Ajaj, já běhám v zimě v birkenech do šámošky, když není zrovna břečka. Doteď mě nenapadlo, že někomu můžu způsobit ujimani.
Přiznání
continuity Nevím, jestli úplně ujímání, ale já se na tohle zaměřuju i ve filmech, když třeba v nějakém historickém snímku vyleze postava z postele na starověkém hradu a bosa se vydá po kamenné podlaze, úplně mi při tom pohledu mrznou chodidla
Jenže mně je na nohy a ruce zima jakmile klesne teplota pod 25 stupňů, posledních pár dní už spím zase v ponožkách. :D
Hwi to je hrozně zajímavé, že venku v 15 stupních v sandálech klidně půjdu, ale doma ve 22 nosím ponožky dvoje![]()
Evaeva A nebude to tím pohybem? Venku se člověk vždycky aspoň něco nachodí :) Já teda sandály zatím uklidila, sedím celý den v klimatizací vymrazené kanceláři, kde je zima i když je venku těch 30.
Hwi ja chodila doma bosky celoživotně, teď mám na boso ty birkeny, ale ne kvůli zimě, ale kvůli tomu, že mě bolí šlapka.
continuity Já to chápu, strašně ráda jsem naboso anebo alespoň v sandálech, je mi příjemné, když mám holé nohy, jen to prostě zvládám pouze v hodně nadprůměrných teplotách, no. Ten pocit studených nohou je nejhorší, navíc když to přesáhne určitou mez, je pak strašně náročné ty končetiny zahřát. Já mám holt asi nějakou línou krev, nebo co.
Hwi Mě to úplně bolí. Doma úpím, když všichni dusaj po dlažbě bosi, i když ji máme vyhřívanou. A když to ještě studí?! ![]()
Úplně slyším, jak se má loňská ostruha tiše chechtá "tak tobě to nestačilo..."
Edit: chrupka! ![]()
Hwi mám to stejně, spím zase v ponožkách, doma sedět u práce, ač je tu 24 stupňů, bez ponožek nemůžu.
Hwi určitě ano, pohyb hraje roli, ale do 18 stupňů klidně v těch sandálech sedím hodinu na hřišti.
Sweet Potato Pinot Noir Jojo, úplně přesně. Blbý je, když se přesto, že je člověku na nohy pocitově zima, v těch ponožkách nohy zpotí - jak to vychladne, tak pak mrznou ještě víc... no netěším se na zimu. :D
Hwi
lina krev!![]()
andulka01 ty si moja virtuálna sestra.
ešte aj bosa v zime chodíš .
Hwi Taky tak, mam vecne studene nohy i ruce, i kdyz mi jinak na telo zima neni. A bohuzel jsem doma samotna. Mame vytapene podlahy, ale muz to vypina prakticky krome prosince-unora cca uplne. A i v zime mi to vetsinou vypne vecer a nez se to rano nahreje....oni to se synem nepotrebuji, behaji bosi i v zime a ja trpim i v backorach.
Jos v zimě na to taky trpím, i v paneláku na koberci. V baráku si to vůbec neumím představit, asi bych nosila boty s těmi vyhřívanými vložkami ![]()
Sweet Potato Pinot Noir Jojo, úplně přesně. Blbý je, když se přesto, že je člověku na nohy pocitově zima, v těch ponožkách nohy zpotí - jak to vychladne, tak pak mrznou ještě víc... no netěším se na zimu. :D
Tak přesně takhle to mám taky. Letos už nejspíš sandály nevytahnu. Ráno už bude zima.
Hwi promrzlý nohy jsou hnus. Nejhoršíje, že ty skutečně promrzlé už ponožky nezahřejou. Mám za sebou několik nocí, kdy jsem nespala kvůli zmrzlým nohám. (Nohy i ruce mi mrznou
i v teple.)
Nicméně na pochůzku po městě bych dnes sandály klidně vzala.
bublifuk kup si (nebo ušij) takovej ten pytlík se zrním, co se nahřeje v mikrovlnce, to funguje spolehlivě. Hodí se i na bloknutý záda, krční páteř apod.
Zina Nahřívací polštářek v zimě používám denně![]()
Jinak musím říct že + - 20 kg u mě nedělá vůbec žádný rozdíl v tepelné pohodě s vyšívá house akorát ve vedru víc potím jestli je něco takového vůbec možné![]()
Jediný co dělá rozdíly expozice - aspoň trochu. Co trávím docela hodně času každý den venku za každého počasí tak fakt pozoruju změnu Jen teda v zimě je to strašně nepříjemný a v létě hrozně vyčerpávající
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY