To je vzitej název, ne? Je to taková lusteninova polivka, maj to i v deemku nebo ve zdravých vyzivach v pytliku
Přiznání
tv ty motýlci by držet měly, ale musíš to lepit na co nejsušší kůži.
tv já to do vlasů nedokázala nainstalovat, kluk navíc děsně řval, o nějakém očištění nebo dokonce oholení okolí nemohla být řeč, tak jsem běžela pro tekutý obvaz. Ale to ti teď asi nepomůže, co?
JankaM azu je takovej jak guláš s okurkama a paprikama, myslim? Zbojnickou znám jako variantu na všechny ty uho omáčky, maso s nějakou klobásou a cibulí? A čufty byly u nás v jídelně takový jak cevabcici v nějaký lečový omáčce, to bylo divný.
Zato ten polívkovej název slyším i vidím prvně v životě ![]()
žluťásek zbojnická je s kyselou okurkou, vejcem a špekem v omáčce, jsem si myslela
O té polívce taky slyším poprvé, ale přihazuju džuveč - rizoto s kečupem ![]()
Evaeva džuveč s rohlíkem, tyjo to bylo vždycky děsně dobrý. Já jsem měla kliku na jídelnu na SŠ, tam vařili fakt dobře.
Evaeva Ja treba miluju to klasicky jidelnovy srbsky rizoto, i ten dzuvec jsem mela rada. Uvarit to nejsem schopna, asi to malo sidim :-D.
žluťásek my to měli bez rohlíku. U nás vařili tak nějak průměrně, člověk se pak naučil, co znamenají tyhle tajemné názvy a dovedl si vybrat mezi těmi dvěma možnostmi. A třeba polívky dělali dobré, tak to minimálně jistila ta.
Evaeva džuveč je normalni jídlo, přece? taková balkánská varianta na rizoto. Udusí se maso s rajčaty a nějakou zeleninou a když je to téměř hotové, přidá se do toho rýže a dodělá se to.
continuity jak dělali netuším, u nás doma se to nevařilo (to ani ta zbojnická, což je taky normální jídlo). V té škole to vypadalo jako klasické rizoto, akorát červené.
Evaeva no to tak má nějak být, origoš je takový tekutější, třeba jako Paella.
U nás se tyto jídla běžně vařili i doma. Nijak mě to nepohorsije, hlavně se tam vejde vcelku dost zeleniny, což se u pečeného kuřete nahoni akorát salátem, který děti nesni.
Teď jsem četla rozhovor s detským obezitologem a říkal, že podle průzkumu 60% populace nemá ani jednu porci zeleniny denně, což je teda dost alarmující.
continuity mně to taky nepohoršuje, ale ani mi to nechutná. Ale z domova jsem to prostě neznala.
JankaM azu je hovezi se zeleninou, to mám ráda. Akorát nevím jak dopadne v té školní jidelne.
tv strips náplasti
Potrefenáhusa tak to sem v zivote neslysela. Znam to jako hrstkovou:)
po cikánsku, uhersku, srbsku, maďarsku - vždycky znamená, že je v tom paprika
711990 no přesně, normálně hrstková. Co to jako je, hladové já ![]()
žluťásek souhlasím. Asi jiný kraj ![]()
žluťásek Ona v tom je i sušená zelenina a je to dobré. Název přičítám nějaké devadesátkové kreativitě ![]()
Evaeva continuity takže zbojnická je něco jako "rozstřelený ptáček"? Když se nechce balit španělský ptáčky a jenom se to nahází do tý omáčky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY