Catherinne Tulipány jsou nádherné. Musím vyzkoušet, jestli se mi vejde váza na polici a taky nějaké zakoupit. S našima bláznama to na stole už mít nemůžu.
Přiznání
Catherinne chtela jsem ti to vyfotit, ale fotak z nich zatvrzele dela hezke tmave ruzove. Tak treba blbe vidim ![]()
andulka01 Eeee, tam je možností....:D
Pinot Noir Jdu podpořit tvoji teorii, že na co se nezaměříš, to ignoruješ. S tou Prahou plnou psích ho*** to bylo zrovna tak. Já jsem se myslím diskuze zrovna neúčastnila, ale taky jsem si říkala, kde jako jsou, že jsem to nikdy neřešila. A co myslíš, po tý diskuzi jako kdyby jich přibylo a najednou je vidím všude. Valentýn mě taky dlouho míjel, ale díky instagramu jsem si myslela, že už včera byl.
Len Joo, teprve až ho poněkolikáté vyškrabuješ z botiček za dva litry, nejlíp i z oblasti mezi jazykem, tkaničkami a suchými zipy, uvědomíš si rozsah zamoření Prahy psím lejnem! ![]()
Myrtila taky jsem utracela za metraz s valentynskou slevou ![]()
Len ja zacala to jak silene spinava Praha v nekterych castech je, registrovat az s ditetem, co se v tom vsem klidne vyvali
A do hoven slapne
ii kdyz mozna jeste chvili pred tim, kdyz jsem do toho vseho slapala ja, kdyz jsem pres kocar nevidela poradne na cestu. Nebo to tim kocarem projela ![]()
Zuzuli eh, zrovna na mě jedny boty za dveřma čekají, šla jsem na trávník po psovi sebrat a cizí sebrala botou. Já to nechápu, nechápu a hrozně mě to jako majitele psa mrzí.
CatherinneŘíkal někdo tulipány?

andulka01 mě syn dnes růži přinesl a nijak mě to neurazilo ![]()
Zu Pinot Noir Zuzuli noo tak ja si bohužel začla všímat, jak je město plné lidských výkalů!
bublifuk máš psa gurmána?
Zuzuli To bude ono, řešilo se to myslím minulou zimu a tehdy dítě ještě nechodilo, ale jezdila jsem s ním kočárkem uspávací trasu (bylo to blízko, kostky drncaly a hlavně tam byl celkem klid). Po tý diskuzi jsem si začala všímat ho*** všude a teď jsem pořád ve střehu a odkláním, ať nemusím dennodenně čistit boty. Např. dneska jsou u našeho domu 2 obrovský kusy, před pár dny byly 3. Včera jsem zrovna upozornila chlapa, co nechal psa vykadit se na trávník v parku a hodlal odejít (viděl to, dokonce viděl i mě, že o tom vím).![]()
Krehutka jojo vyšel na mě gurmán ![]()
Pinot Noir Tak tobě valentýnská diskuze asociuje psí hovna! Tos rozsekla!
Zítra je škaredá středa, tak bacha na to! Od rána s úsměvem, v opačném případě vám to jinak na rok zůstane. :D No a půst a večer popelec z loňských kočiček. ![]()
Škaredá středa je až před Velikonocemi.
dzizisketa Ta je sazometná. U nás se říká škaredá té, kdy se uděluje popelec a to je zítra.
Tak to se u vás říká špatně.
Kan sazometna a skareda je totez, ne? Zitra je popelecni streda.
Kan sazometná/škaredá letos připadá na 5.dubna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025