Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 11:05

Karja Zinazaložíme klub?

Já to nám taky, boli mě celý človek, to se fakt nedá. 

Já už byla i u doktorky, vše v normě , kromě vyššího Aslo.  výtěry negativní, takže antibiotika, co můžu, na 14 dní a chvíli se mi zdalo, že to pomáha - asi fakt psychika, ale nedá se říct, zdje to moc práce, protože už několik měsíců jedu pracovně na půl plynu.

Snažím se nenechat se tím moc omezovat, takže třeba tuhle dovolenou jsem propajdala, protože mě chytlo koleno. 

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 16:53

Musím říct, že mě vcelku zaskočilo, kolik obhájců kokainu se vyrojilo na všech sítích. 

Nejlíp těch, co se snaží jíst zdravě a ekologicky. Sice se starají, odkud pochází hovězí na můj hamburger, zato koks je podle nich asi šetrný jak k životnímu prostředí, tak k lidem. 

Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:43

continuity ze? Ja taky uplne ziram.

Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:50

continuity navic, ty argumenty - tady kazdy chlasta a lajna vadi, vzdyt snezi vsichni (jako vazne??), vzdyt je to jen rekreacni uzivani, zadne smazeni

Offline Isca
4897 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 17:50

continuity Fakt mě překvapila ta argumentace, jak je rekreační užívání tvrdších drog rozšířené a normální

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 18:13

Lamickaklasický slamený panák argumentace. Nelíbí se ti koks, jsi alkoholik. Kdyby pila, nikomu to nevadí.

Isca  já doufám, že jenom v jejich sociálních bublinách. 

Offline tina
6351 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 19:07

Za sebe můžu na PMS doporučit přípravek Fytofem PMX. Užívala jsem ho v rámci testování a už od druhého měsíce jsem se cítila lépe psychicky (nebyla jsem tak podrážděná a startovací), menstruace byla méně bolestivá (zvládla jsem to i bez analgetik) a co vím z doslechu, tak spoustě uživatelek funguje skvěle na bolestivost prsou. Je to přírodní preparát, může se brát dlouhodobě.

Offline AprilTwelve
1038 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 19:37
Reakce na tina:

Za sebe můžu na PMS doporučit přípravek Fytofem PMX. Užívala jsem ho v rámci testování a už od druhého měsíce jsem se cítila lépe psychicky (nebyla jsem tak podrážděná a startovací), menstruace byla méně bolestivá (zvládla jsem to i bez analgetik) a co vím z doslechu, tak spoustě uživatelek funguje skvěle na bolestivost prsou. Je to přírodní preparát, může se brát dlouhodobě.

​mě ho doporučila gynekolozka a bylo mi po něm bohužel nedobre... zkoušela jsem ho  brát 2x ale stejný výsledek... byla jsem z toho úplně vyklepana..jako po trech silnych kafich za sebou... to stejne mi dela zeleny caj.... tak jsem si dnes zkusila objednat ten tryptofan a třeba to zabere... pms mě teď hodně drtí... fyzická nepohoda mi tak neva, ale ta psychická... ta moc.. výkyvy nálady, plactivost, sklon k uzkosti, přesto že uzkostna nejsem a taková až apatie... jakože tady si lehnu a nechte mě být... žádná chuť k ničemu a i věci které mě zajímají a dělám ráda mi skoro tu energii berou... 

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:09

AprilTwelve ja mam ted takove obdobi taky. Chci jen lezet, nic me nezajima, nenadchne, nechci ani promluvit. 

Ale uz nemuzu ani spat, vickrat jsem si uvedomila, ze mam vnitrni nervozitu a mam pocit, ze se mi podlamuji nohy. 

Dovolena nezabrala, zajem jsem projevila asi 2x za 2 tydny. A to jsem ji naplanovala presne podle mych predstav. Jen jsem to odchodila a slus. 

Asi pridavajo do vody nejake oblbovaky.

Offline AprilTwelve
1038 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:13

Candance no tak nějak... přijde mi, že je to teď hodně rozsireny.. taková duševní nepohoda... 

Offline tina
6351 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:13

AprilTwelve spíš bych čekala, že třeba nebude mít ten pozitivní efekt, ale že vyloženě negativní:(... dík za reakci, předám na příslušné místo

Gynex kapky jsi nezkoušela?

Offline AprilTwelve
1038 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:14
Reakce na tina:

AprilTwelve spíš bych čekala, že třeba nebude mít ten pozitivní efekt, ale že vyloženě negativní:(... dík za reakci, předám na příslušné místo

Gynex kapky jsi nezkoušela?

​to neznám... pohledam a díky za tip

Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:18

Candance zasla bych k praktikovi, zda je vse ok a pak treba na terapii. Mne takhle plizive zacaly psychicke potize. 

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:49

Candancemě to teda nezní jako PMS, ale jako deprese.

Zajdi alespoň za praktikem, čím dřív se to začne řešit, tím rychleji si z toho venku. 

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 20:56

Lamicka continuity ja si to taky trochu myslim, ale ... Nema to snadne reseni. 

Offline Karja
45133 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:00

Candance

Minimálně se někam objednej, je jasný, že to doma není uplne všechno dobry, ale třeba by ti to pomohlo i tohle nějak řešit nebo vzít za správný konec;-)

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:11

Candance

Ono to je spřažené, když se zalėčí ta deprese, i ty neřešitelné problémy, které ji třeba vybudily, vypadají jinak. 

Offline Candance
5637 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:11

Karja doma by to bylo dobre. Ale porad s nami bydli tchyne a ja to uplne nedavam. A muz se o ni boji a je mezi nami jak mlynsky kamen. 

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:17

Candance to ono třeba pomůže i v tom vymezit si s tchýni nějaké hranice (s tou mou to je potřeba minimálně jednou do měsíce, kolikrát to nevydrží ani 14 dní). 

Teď si vymyslela lázně a od nás se čeká, že to vše zařídíme, včetně toho, kdo se postará o psa. Muž tady celý říjen nebude, švagrová neřídí, švagr je furt v trapu a já ji na otočku 200km nikam nepovezu. Psa, který je celý den zvyklý na společnost, nevydrží sám dvě hodiny a cele dny ječí na kolemjdoucí na zahradě, taky nemám v paneláku, kde jsou všichni během dne pryč, kam dát. 

A prekvapení veliké, jakože to nebude lusknutim prstů a v termínu, který si ona vybere.  

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:25
Reakce na Lamicka:

continuity navic, ty argumenty - tady kazdy chlasta a lajna vadi, vzdyt snezi vsichni (jako vazne??), vzdyt je to jen rekreacni uzivani, zadne smazeni

​Ono to bohuzel tak opravdu je. Kokain je (v Praze určitě) mezi milenialama hodně rozšířenej. Jasne ze na první dobrou se s tím nikdo nechlubi, ale jakoby jakmile nakoukneš za oponu ... sněží fakt skoro každej.