Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. února 2023 23:12

dorota Mám to úplně stejně. Kdybych si pamatovala všechno tak dobře, jako narozeniny a výročí a zvláštní datumy všech okolo.Na to nepotřebuju ani kalendář. Ještě teda bohužel i rodná čísla. Manžela, kluků, rodičů, tchána, babiček co už nemám a asi i sourozenců

Online Pinot Noir
29635 příspěvků moje polička 13. února 2023 23:18
Reakce na Vlm:

Pinot Noir tak jestli jste spolu od školky....

Neee, od vysoké. 

Offline Tak Betty
6042 příspěvků moje polička 13. února 2023 23:29

Tak Pinotovi začali budováním zázemí a je to tak samozřejmě správně. My jsme začali dětmi a až pak bytem. Zpětně to hodnotím jako peklo. Ale taková byla doba.

Online Pinot Noir
29635 příspěvků moje polička 13. února 2023 23:35

Tak Betty my jsme začali hlavně několika lety nepřetržité pařby

Online Garfie
28255 příspěvků moje polička 13. února 2023 23:57

Ty jo, to je tak super to tady číst! Já teda vím, kdy se narodily děti, ale u roku občas váhám a u syna teda i měsíc, protože to jsou dvě po sobě jdoucí čísla a nikdy na první dobrou nevím, které je první!  U manžela totéž. Nevím, kolik je mně, pokaždé(!) to musím spočítat. Kdy je narozená máma, vím jen že koncem srpna...svátky dětí vůbec, dcery vím, ve kterém měsíci, syna nemám potuchy, vždycky mě naštve moje ségra, která mu pravidelně gratuluje a nevaruje mě!!!

Offline Myrtila
5191 příspěvků moje polička 14. února 2023 00:14

No, a pak jsme tu my, co máme paměť na čísla a pamatujeme si všechny narozeniny a svátky všech okolo, a ztroskotáme na tom, že věčně nevíme, kolikátého zrovna je! Takže teď naposledy jsem gratulovala k narozeninám místo posledního ledna, tak 6. února, a pak mě napadlo se podívat do historie zpráv a vloni jsem to zvládla taky až toho 6.2.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2023 05:22

Zas nebuďte vztahovačné, je to moje přiznání, můj pocit. :D 

Online barbucha blogger
35470 příspěvků moje polička 14. února 2023 09:41

Moje babička mívala na záchodě kalendář, kde měla zaznamenaný všechny narozeniny a svátky, takže přála vždycky včas! Uvažuju o tomtéž

Jinak Valentýn mě pronásleduje všude. Akorát mi tam chybí zaměření na cílovou skupinu "domov důchodců"

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2023 10:08

barbucha No že jo. Teď jsem šla do kavárny pro kafe a tartaletky,  místo Slaného karamelu měli jen v šílené srdíčkovomalinovém provedení. A na mlýnku valentýnskou směs? Jediní pohřebáci maj rozum, chtěli kytici na rakev. :D

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. února 2023 10:19

Kan a to ti vážně přijde lepší kytice na rakev než domů pro ženu?

My Valentýn nijak neslavime, jen ten den chodíme s manželem vzdycky na kafe, spolu. Ani jsem si nevšimla, že by ho řešili kluci. Ale jako svátek mi to přijde hezké a vůbec mi nevadí, že mladí Valentýna slaví. A to rozladění mi přijde taková zapšklost, že se mě to netýká . Neslavím, nevšimám si toho. A zákusek ve tvaru srdce si klidně ten jeden den dám, se mi v krku nevzpříčí.

Online barbucha blogger
35470 příspěvků moje polička 14. února 2023 10:48

Renusatko 

Mně lezou na nervy všechny takový akce. Strašení Mikulášem v létě, vánoce a vyřvávání koled v obchodech už od října... teď všude ten srdíčkovej Valentýn... za chvilku máme velikonoce, že jo... Nevšímat si toho nelze, je to všude.

To jako že by si lidi sami nevzpomněli?! A nekoupili bez tý masírky vůbec nic?! Hlavně ne ty kraviny a kýče co nám podstrkujou jako naprosto nezbytný?

Za chvíli budou s pomocí velkýho bratra na obchody vyvěšovat, kdo má ten den narozeniny: pozor pozor, barbuše bude pozítří vosumdesát!

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 14. února 2023 10:55

barbucha v sobotu na trhu už měli kraslice

Online barbucha blogger
35470 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:00

andulka01 

No vidiš to! Pomlázky nebyly?

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:03

barbucha tak ty naštěsí ne. A ty kraslice byly pěkně hnusný, nikdo to nekupoval Oni tam trochu sází na cizince, těch je teď hrozně moc, ale i tak je to divný.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:09

RenusatkoTak já třeba dostávám ráda kytky celý rok, né jen na Valentýna. Jednou za rok 14.2. Je to takové z musu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:12

barbucha Tak já to taky nemám ráda všeobecně. Jen mám asi výhodu, že na televizi nekoukám a do obchodů nechodím, tak mi to nepřijde žádná hrůza, protože jinak právě žádnou masírku nikde nevidím. To třeba Vánoce od září mi přijdou otravnější. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:13

Kan No úplně stejně, jako dárky na Vánoce . Každej přemýšlí, co by komu koupil, protože se to dělá.

Online Pinot Noir
29635 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:15
Reakce na Renusatko:

barbucha Tak já to taky nemám ráda všeobecně. Jen mám asi výhodu, že na televizi nekoukám a do obchodů nechodím, tak mi to nepřijde žádná hrůza, protože jinak právě žádnou masírku nikde nevidím. To třeba Vánoce od září mi přijdou otravnější. 

A jo, zapšklost, to je to slovo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2023 11:37

barbucha buď ráda za Valentýna, jinak by kraslice byly už od Vánoc

Online Pinot Noir
29635 příspěvků moje polička 14. února 2023 11:51

A nezaregistrovat Valentýna fakt jde, kdybyste tu s tím nezačaly, neuvědomila bych si to. Teď abych kvůli vám oprášila srdíčkovej lívanečník!