Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:29

MP Meri to je ta generace, co odmítá alkohol?

Z deště pod okap. 

Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:31
Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:34

Candance hlavne jestli se ten stav nezlepsi, tak to res. Kdyz se to rozjede, tak je cesta ven tezka a slozita.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 21:41

continuity To je ta generace, která frčí v biohackingu, microdosingu apod.

Imho kokain čeká totéž, co marihuanu, s jointem už se taky dávno nikdo neschovává v podloubí, s čárou za chvíli taky nebude.
A ve chvíli, kdy třeba kratom se da koupit na každém rohu, tak alkohol a cigarety fakt nebudou v budoucnu jediná legální neřest.

Offline continuity
44048 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:03

MP Meri já vůbec nepopírám, že pousta lidí pije rizikově, ale až tady bude stejný počet uživatelů kokainu, tak to teprve bude mazec.

Za mě, ať se klidně zlegalizuje všechno, nejlíp teda s dopadem na zdravotní pojištění, a každý se zhumpluje jak uzná za vhodné.

Co mi ale vadí, když se ty účinky a následky různě zlehčují. Celý Twitter je plný grafů, z kterých se vyvozují úplné bludy. Když už se do těch experimentu pouštět, tak alespoň poučeně a to není sdělení: vždyť je to méně nebezpečné než alkohol. 

Offline Garfie
28726 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:08

MP Meri To už je jako za první republiky! :-)

Moje přiznání ve mě zraje už od víkendu, pořád s tím bojuju, myslím si, že jsem vcelku mírná vstřícná osoba bez výrazného PMS , ale nemám ráda syna od kamarádky! Prostě mi leze na nervy!!! Vůbec nevím, čím to je, ona má další dvě děti, které mám ráda, on se ani nechová nějak výjimečně....pochopitelně to dokážu korigovat, ale je tam!!! Teď o víkendu jsem si to konečně naplno přiznala a stydím se za to.

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:31

MP Meri coo? Jako kdyz jsme v priznani, tak muj nejvetsi sen vzdycky za mlada bylo zkusit drogy. Jakekoliv. Prolezla jsem hromady vecirku, i pochybnych a NIKDY NIC!! A to se rika, ze 90s byly sex drogy a rokenrol. Mne se vsechno obloukem vyhybalo. Asi proto, ze jsem MOC CHTELA.

Offline Karja
45133 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:33
Reakce na Candance:

Karja doma by to bylo dobre. Ale porad s nami bydli tchyne a ja to uplne nedavam. A muz se o ni boji a je mezi nami jak mlynsky kamen. 

​to je hrozný, ale na druhou stranu je to trochu dobrá zpráva, že za běžných okolností by to bylo mezi vámi dobrý. Tohle je špatně řešitelná situace. 

Offline Karja
45133 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:38

Luna No ale tak to je vlastně známka punku v takovéhle společnosti zůstat čistá!

MP Meri To jsou teda věci! Teď budu na ty své milenianové kolegy z Prahy nahlížet úplně jinak!

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:52

Karja No ja jsem proste nejvic znamka punku: Zadny tetovani, drogy ani chlapi! A to jsem o vsechno stala!

#vesmirmenemarad

Offline 999
20003 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 22:56

Luna Vždyť jsi v epicentru :-))

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 23:30

999

Offline andulka01
12914 příspěvků moje polička 01. srpna 2023 23:39

Lunajá se v reklamní branži dostala nejdál k marihuaně, jednou a naposledy (po dvou šlucích jsem ještě tak dva týdny vykašlávala plice). Koks mě v top agentuře minul, nebyla jsem na dostatecné pozici, i když po Louskáčkách se prášilo snad z každýho. A teda líto mi to až tak není, ona každodenní spolupráce s lidma co jsou v jiný dimenzi ve finále nefunguje. 

Offline Luna
10878 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 03:15

999 jj, videla jsem.

Btw, puvodni logo delala moje spoluzacka.

andulka01 Jasny, vsak to byla spis sranda.

anebo aspon neco dozenu na duchod, tetovaci strojek uz mam.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 05:50

Garfie Já bych řekla, že je to úplně normální a u některých lidí to mám taky tak. Pořád přemýšlím, co mi vadí.

Offline jitřenka
718 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 05:51

Garfie - když to víš a dokážeš to korigovat, tak to víc neřeš, je to tak, někdy ti někdo nesedne i bez příčiny. Já  teď taky u jedné mlaďošky cítím že jí nesednu, vidíme se málo a cítím tam trochu ženský rivality, přitom jsme obě jiný vesmír. Tak jen dej pozor, ať to on nevycítí. 

Offline SunEclipse
3523 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:34

Garfie to je normalni, proste nejaka geneticka pamet nebo tak. Mne se takhle treba protivi Jan Preucil..pritom jsem ho v zivote nepotkala. Jen je mi hrozne nesympaticky a taky nevim proc.

Offline Kokoska
35380 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:38

SunEclipse on je takovy slizoun od pohledu. Ja teda nemam rada Nicholsona, oskarovy herec a ja ho proste nemuzu videt. Totez Zeman, br. Ale s nima se nemusime bavit ani vidat, coz s ditetem kamaradky asi obcas jo.

Online letfenixa
11004 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 08:48

tina ja to na tvoje odporučenie skúsim. Prsia ma bolievaju moc, musím byť celý deň v podprsenky, aby som to minimalizovala.

Offline Lamicka
14211 příspěvků moje polička 02. srpna 2023 09:33

Garfie tohle asi znam, jen jsi to ted spravne popsala. Bohuzel taky s ditetem.