barbucha Mně se tam líbily ty šedesátkový hadry, ty bych nosila i teď.
Přiznání
No bodejť, šedesátky jsou zrovna in. Já je obecně moc nemusim (ale podívat se půjdu), ani hadry, ani ten nábytek apod., ale jak se to všechno vrací tak bys v těch šatech dělala pěknou parádu ![]()
Zažila jsem na veřejném wc na pumpě scénu, jak z blbé komedie.
Zařadila jsem se do fronty za 4 cizinky a za mě si stoupla paní, začala se mnou konverzovat a dožadovat se odpovědí!
To je lidí, co? Hm. Samý cizinci. Hm. Na ženách zase fronta, že? To ano. Jé, tenhle kluk byl rychlej, co? Mlčím. Stojíme a jede jedna otázka za druhou - odkud jsou asi ty asiatky, kam jedou, zkouší invalidy - tak tam je zamčeno, škoda co? ... Na chlapech zase nikdo, to je nespravedlivé, že? Ano, odpovídám, ideální by byly gendrove neutrální toalety, bylo by to spravedlivé a čekání na toaletu by se značně urychlilo. Konečně TICHO! ![]()
Evaeva mě v ten moment snad osvítilo, normálně nebývám vůbec pohotová ![]()
Lamicka tak to se ti povedlo! ![]()
![]()
Přiznám se, že jít se čtyřmi vnoučaty a jednou neteří ve věku 4 -11 let do Family parku Bruno byl sice dobrý nápad a děcka se bavila, ale já jsem teď strhaná jak budík. Ale co s nimi, když je tu mám tři neděle a potřebuju je zabavit, že jo. Nicméně užili jsme si to všichni, jen tedy každý trochu jinak :)
Ale - po příjezdu domů byli dokonce asi půl hodiny úplně hodní, unavení a nechtěli vůbec nic! Hurá!
Torrah jsi dobra! Ja asi nejsem vubec odolnej kus, znicilo by me jen jit s peti detma kolem baraku ![]()
Ted jsem byla 4 dny s mladsima vnoucatama (5 a 2) na venkove a cvaka mi v hlave jeste ted a to s nama byla jejich maminka! Oni generujou nepretrzitej rambajz, pusu nezavrou, ani kdyz se jim z nouze pusti pohadka. Mala miluje Binga (Biga, Biga!), vetsi chce neco jinyho, tak se obcas porvou a skonci to revem. Akorat pisnicky poslouchaji celkem svorne, U zelene tune valelo se slune a Hej ty, ja jsem taky popelar... huci mi to v usich jeste ted. Ale stejne to bylo super a chlapecek pry rano smutnil, ze by tam chtel zpatky. No, musime nechat sousedy trochu vydechnout ![]()
Kokoska ten popelář jede i u nás, už jsem se i přistihla, že si to zpívám
A ještě něco o zubech, co má i výchovný efekt, mladší si jednou po obědě přišel vyčistit zuby. Ale stokrát lepší než youtubeři, kteří se bohužel už taky usídlili v naší domácnosti.
Evaeva na ty kouka starsi vnuk, bavi ho restaurovani starych veci. Ale i nejake blbosti, jak jinak.
Kokoska jo, rachotu je to nadmíru, to je fakt. Ale jsou vlastně ze tří rodin (dcera, syn, švagrovci)a jinak nemají moc možností, jak se na delší dobu vidět, bydlíme od sebe dál, takže na odpolední návštěvy to není. Tak se snažím navázat v nejmladší generaci dobré vztahy, aby to do budoucna třeba fungovalo...
Torrah to je hezky ![]()
Torrah jsi superbabička & superteta v jednom. Moje babička nás vždycky naložila 4 do skodovky a jela s námi na výlet. My se vzadu mydlili, ji asi musely dost téct nervy. ![]()
Tabea doba se změnila teď se zezadu ozývá "navigace" a "rádio". O nervy je to taky, ale jezdíme spíš vlakem, auta potřebujeme dvě, doby, kdy nás vzadu sedělo pět už jsou dávno pryč :D
Torrah No seš fakt dobrá!;-) Vlakem je to o to víc těžší.
Taky máte někdy den, kdy jste protivní sami sobě, jste prostě podraždění, no prostě na pěst? Já to mám dneska a těšim se už od rána, až tento den skončí:-D. Žádný PMS to není, abych to na to mohla svalovat.
Karja ja to mam v poslednej dobe bohuzial pravidelne. Leziem si sama sebe neskutocne na nervy a mam chut si nafackovat. Objektivna pricina nie je, proste som asi len megera!
Mrakoplas To je ale otravný viď:-D. Já doufám, že už mě to do zítra přejde;-). Ale dnes jsem měla celý den volno, neudělala jsem lautr nic pořádného, jen jsem tak poštěkávala po dětech nebo mě prostě něco štvalo!
Karja Já to mám často. Ale teda já popravdě i vím proč, jen tak úplně nevím, co s tím :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY