s*re, vidí to všude a tím pádem ho to s*re čím dál víc. Mně je ten svátek ukradený, tak ho neregistruju. Ale vzpomínám si na diskuzi, kde pár lidí tvrdilo, že psí hovna v Praze nejsou problém, tak to mi taky hlava nebrala, ale pochopila jsem, že když lidi nějaká věc netrápí, abych to řekla aspoň jednou slušně, tak si jí nevšímají a de facto pro ně neexistuje. Tak já to teda asi mám s Valentýnem.
notna do mailu mi chodi valentynske akce ze vsech eshopu, kterych jsem se kdy dotkla!
Catherinne krasna kytice. Ja si koupila takove hodne zavinute, vypadaly ruzovobile, a ted se rozvily do ohavne fialove s tenkym bilym prouzkem. Jeste ze je jich jen 6.
Kokoska tulipán nemůže být nikdy ohavný ![]()
Pinot Noir Byla jsem si v místním OC pořídit něco k obědu a mrknout na knížky. A všímám si několika až mnoha mladých mužů s rudými růžemi, říkám si, tyjotyjo, takových narozenin... A on to Valentýn! A to jsem to cca před třema hodinama tady okomentovala, prostě jak to ignoruju, tak mi to vypadlo a nenaskočilo ani když jsem to viděla v přímém přenosu ![]()
A zajímalo by mě, komu bude přát ten mladý muž, co si odnášel dvě identické růže a dvě identické dárkové taštičky. Slečně a mamince? Mamince a tchyni? Eeee... ![]()
My včera ani jeden přes den nic nejedli, tak jsme se večer, cestou domů stavili na pizzu a víno a byl to supr večer. Tak my máme odslaveno ![]()
Ale chladí se na večer bohemka, jo a slíbila jsem vlastně, že udělám chlebíčky! Ale restaurace se srdíčky nás nedostanou...
Na Rohlíku?
Tam jsem teda taky nic neviděla, ale objednávala jsem naposledy v pátek. A jestli je to stejná reklama, jak třeba na Mikuláše a Velikonoce, tak toho si nevšimnu nikdy, tak to bude asi tím, že to akční zboží nijak neřeším. Zopakuju nákup přihodím co potřebuju, vyhodím co ne a nijak tam nebrouzdám.
Ale starší syn teď donesl věnečky a punčáky z cukrárny, úplně normální tvary. Se ptám, jestli je to k Valentýnu a on se ptá kdy je
.
andulka01 mladý muž bral i pro kolegu v práci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025