DruIJá mám doma ten tryptofan, asi ho začnu brát, a budu úplně v zenu, ono pak na to zářijový kombo školka, práce, zařizování to bude jak když najdu!
Přiznání
Karja tiez som si ho v ramci cakacky k psychologovi objednala. Dokonca som ja skeptik skusila tu spominane bachove kvapky - bezvysledne. Podla mna si uz sambo chysta lopatu ![]()
Mrakoplas Hmm, tak co má dělat, manželé nejste aby to řešil rozvodem, pomůže si jen životní pojistkou (humor). No to víš, asi to vždycky nezabere. Ale je tam 14 dní že to musíš užívat a až pak to začne něco dělat.
Karja jseš si jistá, že to není PMS? Posledního půl roku minimálně jsem ho měla přesně takový.
Evaeva ja som ho tiez taky vzdy mala (plus zachvaty sebalustosti a placu) ale teraz ho mam celomesacne. Nemam sa proste uz na co vyhovorit! :) Teraz som mala dva dni uplneho kludu, ale to bude ticho pred burkou, za chvilu zacne pms ![]()
Mrakoplas já právě bývala vždycky v pohodě, takže mi několik měsíců trvalo, proč jsou děti najednou tak hrozné, když ještě včera byly hodné![]()
Mrakoplas ja mam takove dny pred MS a pred ovulaci. Takze vlastne porad ![]()
Candance no ja som si to prave nedavno vravela ci to moze mat suvis aj s ovulaciou, lebo mi to presne casovo zapadlo(doteraz som o ovulacii ani nevedela, netusila som ani len kedy ju mam). Ale jako nestaci bozi trest pms raz za mesiac, za co tresta ten hore moju rodinu dva krat?
EvaevaUrčitě ne, vůbec mi to v tom mesíci ani časově nevychází, ani ta druhá možnost před ovulací. Já asi mám i důvody proč být nasraná, jen je jindy přecházím a už mi to třeba nejde.
Karja tak to je možný, někdy pohár přeteče ![]()
Candance a já už vyzkoušela věci a nic nezabírá, takže začínám uvažovat o telisku...
rasaNori no jestli funguje telisko jako ta antikoncepce co beru tedka (je to stejnej hormon) tak toho bych se fakt desila:D
711990 mluv!:D
rasaNori no pms to rozhodne nepotlacilo a jako bonus je k tomu ruzny random krvaceni vzdycky kdyz se to nehodi![]()
rasaNori Mam telisko a zadne vykyvy nalad nemam. Jsem protivna a uzkostna prakticky porad.
Jos :-D:-D
No já jsem totiž letos nějaká jakože i hrozně fyzicky unavená, často mě bolí tělo jak po flámu, bolí mě nohy (tvl jako z čeho:-D) nic se mi nechce, nejradši bych si lehla na gauč a pila kafe. Jakoby i s dětmi mi přijde mám docela problém něco podnikat nebo to asi podnikáme stejně, ale nemám z toho takovou radost vlastně jako třeba vloni, to jsme fakt objeli, navštívili kde co a teď je prostě můj hlavní cíl někde je vyklopit, aby tam byly spokojená a já seděla a čuměla! Musim prostě to odněkud vzít z nějakého konce a začít, pořád si říkám "až bude tohle" jakože nějaké vnější změna, že to bude lepší...no tak nástup do práce to nebyl:-D
jitřenka No a ještě k tomu navíc přestanu žrát, tak to bude výborný:-D:-D;-)
rasaNori tělísko bohužel změny nálady nejspíš nevylepší, resp. to může být jeden z vedlejších účinků...
rasaNori mně na zmírnění pms pomáhá pupalkový olej, ale musím to brát pořád, takže doufám, že to dlouhodobé užívání nic nezpůsobuje.
Od porodu mi ten pms přijde vážně děsnej. Ta každoměsíční oscilace mezi miluju svůj život po nejradši bych se rozešla s partnerem a odstěhovala do jiné země je fakt vyčerpávající
. HA brát nechci, takže nevím, co s tím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY